evet belli güzel olduğu canım ya benim eşim kolay kolay bir şey beğenmez o da çok beğendi zaten bundan al diyor:)iyice araştırayım da bulayım şunu bari.Asoşum biz burdan almıştık, daha doğrusu burdan bulabildik sadece 3.000 parçasını 1.000 lik leri felan oluyoda 3.000 zor bulunuyo, ben sana linki vereyim, şu anda stokta yok görünüyo ama sen bi araştır istersen belki başka yerde olabilir, bu çok güzel bi puzzle ve yapılınca dehşet duruyo emin olun yani...
Puzzle SUNSOUT PUZZLE - 3000 PARÇA PUZZLE - SUN3000 BORN TO RUN
Biz bu puzzle ı 3 ay beklemiştik canım, türkiyeye geldi ama sadece 15 adet felan getirdiler 2 günde bitti biliyo musun...
Ricordi Arte 1000 Parça Puzzle Trionfo di Galatea-Raffaello - - Puzzle Depo o da bu canım:) Bakalım nasıl olcak sade bir şey olsun melekler olsun dedim:)Kızımı melekler korusun:))))))))Asoş senin o melekli puzzle ın adı neydi ya...
aaaa hadi gözün aydın benim uyku seti ve alez de gelir o zaman bugün inşallah:)))gelsin de o ouyku setini alezini de yıkayım bari. havalar serinlemeden kalın olan her şeyi yıkayıp kurutmak lazım. ben ilk uyku setini yıkadım ütüledim kaldırdım.bu 2.uyku setini de kaldırdım mı tamamdır diğerleri artık kolay kurur. 2 uyku seti yeter de artar herhalde :)))))) çift yorgan çift yastık oldu. bir de nevresim takımı alcam tabi.İlk aldığım uyku setini çıtçıtlı yapmamışlar yorgan kirlense nevresimini çıkaramıcam komple yorganı yıkamak zorundayım saçma yapmışlar. O yüzden nevresim takımı almam lazımhay uyutmadılar lanet olsun yaaaaaaaaaaa... markafoni kargosu geldi, oğlumun yastıkları yorganı alezi de tamam.. ordan alışveriş yapan kızlar sızınkılerde gelır heralde bgn gozumuz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?