2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çokk sıkıcı bir gün .. elimdeki kitap da bitti gerçi polisiye gerilim türünde bir kitaptı, tereddüt ettim okurken çocuk içerde psikopat olcak diye:))

selam kizlar nasilsiniz?
bugun kaynim gelecek iftara menumde sole guvec, pilav, manti salata kemal pasa talisi yapcam bide.bu kadar iste ama guveci normal tencerede yapcam ilk defa yapcam bakalim nasil olacak.
normal tencerede guzel olurmuki?

teşekkürler hayatım opuyorumnanaktan
çanyaya sığıyomuş canım herşey rahat rahat, merak etme dedi eltimin kızı. ondan gördüm de aldım ben o çantayı zaten :)

ben de hastaneden geldim kızlar arkadaşımı ziyarete gittim bir baktım yatakta yok meğer minik uras'ı görmeye gitmişşş :) zar zor izin almış içeri girmiş. kucağına vermişler bebeği, bebek de ağlamaya başlamış ne yapıcamı şaşırdım diyor :)) hemşireleri çok iyi dedi, bütün bebeklerle tek tek konuşup ilgileniyormuş, insanın işini sevmesi lazım yaa.
beslenmeye de minik minik başlamış minik kuzu, inşallah normale döner de salı günü çıkarlar.. morali de düzelmişti biraz..

kızlar bir sıcak bir sıcak size anlatamam :bbo: eve kendimizi zor attık. propcum değiştirdim emzikleri silikon aldım. bunların modelleri daha çok hoşuma gitti hem dee hihoyyyt

ohh bijocum güle güle emsin Toprak..
o sıcağı bı de bana sor su an 1 saattır utu yapıorum heryerımden sular akıo daha 1/3u bıttı mola verdım sımdı utunun de suyu bıtmıstı hazır valla bayılacam sıcaktan..
valla içim acıdı bu arkadasına ya kendımı yerıne koymak bıle ıstemıorum cok zor cok..

Hazal kolay gelsın de normal tecerede yapınca adı et sote oluo cnm güveç olmuo, güvecın ozellıgı o toprak kap zaten, ama emınım kı guzel olur

merhaba kizlar..

son gelişmeleri yazayim dedim firsat bulmuşken :))

cuma günü gittik doktora sevgili kizim 1500 gr olmuş maşallah maşallah maşallah
herşey yolunda şükürler olsun
doktorum kilom için tebrik etti..diyetisyenimde öyle :))
kendimi çok daha fazla huzurlu hissediyorum..
inşallah herşey böyle devam eder..

fairy kızına maşallah tam tosun olmuş
hiç kilo almamış mısın 1 aydır mı devam edıosun dıyete, sana da maşallah..

900 gr vermişim doktorum ölçümlerine göre :))
bir ay oldu başlayali işte..peşin peşin aldim hepsini kilolarin artik gerek kalmadi sanirsam :)))
benim korkum bebeğin etkilenmesi yönündeydi ama doktorlar asla böle bişii olmayacağini söylediler.
artik çalişmiyorumda nasilsa..herşey daha rahat olacak benim için inşallah

evet fairy çok sevindim, evde şimdi ara öğününü fln da düzenli yersin, kendi yaptıgın daha saglıklı yemeklerle fln çok daha iyiye gider diyetin maşallah tekrar :))

çok teşekkür ederim propcum :)
inşallah herşey daha iyiye gidecek hepimiz için..

sağol hayatım bu emzikleri ne zaman görsem sen aklıma geliceksin eminim :) hem bunların desenleri daha çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile3

valla keşke çrş yi falan bekleseydin ütü için acil miydi? sıcaklar gidicekmiş o zaman, ben beklicem valla.

eşimi yolladım canım kuru pasta istedi durupdururken. git birkaç tane al dedim fırladı yazık -tatlicadiarzu-

fairy kızın kocaman olmuş maşallah ona yaa seni de tebrik ediyorum bravo valla vereliniortak

ben de cumartesi gidicem, bakalım napıyor oğlumm

valla bijo bı bekleteyım deseydım kesın bırakırdım.. o kdr coklar kı, yıgardım bı kenara kocam ıstedıkce fln utuleyıp verırdım oyle o lunca da hıc bıtmezdı

yarısından cogu bıttı sımdı ha gayret dıorum ne dıım..

yrn da fortmantoyu bosaltcam temızlıcem duzenlıcem, bı de buzdolabı kalmıstı temızlenmedık, snr ıste butun iş bitmiş olca evde şükür etcem..

offf temzilik yaptım çookk yoruldum havalar ne zaman serinleyecek piştim bittim artık ya (( kocamada çok gıcık oldum dünyanın işini yığdı üstüme güya beraber yapacaktık havalansın diye bi tek yorganları falan çıkarttı dışarı bi de balkonu yıkadı başka da bişey yapmadı oturdu araba yarışı seyretti valla 1 ay önce su içmeye kalksam aklı çıkıyodu bu erkeklere hiç iyiyim demeye gelmiyor bunu anladım bugün((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…