2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin dilemma çok saol..
barays ben de bayıldım önlüğü fln çok güzel.. babamız gelsın de ızın verırse alıyım habersız almıyım sımdı alıp alıp gelıorum şoka gırıo çocukcağız :))

kızlar benım dızım yuklenmıs.. ben kendıme bal lımon yaptım yıne onu ızlıcem sımdı şu lanet bogazım da gecemedı 3 gundur poffffff.. hadı gorusuruz kızlar 40 dkya :)

Selammm kısslarrrr
nasılsınız bakalım ?
bizim de beşiğimiz geldi bugünn kaydirigubbakcemile2

Bijo neden bebekteki sorun devam mı ediyor?
Allahım yardımcıları olsun bebeği ailesinden koparmasın:Saruboceq:
evet canım devam ediyor malesef :bbo:

gidicem tabi hergün hayatım. morale ihtiyacı oluyor insanın bu zamanlarda.

ben ayırt edemiyorum daha eli midir ayagı mıdır ama karnımdan poposu belli oluyor çoğu zaman :)

Selammm kısslarrrr
nasılsınız bakalım ?
bizim de beşiğimiz geldi bugünn kaydirigubbakcemile2
oyy hayırlı olsun beşiğinizzz güle güle yatsın büyüsünn

ayyy markete gıttım geldım uyuz oldum karının tekıne.. kadın da hamıleysı sırada onumdeydı kac aylık dedım 5 dedı dev gıbı karnı vardı ama kadının kendı de cok ufak tefek karnı dırek goze batıo, benımkı 7 aylık dedım, sızın hamıle oldugunuz bıle bellı olmuo dedı çüşşşşşşşşşşşşşşşş yanii.. sen bı de fınfık ı gor dıcektım ama dıyemedım tabı :) şapşal karı

ana kucagina karar verdim :) enn sonunda! sempatiksalakcinni
fisher price sevimli gezegen de lux e karar verdim. dun almak istedigimin dili ispanyolcaymis meger kafamçokkarıştı o yuzden ondan vazgectim buna karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…