2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalancım sen marifetlisin maşallah bacım becerirsin herbişeyi
doğum günün kutlu olsun nice senelere canım opuyorumnanaktan

prop ayni fiyata seninkinden var. o da guzel ama ben karar vermistim 40 yilin birinde heh iste bu dedim gorunce

Nalancığım doğumgünün kutlu olsun canım nice mutlu seneler diliyorum sevdiklerinle beraber

Çok teşekkür ederim canım...

Cumartesi öğlen dışarda yedik, ayıptır sölemesi burger king den kızarmış tavuk ve patates yedim, kocam uzun zamandır benim yüzümden ordan yiyemiyodu da kaçamak yapalım dedi, eve geldiğimde ölçtüm 1 saat sonra 132 çıktı, akşam dolma yedim 165 çıktı, çok saçma ya...

yavrunla birliktee nice senelereee nalannn

Nalancım doğum günün kutlu olsun.. nice senelere kızınla beraber inşallah.

Nalanım doğum günün kutlu olsun kızınla eşinle sağlıklı mutlu bir ömrün olsun canım

selam kizlar nalancim dogum günün kutlu olsun

Çoookkkk teşekkür ederim arkadaşlar hatırlayıp kutladığınız için...

Geçmiş olsun esracım, aman dikkat et kendine, Allah korumuş valla bebişinide senide, dışarda yürürken kocanın koluna gir nolur nolmaz...

selamlar herkese opuyorumnanaktan
nalan dogum gunun kutlu olsun kizinla beraber nice senelere..

nalancım doğum günün kutlu olsun nice senelerea.s.a.s.

nalancım senin de doğum günün kutlu olsun.

ben de grip oldum. baya bi hapsiriyorum, burnuma mendil yetismiyo ..
bu arada nalan dogum gunun kutlu olsun.

Teşekkür ederim düşünmemlazim ve çoookkkk geçmiş olsun, sende bal ve limonu karıştır ye, bide papatya çayı iç bol bol...

Hayırdır biju ters bi durum mu var bebişle ilgili, umarım her şey yolundadır...

Selammm kısslarrrr
nasılsınız bakalım ?
bizim de beşiğimiz geldi bugünn kaydirigubbakcemile2

Güle güle kullansın bebişin, içinde güzel güzel uyusun inşallah...

nalancım sen marifetlisin maşallah bacım becerirsin herbişeyi
doğum günün kutlu olsun nice senelere canım opuyorumnanaktan

Çoookkk teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan, hem iltifat hemde kutlama için, ama bundan sonra senin başına ekşirim tarif için ona göre, benim bilmediğim bir sürü şey biliyosundur sen, sölemicektin böle hamarat olduğunu bana ne...olumunekankayizsmile

Selam millet nasılsınız...

Allahtan fazla yazışma olmamış çabucak okuyabildim geçmişi...

ben gecmısı okucanı bıldıgımden hıc slm vermedım zaten bekledım :)
bogazım hala agrıo nalan, papatya cayı fln da yok evde kuşburnu ve bal lımon ıcıorum, bogazım en duzeldı ne kotuledı cok ılgınc bısı bu takıldı kaldı oyle

Bugün yine çok yoğun bi gün geçirdik eşimle, garibim eşimin canı çıktı bana yardım etmekten, yazık alışıkta değil canım kocam benim, ama bütün camlar silindi ve tüller yıkandı ütülendi asıldı...

Şimdi geriye kaldı vitrinlerin içler dolapların içlerinin tozları felan...

Halılarıda yarın gelip alacaklar, evde ne kadar halı varsa yıkamaya gidiyo, hepsi temizlensin bi güzel, hafta sonu gelir dediler, bayram öncesi yoğunluk oluyo onun için hemen hallettireyim dedim...

Onlar gelene kadar bende diğer işleri bitirmeye bakim...

Bu papatya çayı ile gargarayı Almanyada ben çok grip olduğumda dr. önermişti canım, yarın alabiliyosan al marketten, içine bal ve limon koyup içebilirsinde istersen, gargara yapacağın zamanda boğazının dayanabildiği sıcaklıkta yapacan gargarayı hatta ben boğazımda tutuyorum 1-2 dakika öle tükürüyorum, bide bi tarif daha var o da koca karı tarifi ama çok ii geliyo boğaz ağrısına canım, evde malzeme varsa hemen yapabilirsin aslında, dur hemen tarifi yazim sana....

İyi akşamlar arkadaşlar,

sizin fikirlerinizi ihityacım var çok acil...Kuzey bebeğim için şeker siparişi verdik.kurdalesinde hoşgeldin yazıyoo..küçük bir yazı daha yazmam gerek ne yazabilirim?
fikirleriniiz bekliyorum:)

ay bacım söylememmi sen iste yeter ben bilmesemde bütün mahalle beni tanır soruveririm bilen birinde burdaki karıların maşallahı var canım

bu arada kızım karar verdi ya kaburgamı kırıcak yada göbeğimi yamultucak sempatiksalakcinni

hoşgeldin kuzey bebek yazabılırsın.. ya da sezeryan olcaksan tarihini yazabılırsın.. ya da aramıza hoşgeldın kuzey yazabılırsın.. ya da hoşgeldin kuzey soyad yapabılırsın.. aklıma bu kdr geldı

nalan valla koca karı fln dınlemem yaz ver bı tarıf.. hayır hasta olsam yataga yatsam ıkı gun gecse amenna, ama hasta degılım yatmıorum gecmıo da, cok gıcık ya yutkunmak bıle cok zor

- 1 su bardağı süt ( 2 Parmak kasdarı su olsun )
- 2 tatlı kaşığı nişasta
- çay kaşığının ucuyla karabiber
- isteğe göre şeker
- isteğe göre üzerine tarçın

süt, su, nişasta ve karabiber bi cezve ya da bir kabın içinde kaynatılır, koyu kıvamlı bi karışım olmalı sıvı olmayacak, kaynadıktan sonra içine şeker ve üzerine tarçın koyuluyo ve bardağa alınıp içiliyo, boğazı acayip yumuşatıyo, gün içersinde 3-4 bardak içebilirsin, boğaz ağrısına birebirdir...sahlep ya da boza kıvamlı bi karışım canım çok faydalıdır bi dene istersen...

ya kızlar bişey danışıcam size ben artık gece yatakta ahlaya vahlaya sağa dön sola dön zor uyuyorum ağrılarım kızımın boks çalışmaları derken sabahı ettiğim oluyor ben gündüzde uyumayı sevmem içim bi garip olur
soruma gelince her doktora gittiğimde sormayı unutuyorum bazı sitelerde okudum bazı bitkiler gebelere zararlıymış ama kafam çok karıştı şöyle beni rahatlatıcak uykumu getiricek sakinleştiricek kafamçokkarıştı
kullandığınız tecrübe ettiğiniz bir bitki karışımı çay varmı yada tek bir bitki olabilir önerebileceğiniz

annem benzer bısı yapıodu kardesıme.. karabıber ıyı gelıo zate n bogaza yapıcam yrn.. yrn sbh gezeyım de aksama yapacam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…