2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
propcum herşeyin dört dörtlükkk maşallah sizeee sebamed den üç parça almışsın bebeğin nelri onlarr birisi şampuanı öbür ikisi nesi oğluşunun

figen valla sen sorunca gıdıp baktım unutmusum ne oldugunu :S şampuan, duş jeli/banyo köpüğü, pişik önleyici krem Seba Medinkiler bunlar..
saol bu arada, sızın de olur hepsı 1 gunluk iş..

yarın caddeye gitcem arkadaşımla gezcem gezcem gezcem... 3 gündür evdeyım valla patladım:sm_cool: canım da frozen yoğurt istiodu zaten.. salaklar cevahirdekini kapattılar ne guzel yıyodum orda, yrn yıcem yine oh oh sefam olsun :))

merhabalar;
nasılsınız anneler?
bende bugün yarım gün çalışanlardanım maalesef
gece de uyuyamadım hiç halim yok
yeni gelişmeler var mı?

hoşçakal figen..
barays ben de uyuyamadım ya, ayrıca bu velet yıne garıp bı pozısyon aldı galıba ayakları asagıda ne yazık kıakannehir süreklı kasıklarıma tekme yıyorum..

gez prop gez yakışıyo sana. bi arkadaşım gezmeden gelmiş sancısı tutmuş gitmiş doğurup gelmişti (normal dogum) senin de öyle olcak gibi son aylarda da gezersin:))

hoşçakal figen..
barays ben de uyuyamadım ya, ayrıca bu velet yıne garıp bı pozısyon aldı galıba ayakları asagıda ne yazık kıakannehir süreklı kasıklarıma tekme yıyorum..

Ben geç yattım sandra bullock un kör nokta isimli filmini izledim
gece 2de yattım
2.30 davul çaldı sonra ezan sonra yağmur yağdı onun sesi falan derken
uyku sersemi oldum
aralarda wcye kalktım birkaç kez uyku muyku kalmadı yani:gitme:
bende de dünden beri karnımın alt kısmına doğru baskı ve sancı olmaya başladı neden bilmiyorumbilmiyorumkismile

hoşçakal figen..

canım onlar elleri de olabilir. daha bugün arkadaşım dedi ki elleriyle vurup duruyolar kasıklarına döndükleri zaman diye :)

ben de arkadaşımı ziyarete gittim, haberler iç açıcı değil hiç canınızı sıkmayayım. sonra da eve geldim göya hiçbişe yapmadım ama yemek yapmak ve eşimin hizmeti yetti valla.. akşama da arkadaşlara iftara gidicez ve benim karnımın alt tarafı ağrıyo :bbo:

Bijo neden bebekteki sorun devam mı ediyor?
Allahım yardımcıları olsun bebeği ailesinden koparmasın:Saruboceq:

Blind Point çok güzel filmdi çok beğenmiştim ben, sen nasıl buldun?
ay nerdeyse benım gecemı anlatıosun ben erken yattım 10.30 flndı, uyudum, önce tuvalete uyandım 1de , davula uyandım işte 2-3 arası kactaysa, sonra bı kere daha tuvalete, snr da ruya gorup zaten kalktım 4te, bı bal lımon fln yaptım kendıme kıtap okudum, snr sbh ezanını fln hep dınledım, 6dan snr bı ara ıcım gecmıs ama 7de de kocam kalkınca kalktım tekrar, yere iğne düşse uyanıyorum zaten

ayy offfff.. sen de gıdıp gıdıp canını sıkıosun dönüosun, üzülmemek de elde diil, poffffffff..
elleri ve ayaklarını ayırtedebılıorum canım, sen ayırt edemıo musun, dıkkatlı dınle bak mutlaka ayırt edersın, ellerı parmakları daha hafıf hareket edıo, ayakları dana gıbı tepıklıo, kafa ve popoyu da ayırt edemıorum henuz..

Çok beğendim sandra ya hayran kaldım birkez daha süper oyunculuk vardı zaten oscar ödülü almış.
izlemesi zevkli bir filmdi.
ayy prop uykum o kadar bölündü kü sanki hiç uyumamış gibi oldum
sanırım bünyemiz uyku bölünmelerine alışıyor boshayallersmile
öğleden sonra da işe geldim
birazdan çıkacam eşimle buluşup eksikleri alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…