2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada bebislerin cicileri kargodan gelen kizlar gule gule kullansin bebeleriniz. hepinz ayni yerdenmi aldiniz?
prop ruyan hakikaten ilginc bende ruyamda gunesin ters yonden dogdugunu gordum ve cok agliodum kiyamet kopacak die benimkide cok ilginc bi ruyaydi..

waaaww 30. haftaya girmisim safak 70 karamandayim
az kaldi yaa cok heyecanli

hazal sen süpersin ya.. kendi yaşını küçülttüğün yetmedi yusufun yasını da kucultuosun :)) :roflol:30. haftaya gırmedın, 30. haftayı bıtırdın.. bugun 30+1. günün.. ben 30. haftaya gırdım benım 29+1. gunum bugun

saol şekerım, sorma markafonı dıye bı sıte var zengın ettk orayı :))
o ruyadna sonra uyuyamadım cok etkılendım galıba mafoldumben

kiz delu ne yasimi kucultcem yaww sen dogar dogmaz 1 yasinami giriosun ben 23. yasima girdim su andada 23 yasimi dolduruyorum 87 nin ustune 23 koy 2010 iste aaa sen yasini buyultuyosun.
yusufun haftasina gelincede burdaki doktorlar ordakiler gibi dusunmuyo 30. haftaya girmisim ole hesapliolar bu konuda onlarin yalancisiyim.

saol şekerım, sorma markafonı dıye bı sıte var zengın ettk orayı :))
o ruyadna sonra uyuyamadım cok etkılendım galıba mafoldumben

bende cok etkilenirim. ruyamda hep mavi gozlu goruyorum yusufu yaa esime diorum bu mavi gozlu olursa dogum sonrasi kavga cikmasin sonra deme bu cocuk kimden die..

düm kocamla oturduk gecenin bi körü korku filmi seyrettik ben sabaha kadar onlarla uğraştım paranormal activity diye aptal bi filmdi aslında ama işte rüyama girdi...

eşimin kuzeni yeşil gözlü ama karısı siyah gözlü, bebek çıkmış masmavi, vermısler kadının kucagına, demıs kı bu benım oglum degıl benım oglum nerde baslamıs aglamaya, 2 saat ınandıramamıslar bebegın ondan oldugunu, hem de kadına yanı dusun :) aıle buyuklerınde varmış işte mavı goz. sizde var mı hıc? ıkı tarafta da olması gerekıo cunku mavı cekınık gen..

hoşbulduk canım...yorgunluğun geçtimi biraz ben kaça kadar uyudm anca kendime geldim..
:S ben gece 3-4 saat uyudum, gunduz yattım uykuya gunduz de 1 saat uyumustum kı kargo geldı kalktım ben zombi gibiyim hala..
düm kocamla oturduk gecenin bi körü korku filmi seyrettik ben sabaha kadar onlarla uğraştım paranormal activity diye aptal bi filmdi aslında ama işte rüyama girdi...

ay ne gerızekalı bı fılm yaa.. bı de bı pokmuş gıbı ıkıncısını cektıler :S

benim teyzemin baya geç oldu bbeği tedavi faaln oldular teyzemde eniştemde esmer baya baya ama bi kız doğdu sarı saçlı mavi gözlü bembeyaz bişey herkes şok olmuştu görümce ama taa eniştemin büyük büyük babaannesi öyleymiş ...

ben kocama sordum bebek zenci doğsa naparsın dedim, öldürürüm seni dedi, hiç dna testı fln yaptırıyım belkı mutasyona ugramıstır genetık bozuklugu vardır cocugun dıye dusunmez mısın dedım, ben oyle zencı bı bebek gordukten sonra saglıklı dusunebılecegımı zannetmıyorum dedi..eyvahedigeldismile :roflol::roflol:

ayy yazik yaa ne kotu hissetmistir yazik kadina. yok cnm benim kendi tarfimda hic mavi gozlu yok bi teyzem yesil gozlu esimin tarafida genelde ela ve yesil goz. esimde yesil gozlu ben ela gozluyum. ama burdaki bebk dergilerinde hep mavis gozlu bebek resimleri var ve ben dergileri okurken cocuklara cok dikatli bakiorum cok seviorum ya cok tatlilar zaten norvecli bebeklerin hepsi mavis gozlu bide ben hayranlikla bakinca ruya ma girio iste

uyu kendine gelirsin biraz yawrum sende sabah erkn kalkıyosun ben sabahları dana gibi uyuyorum kocamı gönderdikten sonra..he sorma prop bende hiç sevmedim bi pok olacak diye bekledik bekledik bişey yok zamanında blair cadısınıda hiç beğenmemiştim zaten onun gibi işte ne olduğu belli değil..

saol zeyn, güle güle mıçsınlar tabi içlerine..
esra geçmiş olsun bişi olmamış ama dizinin üstüne düşmüşsün allah korumuş

geçmiş olsunn esracımm cok dikkatlii olmak lazım denge kaybı cok oluyomuş 6. aydan sonra

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın . ben çok korkuyorum böyle görünmez kazalardann (

esracım geçmiş olsun dikkat etmek lazım

sağolun kızlar Allah korudu valla, o kadar da dikkat ettim nasıl oldu anlamadım bile bilmiyorumkismile neyse geçti gitti bu akşam da arkadaşıma iftara gidicez 3 gündür yemek hazırlama derdim yok bu sıcakta yapamazdım zaten..

sabah sabah ayağıma kramp girdi masaj yaptım da hafifledi biraz.. ters hareket yaptım herhalde uykumda..

nalancım doğum günün kutlu olsun nice senelerea.s.a.s.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:))) kızım bebek zenci gelse ben kendimden şüphe duyarım... ya ama inş. ten rengi benimki kadar açık olmaz sende beyaz tenlisin prop eminim seninde öledir çok hassa oluyor beyaz ten benim her poka alerjim var çok zorluk çekiyorum babası gibi esmer olur inş. diyorum hele ki erkek çocuk şimdi benim gibi kibarcık olursa zor çekilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…