2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy tabiki ben yapiyorum cnm cok hamaratimdir sempatiksalakcinni yok kiz ne ben yapacam hazir tabikide bu halimle bide mantimi acacam hic ugrasamam valla.

bu arada birisi yarin tatil deilmi kargo calisiomuki?

[/QUOTE]sorma canım her yaz sıcak olur ama bu yaz şansıma çok daha sıcak geçti evden dışarı çıkamıyorum..eet orasıda gündüz sıcakmış ama nem yok en azından benim çok yakın arkadaşım da kırşehirde öğretmen evlendi hatta bu haziranda oralı oldu artık...[/QUOTE]

öyle mii? kırşehir küçük yer ve sıkıcı . branşı ne arkadaşının?

yok be kayin valideler falan gittiler iste... keske benim ailem de gelse sinir disi edilene kadar birakmam =)

prop demirin ana kucagini cok sevdim :) ben chicco do re mi istiyorum ama burda bulamadim nedense ..
aksam kocam gelsin de netten siparis edelim diyorum bakalim.

haaa ondan icin burkuldu senin.
kiz senin kayainvalidende torununa paraylanmi bakio?

:roflol: ilahi hazal olur mu kiz oyle sey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nerden cikardin parayla baktigini bayanssulusmile

benim icim de ben gidemedim diye burkuldu tabii...

:roflol: ilahi hazal olur mu kiz oyle sey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
nerden cikardin parayla baktigini bayanssulusmile

benim icim de ben gidemedim diye burkuldu tabii...

valla benim k.valide eltimin ogluna para ile bakioduda seninkide ayni zannettim
himm sen onlar icin deil sen gitmedin die uzuluosun anladim cnm ya
bende seneye gitmek istemiyorum acikcasi turkiyede ayni evde kaliyoruz bir ay onlarin yuzunu gormek istemiyorum.
sen nerelisin turkiyeden?

ay toruna da parayla mi bakilirmis.. tobe töbeee..
hazal sirayla gidin o zaman =) rahat edersin.. kendi annenin evi uzakmi sen gidince orda kal.. kayinvalidende bi kac gun kalirsin yeter :) butuun sene kendi aileni ozluyorsun sonucta. burda zaten eslerimizin ailelerini her zaman goruyoruz yani

evet benim k.valide bakar hemde soke soke alir parayi
cnm benim kocisin izni temmuz ayi boyunca 4 hafta yani bide eltim seneye iki oglunuda sunnet yaptiracak biz gitmesek olmaz ben esime dedim annen gile gitmem annemin evine gideceim die bisey demedi. ama bu seferde esimden uzak olacam ya ben annem gilde o annesi gilde buda hic hosuma gitmiyo annesi yer bitirir onu maddi ve manevi yonden. artik evlerine gitsem bile hic muhatap olmam onlarla.

kocan sizde kalmaz mi?
ay kendinize gore ayarlarsiniz tabii.. ben de gittigimde hep kendi annemde kalmak istiyorum. kocam da kaliyo benimle.. allahtan ayni semtteyiz de sorun olmuyo o kadar.. arasira onlarin evinde arasira benim ailemin evinde kaliyorum.. ama en guzeli sirayla gitmek =) iki arada bi derede kalmiyorsun oyle.. gecen sene sirayla gittik mesela ondan onceki seneden cok daha rahatti benim icin

Düşünmemlazım teşekkür ederiz.. Vardır orda da aynısından, daha güzellerı de vardır fisher price ın, burda olmayan modellerını fln bulursun sen..

Hazal bız dun de kocamla ayrı yattık bugun de ayrı yatcaz hasta oldugu ıcın Sen sarılıp yatıoz dıosun cok kıskandım..

sorma canım her yaz sıcak olur ama bu yaz şansıma çok daha sıcak geçti evden dışarı çıkamıyorum..eet orasıda gündüz sıcakmış ama nem yok en azından benim çok yakın arkadaşım da kırşehirde öğretmen evlendi hatta bu haziranda oralı oldu artık...[/QUOTE]

öyle mii? kırşehir küçük yer ve sıkıcı . branşı ne arkadaşının?[/QUOTE]

öyleymiş canım o da pek sevmiyor ailesi ankarada oraya gidiyolar zaten ama kırşehir ankaraya yakın diye önemli bi yere sahip tayinlerde o açıdan düşün en azından haftasonu ankaraya gidebilirsiniz..onun branş ingilizce canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…