ben kaçarrrrrr iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
gez prop gez yakışıyo sana. bi arkadaşım gezmeden gelmiş sancısı tutmuş gitmiş doğurup gelmişti (normal dogum) senin de öyle olcak gibi son aylarda da gezersin:))
hoşçakal figen..
barays ben de uyuyamadım ya, ayrıca bu velet yıne garıp bı pozısyon aldı galıba ayakları asagıda ne yazık kıakannehir süreklı kasıklarıma tekme yıyorum..
hoşçakal figen..
barays ben de uyuyamadım ya, ayrıca bu velet yıne garıp bı pozısyon aldı galıba ayakları asagıda ne yazık kıakannehir süreklı kasıklarıma tekme yıyorum..
canım onlar elleri de olabilir. daha bugün arkadaşım dedi ki elleriyle vurup duruyolar kasıklarına döndükleri zaman diye :)
ben de arkadaşımı ziyarete gittim, haberler iç açıcı değil hiç canınızı sıkmayayım. sonra da eve geldim göya hiçbişe yapmadım ama yemek yapmak ve eşimin hizmeti yetti valla.. akşama da arkadaşlara iftara gidicez ve benim karnımın alt tarafı ağrıyo :bbo:
canım onlar elleri de olabilir. daha bugün arkadaşım dedi ki elleriyle vurup duruyolar kasıklarına döndükleri zaman diye :)
ben de arkadaşımı ziyarete gittim, haberler iç açıcı değil hiç canınızı sıkmayayım. sonra da eve geldim göya hiçbişe yapmadım ama yemek yapmak ve eşimin hizmeti yetti valla.. akşama da arkadaşlara iftara gidicez ve benim karnımın alt tarafı ağrıyo :bbo:
dilemmmaaaaa.. seni gördüm aşada.. napıosun anacım bebekler napıo :)
Blind Point çok güzel filmdi çok beğenmiştim ben, sen nasıl buldun?
ay nerdeyse benım gecemı anlatıosunben erken yattım 10.30 flndı, uyudum, önce tuvalete uyandım 1de , davula uyandım işte 2-3 arası kactaysa, sonra bı kere daha tuvalete, snr da ruya gorup zaten kalktım 4te, bı bal lımon fln yaptım kendıme kıtap okudum, snr sbh ezanını fln hep dınledım, 6dan snr bı ara ıcım gecmıs ama 7de de kocam kalkınca kalktım tekrar, yere iğne düşse uyanıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?