selam arkadaşlar
ben de 29 kasımı bekleyen anne adayıyım bu topiği yeni keşfettim .çok fazla sayfa olduğu için pek okuyamadım
ben de hamilelik şekeri çıktı moralim çok bozuk 10 gündür dietteyim salı dahiliye doktoruna gidicem tekrar aramızda şeker sorunu olan var mı bnm gibi merak ediyorum..:gitme:
ohh hadi güle güle kirletin kırıştırın şekerim kaydirigubbakcemile3bittttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))) yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn.....
yemegimi yaptim tatlimida yaptim geriye corba pilav ve manti kaldi.
anam bi yagmur var burda camlarimi yikiyo yagmur resmen yaa valla icerde patik giyiyorum ayaklarim usuyo.
yemegimi yaptim tatlimida yaptim geriye corba pilav ve manti kaldi.
anam bi yagmur var burda camlarimi yikiyo yagmur resmen yaa valla icerde patik giyiyorum ayaklarim usuyo.
eline sağlık...ay hazal üşümek nasıl bişeydi unuttum ben ne güzel ya bende üşümek istiyorum havalar soğusun artık...
valla 2 hafta önce bi mersine geldik hizmetiçi kurs için acayip sıcaktı akşamları bile çok feciydi çok nemliydi hava. burası mersine göre bi nebze iyi yani.. Allah kolaylık versin sana..[/QUO
sorma canım her yaz sıcak olur ama bu yaz şansıma çok daha sıcak geçti evden dışarı çıkamıyorum..eet orasıda gündüz sıcakmış ama nem yok en azından benim çok yakın arkadaşım da kırşehirde öğretmen evlendi hatta bu haziranda oralı oldu artık...
eline sağlık...ay hazal üşümek nasıl bişeydi unuttum ben ne güzel ya bende üşümek istiyorum havalar soğusun artık...
yağmur mu yağıyoo?? ne güzel yaa çok özledim yağmuruu burda gündüz markete gıtmek bıle problemmmirmirmirmir
ayyy biri yağmur mu dedi :S ben de üşümek istiyorum hatta buz kesmek istiyorum yorganıma sarılmak sıtıyorum sıcacık 3 aydır hıc yorgan kullanmadım yorganımı ozledım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?