öyleymiş canım o da pek sevmiyor ailesi ankarada oraya gidiyolar zaten ama kırşehir ankaraya yakın diye önemli bi yere sahip tayinlerde o açıdan düşün en azından haftasonu ankaraya gidebilirsiniz..onun branş ingilizce canım...
ya bu kordon kanı saklatma meselesi aklımıza takıldı bikaç gündür araştırıyoruz, saklatmayı düşünen var mı acaba burda?
ya bu kordon kanı saklatma meselesi aklımıza takıldı bikaç gündür araştırıyoruz, saklatmayı düşünen var mı acaba burda?
Bak biz bunu unutmuştuk ama her yer yapmaz heralde Samsuna gıttıgımde dr umla konusayım bi.
Evt o yönden iyi ankaraya kayseriye nevşehire yakın buralar güzel yerler. kırşehir küçük yer karşılaşırız mutlaka arkadaşınla bigün:)) ben de bayramı bekliyorum işte alışverişe gitcez ankaraya :))
öyle canım mutlaka karşılaşmısınızdr bile belki:))ohh ne güzel git alışverişini yap güzelce ben çok istedim ankaraya gitmeyi alışveriş için olmadı bi türlü mersinden yaptım artık bi kısmını bi kısmınıda ankarada görümcem var ona sipariş ettik sagolsun aldı gönderdi o da..çeşit bol orada içine sine sine alırsın burada çok çeşit yok malesef daha kışlıklar hiç gelmemiş zaten artık eylül sonu gibi alıcam bi kısmınıda...
Benim arkadaşım acıbademe sormuş 50 milyar demişler ama kaç yıllığına bilmiyorumya bu kordon kanı saklatma meselesi aklımıza takıldı bikaç gündür araştırıyoruz, saklatmayı düşünen var mı acaba burda?
yine de kocamannnn Forumunuz var canım ne güzellll
Benim arkadaşım acıbademe sormuş 50 milyar demişler ama kaç yıllığına bilmiyorum
günaydın millet..
Nalancım guzel olmuş dimi benim oğlumun ismi Demir.. Yerim ben onu..
o kadar domatesle afrikadakı açları doyurursunuz ayrıcana yarısını da bana yolla bari :))
hala bogazım agrıyo ama kocam salya sumuk valla kac tuvalet kagıdı bıtırdı gece ayrı yattık bıze gecmesın dıye ısalla boyle atlatırım dun hem portakal suları ıctım hem de kant yaptım ıctım ısalla bu kdr c vıtamınıyle hasta olmadan atlatcam..
kasıklarım cok agrıyo benım ya:S doktora desem az hareket et yat dınlen dıcek ne desın gıtmek de ıstemıom o yzuden doktora, ama gece donerken cok agrı oluo yanı hem keımklerımde hem kasıklarımda, neyse az kaldı sıkayet etmeyelım.
nalan dün toprak tv de tarhana yapımını izliyodum. annem de yapar her sene bakim değişik bişeyler yapıyorlar mı falan derken anlatan kadın dedi ki tarhananın yüzde 70 ini nişasta ve şeker oluşturur akannehir o yüzden fırladı senin şeker bence..
merhaba kizlar..
son gelişmeleri yazayim dedim firsat bulmuşken :))
cuma günü gittik doktora sevgili kizim 1500 gr olmuş maşallah maşallah maşallah
herşey yolunda şükürler olsun
doktorum kilom için tebrik etti..diyetisyenimde öyle :))
kendimi çok daha fazla huzurlu hissediyorum..
inşallah herşey böyle devam eder..
selam arkadaşlar
ben de 29 kasımı bekleyen anne adayıyım bu topiği yeni keşfettim .çok fazla sayfa olduğu için pek okuyamadım
ben de hamilelik şekeri çıktı moralim çok bozuk 10 gündür dietteyim salı dahiliye doktoruna gidicem tekrar aramızda şeker sorunu olan var mı bnm gibi merak ediyorum..:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?