waaaww 30. haftaya girmisim safak 70 karamandayim
az kaldi yaa cok heyecanli
bu arada bebislerin cicileri kargodan gelen kizlar gule gule kullansin bebeleriniz. hepinz ayni yerdenmi aldiniz?
prop ruyan hakikaten ilginc bende ruyamda gunesin ters yonden dogdugunu gordum ve cok agliodum kiyamet kopacak die benimkide cok ilginc bi ruyaydi..
hazal sen süpersin ya.. kendi yaşını küçülttüğün yetmedi yusufun yasını da kucultuosun :)) :roflol:30. haftaya gırmedın, 30. haftayı bıtırdın.. bugun 30+1. günün.. ben 30. haftaya gırdım benım 29+1. gunum bugun
saol şekerım, sorma markafonı dıye bı sıte var zengın ettk orayı :))
o ruyadna sonra uyuyamadım cok etkılendım galıba mafoldumben
kiz delu ne yasimi kucultcem yaww sen dogar dogmaz 1 yasinami giriosun ben 23. yasima girdim su andada 23 yasimi dolduruyorum 87 nin ustune 23 koy 2010 iste aaa sen yasini buyultuyosun.
yusufun haftasina gelincede burdaki doktorlar ordakiler gibi dusunmuyo 30. haftaya girmisim ole hesapliolar bu konuda onlarin yalancisiyim.
e anam ben ne dedım o gun sana :) 23u bıtırıyorum dedım :) sen 22 dıodun kendıne sımdı 23 demeye baslamıssın kıvırma şimdi.. :) ben bu dunyadakı 23. senemı tamamladım 11 agustosta 24. seneme gırdım ıste :) yusufun haftası da cok ılgıncmıs yanı ordakı doktorlar, hıc boyle bısı gormemıstım duymamıstım..
bende cok etkilenirim. ruyamda hep mavi gozlu goruyorum yusufu yaa esime diorum bu mavi gozlu olursa dogum sonrasi kavga cikmasin sonra deme bu cocuk kimden die..
:S ben gece 3-4 saat uyudum, gunduz yattım uykuya gunduz de 1 saat uyumustum kı kargo geldı kalktımhoşbulduk canım...yorgunluğun geçtimi biraz ben kaça kadar uyudm anca kendime geldim..
düm kocamla oturduk gecenin bi körü korku filmi seyrettik ben sabaha kadar onlarla uğraştım paranormal activity diye aptal bi filmdi aslında ama işte rüyama girdi...
eşimin kuzeni yeşil gözlü ama karısı siyah gözlü, bebek çıkmış masmavi, vermısler kadının kucagına, demıs kı bu benım oglum degıl benım oglum nerde baslamıs aglamaya, 2 saat ınandıramamıslar bebegın ondan oldugunu, hem de kadına yanı dusun :) aıle buyuklerınde varmış işte mavı goz. sizde var mı hıc? ıkı tarafta da olması gerekıo cunku mavı cekınık gen..
eşimin kuzeni yeşil gözlü ama karısı siyah gözlü, bebek çıkmış masmavi, vermısler kadının kucagına, demıs kı bu benım oglum degıl benım oglum nerde baslamıs aglamaya, 2 saat ınandıramamıslar bebegın ondan oldugunu, hem de kadına yanı dusun :) aıle buyuklerınde varmış işte mavı goz. sizde var mı hıc? ıkı tarafta da olması gerekıo cunku mavı cekınık gen..
:S ben gece 3-4 saat uyudum, gunduz yattım uykuya gunduz de 1 saat uyumustum kı kargo geldı kalktımben zombi gibiyim hala..
ay ne gerızekalı bı fılm yaa.. bı de bı pokmuş gıbı ıkıncısını cektıler :S
saol zeyn, güle güle mıçsınlar tabi içlerine..
esra geçmiş olsun bişi olmamış ama dizinin üstüne düşmüşsün allah korumuş
geçmiş olsunn esracımm cok dikkatlii olmak lazım denge kaybı cok oluyomuş 6. aydan sonra
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın . ben çok korkuyorum böyle görünmez kazalardann(
esracım geçmiş olsun dikkat etmek lazım
ben kocama sordum bebek zenci doğsa naparsın dedim, öldürürüm seni dedi, hiç dna testı fln yaptırıyım belkı mutasyona ugramıstır genetık bozuklugu vardır cocugun dıye dusunmez mısın dedım, ben oyle zencı bı bebek gordukten sonra saglıklı dusunebılecegımı zannetmıyorum dedi..eyvahedigeldismile :roflol::roflol:
ben kocama sordum bebek zenci doğsa naparsın dedim, öldürürüm seni dedi, hiç dna testı fln yaptırıyım belkı mutasyona ugramıstır genetık bozuklugu vardır cocugun dıye dusunmez mısın dedım, ben oyle zencı bı bebek gordukten sonra saglıklı dusunebılecegımı zannetmıyorum dedi..eyvahedigeldismile :roflol::roflol:
esra gecmis olsun yaa dusmussun ALLAHtan onemli biseyin yok ALLAH korumus cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?