2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yorgunluktan nefes alamıorum su an :S bır tek oğlumun hastane cıkısları kaldı bıttı butun utu ha gayret bana ha gayret..

selam arkadaşlar
ben de 29 kasımı bekleyen anne adayıyım bu topiği yeni keşfettim .çok fazla sayfa olduğu için pek okuyamadım
ben de hamilelik şekeri çıktı moralim çok bozuk 10 gündür dietteyim salı dahiliye doktoruna gidicem tekrar aramızda şeker sorunu olan var mı bnm gibi merak ediyorum..:gitme:

bittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn.....
Yazarkasa hoşgeldin, biz bi gunluk gecmısı okuyamıoz sen bu kdr hıc okuyamazsın tabı :) Şeker cıkan bı suru arkadas var, bazıları dıyetle dusurdu bazıları hala dusurmeye ugrasıo, benım sekerım cıkmadı ama ben de dıyetteyım 1 aydır :) yanı yalnız dıılsın

hoşgeldin canım..
gebelik şekeri çıkan birçok arkadaşımız var burda diyet yapıyorlar senin gibi. hiç canını sıkma bir süre sonra alışırsın, kısa bir süreç diye düşün..

yemegimi yaptim tatlimida yaptim geriye corba pilav ve manti kaldi.
anam bi yagmur var burda camlarimi yikiyo yagmur resmen yaa valla icerde patik giyiyorum ayaklarim usuyo.

gözün aydın prop kendine çay mı yaparsın kahve mi bilmiyorum ama uzat ayaklarını dinlen şöyylee bi güzell

yemegimi yaptim tatlimida yaptim geriye corba pilav ve manti kaldi.
anam bi yagmur var burda camlarimi yikiyo yagmur resmen yaa valla icerde patik giyiyorum ayaklarim usuyo.

yağmur mu yağıyoo?? ne güzel yaa çok özledim yağmuruu burda gündüz markete gıtmek bıle problemmmirmirmirmir

eline sağlık...ay hazal üşümek nasıl bişeydi unuttum ben ne güzel ya bende üşümek istiyorum havalar soğusun artık...

valla 2 hafta önce bi mersine geldik hizmetiçi kurs için acayip sıcaktı akşamları bile çok feciydi çok nemliydi hava. burası mersine göre bi nebze iyi yani.. Allah kolaylık versin sana..

ayyy biri yağmur mu dedi :S ben de üşümek istiyorum hatta buz kesmek istiyorum yorganıma sarılmak sıtıyorum sıcacık 3 aydır hıc yorgan kullanmadım yorganımı ozledım artık

eline sağlık...ay hazal üşümek nasıl bişeydi unuttum ben ne güzel ya bende üşümek istiyorum havalar soğusun artık...

valla bende sicaktan terlemeyi ozledim buranin sogugu malum ama ben yagmuru seviorum kar yagdigi zaman kat kat giyiniyoruz ya cok soguk oluo

yağmur mu yağıyoo?? ne güzel yaa çok özledim yağmuruu burda gündüz markete gıtmek bıle problemmmirmirmirmir

valla hemde nasil yagio bardaktan bosalircasinza fotosunu cekip gostercektim size ama fotodan belli olmuyo belki fotosunu gorunce iciniz acilirdi ama olmadi.

ayyy biri yağmur mu dedi :S ben de üşümek istiyorum hatta buz kesmek istiyorum yorganıma sarılmak sıtıyorum sıcacık 3 aydır hıc yorgan kullanmadım yorganımı ozledım artık

he ben didim yagmur die. usursunuz cnm kis bi gelsinde valla artik cam pencere acamiyorum usuyorum senin ozledigin seyleri ben yapiorum artik gece kocisle usuduk birbirimize sarilarak yattik valla buranin kisinin en guzel yani bu usudukce sariliyoz olumunekankayizsmile aklinialirimsmile

aa evet ankara'ya gelmiş bile.. yarın teslim edilir mi acaba? yarın da 30 ağustos.. bence gelir. gelsin diktiğim yastıkları deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…