2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy evet miracle ya ben esmerim ama esim kumral beyaz tenl ve gunese karsi acayip bi alerjisi var turkiyeye gittigimizde gozleri kipkirmizi oluo gerci burdada oluyo. insallah teni bana ceker oglumun.

miracle senin bebek kizmi erkekmi?

valla bızım anamız danamız beyaz.. eşim de buğdaydan biraz daha açıktıır, ben zaten sütlaç, benım sadece gunesle problemım oluo hemen haşlanıorum onun dısında alerjım fln yok çok şükür.. erkek cocugunun da nazlısı hıc cekılmez, kodum mu oturtmalı valla erkek cocugu, bence yanı :))

ayy evet miracle ya ben esmerim ama esim kumral beyaz tenl ve gunese karsi acayip bi alerjisi var turkiyeye gittigimizde gozleri kipkirmizi oluo gerci burdada oluyo. insallah teni bana ceker oglumun.

miracle senin bebek kizmi erkekmi?

erkek canım bebek....inş. canım seninkide sana çeker benim yazlar burnumdan gelir valla alerjiden bıkmış duurmdayım..

bence de ben sevmem mıymıntı erkek çocukları canı pek olsun isterim ama anasına çekerse işte yawrum hapı yuttu kız ben güneşte biraz fazla dursam hastanelik oluyorum ültiker diye bişey var serum falan yemeden kendime gelemiyorum tek güneşte değil işte ağaca ota poka herseye var bi pikniğe gitsem herkesin burnundan getiriyorum çok gıcık bişey

geçmiş olsun esra bişey olmamış çok şükür...

sağol canım olmadı bişey Allahtan,

dün kayınvalidem de kara saçlı beyaz tenli kızım diye sevdi göbişimi :) kızım hemen hareketlendi.. ben beyaz eşim biraz daha buğday tenli, saçlarımız koyu kestane.. renkli gözlü ailelerde yok anneannem halam teyzelerimde renkli göz var eşimin tarafında hiç renkli gözlü yok.. bakalım ortaya ne çıkıcak opuyorumnanaktan merak ediyorumm.. gözleri anneanneme çekse keşke yeşil yeşilhihoyyyt

selam kızlar. hepimizin zafer bayramı kutlu olsun. turkbayragi
esrecım geçmiş olsun.
nalancım senin de doğum günün kutlu olsun.
benim eşim, kayınvalidem kayınpederim kayınbiraderlerim annem teyzelerim anneannem dedem renkli gözlü. ama yine de bebekte %50 ihtimal var. nasıl olcek acep??!?

esra gecmis olsun,
ruyalardan konusulmus ben de cok korktum bu gece uykumda.. kocam da yoktu yanlizdim evde.. acayip tirstim.
ben de grip oldum. baya bi hapsiriyorum, burnuma mendil yetismiyo ..
bu arada nalan dogum gunun kutlu olsun.

melcan gogus yarasi icin verdigin tarif ilgincmis.. cevizin icini nasil oyuyorsun onu anlamadim ama fisfisfis karbonat falan suruyorlar onu biliyordum ben

ay bı sayfa mı konustunuz sadece neyınız var bugun looooooooo.. kendınızı ozel zannetmeyın benım kocam da calısıo.. hoş ben onun calısanı olsam sıkayet eder ve bugun calısmazdım cunku 29 ekım harıc butun resmı tatıllerde calıstırıo ınsanları, nası kabullenıo bunu mıllet hıc anlamıs degılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…