Yok valla paris maris istemiyimaso ben de canın parise gitmek istio zannettim :)
en son bızım okula konsere geldıgınde gıtmıstım tarkana 3-4 sene oldu sanırsam :S
teşekkürler hayatım opuyorumnanaktaneet canım senin çantadan aldım.Yeter şimdilik başka da almıcam dediğin gibi bakalım ciltleri nasıl tepki vercek malum anaları alerjiliçantası da kullanışlı gibi görünüyor. Boyutu nasıl içine bez fln da sığar mı.Ben şimdilik büyük çanta düşünmüyorum çünkü bebek için.Zaten kış ilk zamanlar çok bir yere gitmeyiz öyle o yüzden yanımda yedek kıyafet fln filan taşıma durumum olmıcak.aldım bakalım bu hafta içi gelir inşallah :)
bu arada arkadaşın için çok üzüldüm çok zor bir durum ya ooff umarım en kısa zamanda bebek normale döner ya
Hazal kolay gelsın de normal tecerede yapınca adı et sote oluo cnm güveç olmuo, güvecın ozellıgı o toprak kap zaten, ama emınım kı guzel olur
fairy kızına maşallah tam tosun olmuş
hiç kilo almamış mısın 1 aydır mı devam edıosun dıyete, sana da maşallah..
sağol hayatım bu emzikleri ne zaman görsem sen aklıma geliceksin eminim :) hem bunların desenleri daha çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3ohh bijocum güle güle emsin Toprak..
o sıcağı bı de bana sor su an 1 saattır utu yapıorum heryerımden sular akıo daha 1/3u bıttı mola verdım sımdı utunun de suyu bıtmıstı hazır valla bayılacam sıcaktan..
valla içim acıdı bu arkadasına ya kendımı yerıne koymak bıle ıstemıorum cok zor cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?