çok tatlı çok beğendim şekerim güle güle kullansın oğlun :)
ucuza mı buldun orda? daha ekonomıktır tabı magazaya gore, bosver yahu acelesı mı var nolcak 1 haftada gelsın.. bak bızım araba oto koltugu fln hala gelmedı akannehir
cok daha ekonomik hem de.. 50 euro arti kargo ucereti 10 euro..
magazadan alsam 90-100 eurodan asagi alamam zannediyorum..
ama ebaydan alinca cok surmuyo gelmesi.
senin puset nie hala gelmedi ki acaba bilmiyorumkismile
ohaaaa farka bak.. bız de benzer bı para verdık hele turkıye ıyıce kazıkcı boyle şeylerde bılırsın(
benım puset ozel serı tasarımdı, turkıyede kalmamıstı hollandadan gelıo, hollanda eylul basında yollıcaz demıstı bakalım haber beklıoruz ıste..
ben ebay'den devamlı alışveriş yapıyorum. yalnız 100$ üzerindeki malların gümrüğe takılma ihtimali var. zaten Türkiye'ye işte ana kucağı gibi büyük şeylerin kargo maliyeti çok fazla oluyor. o yüzden değmez. bu arada akca anakucağını, "bouncer, vibrating chair veya swing" olarak arayabilirsin. prop'un aldığı, dusunmek lazım ve benim de almayı düşündüğümüz swing kategorisinde.
Educa 8000 PARÇA COTTAGE STREAM, SUNG KIM GittiGidiyor.com'da
siz bunuda yaparsınız nalan ben 1500 lüğü yapamadımdaaa
ah nalancım o derin dondurucu her eve lazım bizdede var ama çok büyük vakti zamanında annemler almanyadan getirmişler kurban kesilince kullanıyorlardı şimdi pek açmıyor inşallah hayalindeki mutfağa kavuşursun benimde mutfağım bomboş baştan aşağı yapılıcak yapılmışkende ankastre olsun diyorum
reçelde annemler yaptı 2 kavanoz vişne 2 kavanoz çilek verdi kayısıda var malatyadan geldi ama pek aramız yok off aman yeter olunca homini gırtlak yiyoruz aslında bende pasta börek çörekte çok marifetliyim ve saatlerce yapsam of demem eşiminde asıl mesleği zaten profosyonel aşçı eğitimli ve bayılır mutfağa ama hep frenliyorum duba gibi olduk zaten bide dondurucuyu doldursam meyve sebzeyle varya hiç durmaz çeşit çeşit yaparız sonra allah etmeye biz o yüzden çok az yemek yaparız tek çeşit onu yer bitiririz bu düzene alıştık şimdilik
sende eğer seviyorsan şeftali kayısı incir reçeli yapabilirsin tam zamanı
sbh 4 ten berı ayaktayım uykum kactı yıne ne uykumu alabıldım ne de bogazım gectıportakal suyu sıkıyorum, sıcak lımon+bal ıcıorum, gun ıcınde kuşburnu ıhlamur ıcıorum ama aktardan alınan cınsten degıl ne yazk kı, yok gecmıo bogazım uykudan da geberıorum, pofffff..
NALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNN
Doğum Günün Kutlu Olsun olumunekankayizsmile
Doğru günde kutluom dimi hata yok :)
günaydın kızlarrrr. prop geçmiş olsun canım
nalan doğum günün kutlu olsun. hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu yıllar yeni yaşlar canım olumunekankayizsmile
İyiki doğdun Nalan...
nalancım doğum günün kutlu olsun :)
selam gebeşler :lepi:
nasıl özledim sizleri yaa Şeniz
işyerime denetim geldi evde netim gitti modem bozuldu daha doğrusu kafamçokkarıştı
son 3 haftadır sıkı bi koşuşturma içerisindeydik odaya boya laminant vs yapılıyor
bebenin giyiceklerini ihtiyaclarını hazırladık
bi mobilyası kaldı inşallah onu da gönlümüze göre buluruz :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?