2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydı propp geçmiş olsun benim boğazlarda öyleee koruyamıyoruz galiba kendimizi ben çok terliyorumm yada ceryanda kalıyoruzzz

dün bende çok yoruldum ayak tabanlarım sızladı üstüne basamadımm yaptığımda yastık yorganları yıkadık yünlü yorganlarıda havalandırdık birde yemek işi iftardan sonra yamuldum gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım yaptığımda iş değil haa

günaydın kızlarr
bugün normalde temizlik günüm ama eşim evde malum yarına kalır artık. anca yemek yaparım o kadar.. öğlen 1 de de arkadaşımı ziyarete giderim işte..

bijo arkadaşımız bahsetmiş arkadaşımızın bebeğini çok görmedik ama hemen bir kaç sn gördük götürdülerr çok tatlıydıı iyileşiyormuşda artık çok sevindikkk dua ediyoruz ikisi içindee

zor bir durum ama allah daha beterinden korusun

günaydın kızlarrrr. prop geçmiş olsun canım
nalan doğum günün kutlu olsun. hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu yıllar yeni yaşlar canım olumunekankayizsmile

off off herkez tatilll biz çalışıyoruzz sokaklar çok sakin sabah kimsecikler yoktu herkezin perdeleri kapalı sinir oldum zaten sabah sürünerek kalktım

fıkfıçım sende çalışanlardansın dimi resmi tatil günleri çalışma paranı veriyorlar mı benim oda yok

çalışıyoz iştee

selam gebeşler :lepi:

nasıl özledim sizleri yaa Şeniz

işyerime denetim geldi evde netim gitti modem bozuldu daha doğrusu kafamçokkarıştı

son 3 haftadır sıkı bi koşuşturma içerisindeydik odaya boya laminant vs yapılıyor
bebenin giyiceklerini ihtiyaclarını hazırladık

bi mobilyası kaldı inşallah onu da gönlümüze göre buluruz :CüvCüv:

günaydın herkese, iyi haftalar diliyorum herkese. Ben de bugün çalışanlardanım malesefffffff

Nalancığım doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu seneler diliyorum sevdiklerinle beraber

günaydın kızlar ya benim bu faranjit baya azdı gece öksürük tuttu beni 1 saat uyuyamadım antibiyotik çok işe yaramadı sanırım. Bizim için öksürmek cok sakıncalıymıs dikkatli olun kızlar Nalan sekerim aclık 88 tokluk 138 çıktı. anladığım kadarı ile sırf o öğün yediklerin etkilemiyor birkaç günden etkileniyorsun sabah kahvaltıı 138 cıkmazdı benim

hay uyutmadılar lanet olsun yaaaaaaaaaaa... markafoni kargosu geldi, oğlumun yastıkları yorganı alezi de tamam.. ordan alışveriş yapan kızlar sızınkılerde gelır heralde bgn gozumuz aydın

hee prop benimki 10:30 da geldii aynı zamanda herhalde.. çook tatlıı..kaliteli iyi ki almışım.

Nalancım doğum günün kutlu olsun.. nice senelere kızınla beraber inşallah.

kızlar güle güle kullanın. Nalanım doğum günün kutlu olsun kızınla eşinle sağlıklı mutlu bir ömrün olsun canım

evet belli güzel olduğu canım ya benim eşim kolay kolay bir şey beğenmez o da çok beğendi zaten bundan al diyor:)iyice araştırayım da bulayım şunu bari.
Biz bu puzzle ı 3 ay beklemiştik canım, türkiyeye geldi ama sadece 15 adet felan getirdiler 2 günde bitti biliyo musun...

Asoş senin o melekli puzzle ın adı neydi ya...
Ricordi Arte 1000 Parça Puzzle Trionfo di Galatea-Raffaello - - Puzzle Depo o da bu canım:) Bakalım nasıl olcak sade bir şey olsun melekler olsun dedim:)Kızımı melekler korusun:))))))))
hay uyutmadılar lanet olsun yaaaaaaaaaaa... markafoni kargosu geldi, oğlumun yastıkları yorganı alezi de tamam.. ordan alışveriş yapan kızlar sızınkılerde gelır heralde bgn gozumuz aydın
aaaa hadi gözün aydın benim uyku seti ve alez de gelir o zaman bugün inşallah:)))gelsin de o ouyku setini alezini de yıkayım bari. havalar serinlemeden kalın olan her şeyi yıkayıp kurutmak lazım. ben ilk uyku setini yıkadım ütüledim kaldırdım.bu 2.uyku setini de kaldırdım mı tamamdır diğerleri artık kolay kurur. 2 uyku seti yeter de artar herhalde :)))))) çift yorgan çift yastık oldu. bir de nevresim takımı alcam tabi.İlk aldığım uyku setini çıtçıtlı yapmamışlar yorgan kirlense nevresimini çıkaramıcam komple yorganı yıkamak zorundayım saçma yapmışlar. O yüzden nevresim takımı almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…