2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar göbek şova resmimi koydum bakabilirsiniz
foto kötü idare edin artık

Heh şöle de canımı ye, anam benim hayalimdeki cevap bu işte, bayılırım tarif almaya da vermeye de, anacım benim hayatımda bu işte napim seviyorum bu işlerle uğraşmayı, kız biz senle çok ii anlaşcaz ben sana sölim bak...opuyorumnanaktan

Benimkide öle ya, tuş sesini mi sevmiyo bunlar acaba yoksa ritimmi tuttuyorlar anlamadım...

Dur senin göbüşe bi bakim ben hemen...

bilen varsa bize de söylesin (

aman onun nesı mucıze ıhlamurum ıcıne 10 cesıt meyve koyuyodu evde ne bulursa :) hem bşhterın elınden olmazsa ıse yaramıomuş :))

aynen canım :1hug: bende çok severim yemektede kış hazırlığındada püf noktalardada
burda yaşasaydın sık sık bize gelirdin neler neler kadınlar toplanır neler yaparlar
(ben bu arada kadın olmuyorum başlarında bekçilik ve car car yaparım ucundan yardımda ederim)
yanlız geçen sene hani senin tarif ettiğin domates varya kaynatıyosun arkadaşım apartmanın altında annesi ablası ile ateş yaktıkoca kazanla kaynattılar bende yanlarında car car neyse kavanoza koydu benim akıllı arkadaşım göbeğinden destek alarak iyce sık sen kavanoz patla göbek el bacak haşlandı hastanelik oldu günlerce allahın sıcağında ne çekti dikkatli olmak lazım
bizde bikere biber salçası yaparken annem sen cin biberi doldur içine sıkarkende deme hepimiz bi güzel sıktıktan sonra artık vücudumuzda ellediğimiz totomuza kadar cayır cayır yandık neyseki artık tecrübe ettik delikafadulden

annem benzer bısı yapıodu kardesıme.. karabıber ıyı gelıo zate n bogaza yapıcam yrn.. yrn sbh gezeyım de aksama yapacam :)))

sabah çıkmadan bi bardak yap iç bari biraz yumuşatsın hiç olmazsa...

prop bihterin behlule yaptigi mucize çaydan mi yapsak ben de kotuyum gibi yaff kaydirigubbakcemile3

Allah senin iyiliğini versin emi, nerden aklına geldi o...

benim annem de bal ve karabiberi karistirip yedirirdi ii geliyo hakkaten

bal ve zencefilde çok ii oluyo aklında bulunsun, he bide limonda koyunca süper vitamin oluyo...

aman onun nesı mucıze ıhlamurum ıcıne 10 cesıt meyve koyuyodu evde ne bulursa :) hem bşhterın elınden olmazsa ıse yaramıomuş :))

Bihteri çağıralım o yapıp içirsin size o zaman...

evet ya o şimdi bir melek ne demek, ölümü çağrıştırıyor. sakın yazdırma bence.

neyse ben yattım iyi geceleeer.

ay valla ben de yatıorum ya bogazım coooooooook agrıo uyuyrsam gecer işalla.. allahım nolur bugun adam gıbı uyuyabıleyım en azından 4-5 saat kesıntısız uyuyabıleyım nolur allahım yaaaa..
ıı geceler kızlar size

Ay arkadaşına çok üzüldüm ya çok kötü olmuştur umarım iz felan kalmamıştır, bende kavonoz patlamadıda bu sene yaptıklarımızda kapağı kapattım tam tepsiye ters çevirdim kapar patladı bütün domatesler tepsinin içine yayıldı, Allahtan gazete yaymıştım dibine hemen topladım attım onu, haklısın bu tip işlerde hep dikkatli olmak gerekiyo...

Heh bende o teyzeleri arıyorum demek hepsi antalyaya kaçmışlar, bende istanbulda neden yok onlardan diyodum...CADIARZU

ii geceler prop, yarın gelebilirsem sabahtan görüşürüz, inş. rahat uyursun...

alsanaalsanasmile
anaaaam bide varya başının etini yerler maşallah ellerinden her iş gelir ama sana yaparlarken öğren diye yemediğin laf kalmaz naniknanik neyse tınlamamayı öğrendik artık
acılı ezmede yaparmısın sen domates cin biber maydanoz sarımsak robotta sırayla çekip hepsini karıştırıp tuz sirke koyup azcıkta zeytin yağı kavanozlara konur turşu gibi olur ekmek yada mercimek köftesi kısırın filan yanında acılı iyi gider

Aman tınlama zaten he he dicen geçcen öle teyzelere yoksa hayatta susmazlar...

Onu bi kere kayınvaldem yaptı komşusundan almış tarifi ama tutturamamıştı herhalde, bi tattık leş gibi sirke ve sarımsak kokuyo çok iğrendim onun için hiç denemeye cesaret edemedim, ama tarifini verirsen denerim az bi domatesle önce sonra onu çoğaltırım güzel yapabilirsem, kavurmuyorsun onu dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…