2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaysın selamlar kızlar. havalar serinliyor sonunda :)Burda daha yağmur hiç yağmadı yağcak gibi ama güneş açmaya başladı.

ayy bı kahve fln ıctım uykum acılsın dıye..
birisi sen de gule gule kullan, aso ve akca sıze de ıyı beklemeler..
bgn gelmeyeydı keske de uyuyabıleydım ya da aksam gelseydı tam zombi modundayım gercekten..

hah bi de dün geceki rüyamı anlatayım, zaten bu rüyadan sonra da bi daha uyuyamadım işte..
doktor kontrolüm varmış, doktora gidioruz ama babannemle gidioruz nalakaysa.. sonra doktor benı çatala oturtuo normal muayene orda oluomuş hep, snr kanamam varmış benim güyya ama ben görmüorum, doktora dıorum kı evden cıkarken bısı yoktu, yolda olmuş dıyo, sımdı nolcak dıyorum, durdurcaz kanamayı dıyo, rahmimi çıkartıomuş aşağıdan güyya, hayatımda hiç rahim görmediğim için kalp gibi bişi gördüm güyya o rahmimmiş benim, sonra içinden oğlumu çıkartıyo, çok güzel bir bebek uyuyo böyle dokunmama izin verio okşuyorum, sonra bak oğlun çok iyi işte endişelenme diyo, sonra oğlumu rahmime geri koyuyo, rahmimi de yerine geri koyuyo, 2 ay daha ıdare ederız boyle kanamaz bı daha dıyo, bu sure boyunca babannem hıc konusmuo sadece bana bakıyo.. böyle bi ruyaydı ıste cataldan kalkınca uyandım :S

selam kizlar nalancim dogum günün kutlu olsun prop birisi sizinde bebisler güle güle kullansin aldiklariniziopuyorumnanaktan

selam kızlar geçmişi okuya okuya geliyorum,
cumartesi günü iftarda annemdeydim pazar günü de kayınvalidemlerdeydik daha doğrusu eltim verdi iftarı emirgan korusunda yaptık iftarı.. tam kalktık eve geliyorduk ki ayağım kaydı çimenlerde düştüm elimin ve dizimin üzerine... (( bütün gece hareket etti bebeğim rahatsız oldu herhalde, şimdi iyiyim çok şükür.. nazar değdi herhalde :)
şimdi geçmişe dönüp geri kalan sayfaları da okuyayım :))

saol zeyn, güle güle mıçsınlar tabi içlerine..
esra geçmiş olsun bişi olmamış ama dizinin üstüne düşmüşsün allah korumuş

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın . ben çok korkuyorum böyle görünmez kazalardann (

akça hadi senın de gozun aydın..
ben attım yıkıyorum sımdı, hala ne cok iş var ya yapılcak pofff..
dun de destan destan utu yaptım babamız bı kere yardım edım demedı tam Demır ınkılere gectım bırak bıraz da ben yapıyım dıyo.. dedim bsg yaaa :))

Benim kargoda geldi fakat eksik dolu. uyku setinin içinde lastikli çarşaf da olması gerekiyordu yok! ayrıca alez de almıştım o da yok! aradım markafoniyi mesaj olarak atın dediler umarım en kısa sürede çözerler. bu kaçıncı alışverişim markafoniden ama ilk kez böyle problemle karşılaştım.sinir oldum şimdi uf

selamlar herkese opuyorumnanaktan
nalan dogum gunun kutlu olsun kizinla beraber nice senelere..

aa çok ilginç cidden ben de hiç karşılaşmadım böyle eksikle fln daha önce, neyse canım nasolsa getircekler eninde sonunda bi problem çıkmaz markafonide sanmıorum..

propcum rüyan çok ilginç gerçekten bebeği ve rahmi içine geri koymuşya doğru okumuşum dimi hayırlara çıksın inşallahh bebeği hatırlıyon mu yüzünü falan :)

saol figen..
evet geri koydu oğlumu içeri..yüzünü de hatırlıyorum zaten ultrasonda gordugumuz bebegı gordum ruyamda da sadece onden gordum burnu dolgun gıbıydı bıraz onu ultrasonda gorememıstık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…