Nalancığım doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu seneler diliyorum sevdiklerinle beraber
günaydın kızlar ya benim bu faranjit baya azdı gece öksürük tuttu beni 1 saat uyuyamadım antibiyotik çok işe yaramadı sanırım. Bizim için öksürmek cok sakıncalıymıs dikkatli olun kızlar Nalan sekerim aclık 88 tokluk 138 çıktı. anladığım kadarı ile sırf o öğün yediklerin etkilemiyor birkaç günden etkileniyorsun sabah kahvaltıı 138 cıkmazdı benim
yavrunla birliktee nice senelereee nalannn
Nalancım doğum günün kutlu olsun.. nice senelere kızınla beraber inşallah.
Nalanım doğum günün kutlu olsun kızınla eşinle sağlıklı mutlu bir ömrün olsun canım
selam kizlar nalancim dogum günün kutlu olsun
selam kızlar geçmişi okuya okuya geliyorum,
cumartesi günü iftarda annemdeydim pazar günü de kayınvalidemlerdeydik daha doğrusu eltim verdi iftarı emirgan korusunda yaptık iftarı.. tam kalktık eve geliyorduk ki ayağım kaydı çimenlerde düştüm elimin ve dizimin üzerine...(( bütün gece hareket etti bebeğim rahatsız oldu herhalde, şimdi iyiyim çok şükür.. nazar değdi herhalde :)
şimdi geçmişe dönüp geri kalan sayfaları da okuyayım :))
selamlar herkese opuyorumnanaktan
nalan dogum gunun kutlu olsun kizinla beraber nice senelere..
nalancım doğum günün kutlu olsun nice senelerea.s.a.s.
nalancım senin de doğum günün kutlu olsun.
ben de grip oldum. baya bi hapsiriyorum, burnuma mendil yetismiyo ..
bu arada nalan dogum gunun kutlu olsun.
canım onlar elleri de olabilir. daha bugün arkadaşım dedi ki elleriyle vurup duruyolar kasıklarına döndükleri zaman diye :)
ben de arkadaşımı ziyarete gittim, haberler iç açıcı değil hiç canınızı sıkmayayım. sonra da eve geldim göya hiçbişe yapmadım ama yemek yapmak ve eşimin hizmeti yetti valla.. akşama da arkadaşlara iftara gidicez ve benim karnımın alt tarafı ağrıyo :bbo:
Selammm kısslarrrr
nasılsınız bakalım ?
bizim de beşiğimiz geldi bugünn kaydirigubbakcemile2
nalancım sen marifetlisin maşallah bacım becerirsin herbişeyi
doğum günün kutlu olsun nice senelere canım opuyorumnanaktan
prop ayni fiyata seninkinden var. o da guzel ama ben karar vermistim 40 yilin birinde heh iste bu dedim gorunce
Selam millet nasılsınız...
Allahtan fazla yazışma olmamış çabucak okuyabildim geçmişi...
ben gecmısı okucanı bıldıgımden hıc slm vermedım zaten bekledım :)
bogazım hala agrıo nalan, papatya cayı fln da yok evde kuşburnu ve bal lımon ıcıorum, bogazım en duzeldı ne kotuledı cok ılgınc bısı bu takıldı kaldı oyle
Çoookkk teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan, hem iltifat hemde kutlama için, ama bundan sonra senin başına ekşirim tarif için ona göre, benim bilmediğim bir sürü şey biliyosundur sen, sölemicektin böle hamarat olduğunu bana ne...olumunekankayizsmile
İyi akşamlar arkadaşlar,
sizin fikirlerinizi ihityacım var çok acil...Kuzey bebeğim için şeker siparişi verdik.kurdalesinde hoşgeldin yazıyoo..küçük bir yazı daha yazmam gerek ne yazabilirim?
fikirleriniiz bekliyorum:)
"O şimdi bir melek..Hoşgeldin Kuzey bebek" nasıl?
annem benzer bısı yapıodu kardesıme.. karabıber ıyı gelıo zate n bogaza yapıcam yrn.. yrn sbh gezeyım de aksama yapacam :)))- 1 su bardağı süt ( 2 Parmak kasdarı su olsun )
- 2 tatlı kaşığı nişasta
- çay kaşığının ucuyla karabiber
- isteğe göre şeker
- isteğe göre üzerine tarçın
süt, su, nişasta ve karabiber bi cezve ya da bir kabın içinde kaynatılır, koyu kıvamlı bi karışım olmalı sıvı olmayacak, kaynadıktan sonra içine şeker ve üzerine tarçın koyuluyo ve bardağa alınıp içiliyo, boğazı acayip yumuşatıyo, gün içersinde 3-4 bardak içebilirsin, boğaz ağrısına birebirdir...sahlep ya da boza kıvamlı bi karışım canım çok faydalıdır bi dene istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?