2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu gun eltimin kizina baktim. masallah ne kadar uslu ya insallah oglum da kuzenine benze o yonden. oyuncaklariyla oyle guzel vakit geciriyo ki...
ben de gripim diye cok opmemeye calistim, insallah bulasmaz ona da

ucuza mı buldun orda? daha ekonomıktır tabı magazaya gore, bosver yahu acelesı mı var nolcak 1 haftada gelsın.. bak bızım araba oto koltugu fln hala gelmedı akannehir

ucuza mı buldun orda? daha ekonomıktır tabı magazaya gore, bosver yahu acelesı mı var nolcak 1 haftada gelsın.. bak bızım araba oto koltugu fln hala gelmedı akannehir

cok daha ekonomik hem de.. 50 euro arti kargo ucereti 10 euro..
magazadan alsam 90-100 eurodan asagi alamam zannediyorum..
ama ebaydan alinca cok surmuyo gelmesi.
senin puset nie hala gelmedi ki acaba bilmiyorumkismile

cok daha ekonomik hem de.. 50 euro arti kargo ucereti 10 euro..
magazadan alsam 90-100 eurodan asagi alamam zannediyorum..
ama ebaydan alinca cok surmuyo gelmesi.
senin puset nie hala gelmedi ki acaba bilmiyorumkismile

ohaaaa farka bak.. bız de benzer bı para verdık hele turkıye ıyıce kazıkcı boyle şeylerde bılırsın (

benım puset ozel serı tasarımdı, turkıyede kalmamıstı hollandadan gelıo, hollanda eylul basında yollıcaz demıstı bakalım haber beklıoruz ıste..

eylul basinda gondericeklerse tabi ki de gelmemistir.. az kaldi gelir 1 2 haftaya

biz e-bay dan daha önce küçük elektronik parçalar almıştık. bayaa uzun surmustu gelmesı anakucagı da bakyım dedım sen siz konusunca ama anakucagının ıngılızcesi ne ola ki??:))

nie uzun suruyo ki gelmesi, 4-5 gun icinde gelecegi yaziyo sitede ama ben gene 1 haftayi gozden cikariyorum.. bi de yurt disindan aldiysan o yuzden uzun surmustur belki.

valla kocam yapmıs ordan alısverıs de tamamen degısıo gelme surelerı dıyo, gumruge baglı, alınan ulkeye baglı, alınan mala baglı, alınan urunun fıyatına baglı hep degısıo dedı yanı..

evet prop dogrudur. haliyle oyle oolucak tabi..
benim kocam da orayi kullaniyo alisveris icin. cok memnun baska bi siteden almaya kalksam aldirmazdi herhalde.

ben ebay'den devamlı alışveriş yapıyorum. yalnız 100$ üzerindeki malların gümrüğe takılma ihtimali var. zaten Türkiye'ye işte ana kucağı gibi büyük şeylerin kargo maliyeti çok fazla oluyor. o yüzden değmez. bu arada akca anakucağını, "bouncer, vibrating chair veya swing" olarak arayabilirsin. prop'un aldığı, dusunmek lazım ve benim de almayı düşündüğümüz swing kategorisinde.

öyle canım biz ufak seyler almıstık onlar bıle 20 gun falan surmustu büyük şeylerin kargo ücreti ve gelcekmi endişesi olcak. o nedenle e-bebek ten bakmaya devam:)

Educa 8000 PARÇA COTTAGE STREAM, SUNG KIM GittiGidiyor.com'da

siz bunuda yaparsınız nalan ben 1500 lüğü yapamadımdaaa

Bu çok güzelmiş melcan ya, valla asacak duvarımız kalmış olsa yapardık kesin, biz puzzle hastasıyız anacım bize göstermicen böle şeyleri...

Yok öteki daha güzel bence...

Vişne ve çilek dışında hiç reçel yapmadım biliyo musun yani bunları yapmasını bilmiyorum, ama incir reçeline bayılırım valla...

Portakal reçelini denemek istiyorum kışın bakalım nasıl olacak...

Ilık papatya çayı ile gargara yapmak boğaz iltihabı için birebirdir canım, papatya iltihaba çok ii geliyor gün içerisinde 4-5 kes ılık şekilde yaparsan çok ii gelir, poşet çay şeklinde satılanlarıda kullanabilirsin...

NALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN
Doğum Günün Kutlu Olsun olumunekankayizsmile
Doğru günde kutluom dimi hata yok :)

günaydın kızlarrrr. prop geçmiş olsun canım
nalan doğum günün kutlu olsun. hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu yıllar yeni yaşlar canım olumunekankayizsmile

İyiki doğdun Nalan...

nalancım doğum günün kutlu olsun :)

Çoooookkkkkk teşekkür ederim kızlar, çok saolun...

Hoş geldin lady özettin kendini valla, dedim bu kızın canını çıkartıyorlar iş yerinde herhalde ondan giremiyo, demek bebişin odasına giriştiniz, hadi kolay gelsin inşallah her şey istediğiniz gibi olur....

birisi bizimki swing degıl vıbratıng bouncer sayılabılır, sallanmıo bızımkı, dusunmemlazımınkı de oyle galıba bılmıorum ama..
benım esım sadece teknolojıyle ılgılı seylerı alıo galıba, buyuk bısı aldıgını gormedım sımdıye kdr eve gelmedı oyle bısı :)

Son düzenleme:
sallananmiyo heralde ozelliklerinde yok sadece titresim yaziyordu. oyuncaklari sahaneydi ama.. baligi cekince kutup ayisinin ustune kar yagiyordu, isik gosterisi vardi.. oyuncaklarla oynadiginda hayvan sesleri vardi ve normal muzigi de vardi ayriyeten. cok eglenicekti oglum
of her zaman kocani dinlemiceksin demekki.
20 gun suresi vardi ve stokta 4 tane vardi. 1 gunde 4 u de nasi satiliyo ki pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…