aminnn canım. teşekkürler dua ettiğin için de. çok ihtiyacımız var..Bijo anladım ne dedıgını de mrk etme hallederız o meseleyı hele bı doguralım daEvet sancı odasındaydım ıste ben de cok sınır bozucu ıyyyy....
Bebiş için ben de dua edıorum cnm..
Bı topık var, kadın ıkızlerını 28. haftada dogrudu 1.5 ay once, dua edın ıyılessınler fln yazmıstı, hep takıp edıoduk, sımdı bırı evıne gıtmıs bıle otekı hala hastanede ama bırı yanında en azından, o kadar sevındım kı agladım hatta yaa.. allah kımseyı evladından ayırmasın
eren sezen hoşgeldin canımm özlettin kendini . ne güsel bol bol tatil yaptınn opuyorumnanaktan
prop geçmiş olsun canım. tuvalet konusunda iş yerinde eskiden düz tuvaletler vardı şimdi kaldırdılar.
artık bu saatten sonra düz tuvalete girmemiz imkansız.
ben iş yerinde önce sifonu çekiyorum sonra oturma yerini tuvalet kağıdı ile kaplıyorum.
insan tedirgin oluyor ama çare yok.
kızlar şu alttan muayne olayından bende korkuyorum.
kaçıncı haftada yapılıyor?
3 ay oldu canımmmm uzun oldu ama nihayet geldimm
Melodi teşekkür ederim saol..
Sezen tanışmıo olsak da napıosun nasılsın :))
ben doktorumu çok araştırdım sırf sezeryan meraklısı çıkmasın diye. ama acayip normal doğum taraftarı bir doktor bu konuda çok şanslıyım.Boşuna mı adamı bırakmadım bak hastaneden ayrıldı taa caddeye gidiyorum adam için sigortayı bile hiçe saydım tıkır tıkır parasını ödüyorum.Tabi bebek doğum pozisyonu almazsa yapcak bir şey yok. suni sancı da istemem ben asla!Asocum sen karıstırmadın doktorun oyle demıstır cok buyuk bı ihtimalle, cunku turkıyede boyle yapıolar guyya, sonra da catın dar dıyıverıolar, oysa kı o kemıklerın yerınden oynaması dogum anına kadar devam eden bı surec, sonradan acılma ihtimalı olan ınsanlara bıle ekrenden muayene edıp hooop catın dar dıolar, sen bı arastır bak gorursun..
Bijo anladım ne dedıgını de mrk etme hallederız o meseleyı hele bı doguralım daEvet sancı odasındaydım ıste ben de cok sınır bozucu ıyyyy....
Bebiş için ben de dua edıorum cnm..
Bı topık var, kadın ıkızlerını 28. haftada dogrudu 1.5 ay once, dua edın ıyılessınler fln yazmıstı, hep takıp edıoduk, sımdı bırı evıne gıtmıs bıle otekı hala hastanede ama bırı yanında en azından, o kadar sevındım kı agladım hatta yaa.. allah kımseyı evladından ayırmasın
Oooooohhhh rahatsın yani sezen temizlikte yapılmış, kız hem 3 ay tatil yap hem temiz eve gel ne kadar şanslısın sen öle bakim, anan seni kadir gecesimi doğurdu...
ben doktorumu çok araştırdım sırf sezeryan meraklısı çıkmasın diye. ama acayip normal doğum taraftarı bir doktor bu konuda çok şanslıyım.Boşuna mı adamı bırakmadım bak hastaneden ayrıldı taa caddeye gidiyorum adam için sigortayı bile hiçe saydım tıkır tıkır parasını ödüyorum.Tabi bebek doğum pozisyonu almazsa yapcak bir şey yok. suni sancı da istemem ben asla!
prop geçmiş olsun canım biraz erkenden yaşamışsın çatı muaynesini gerçekten acı verici bi durum ama napcan mecburen katlanılıyor, gerçi bende sezeryan olacağımdan bu sefer yırttım muayneden
canım 387. haftada yapılıyor aksi bi durum olmadığı sürece
hoşgeldin canım maşallah 3 ay tatil bayağı enerji toplamışsındır sen
benimki hastanede 245 idi şimdi 270 canım :SNe kadar alıyo seninki muayenehanesinde asoş, çok merak ettimde, benimki hastanede 240 kendi yerinde 150 alıyo...
hamişlik cnmmm ben kıpırdamıyım diye kocişş korkuyo erken doğum filan olur diyo kığırdama yorulma diyo
benimki hastanede 245 idi şimdi 270 canım :S
suni sancı alırsan bu dediğimi unutma o zman:)))) suni sancıyla doğurma yüzdesini araştırdın mı sen hiç peki? suni sancıya kesinlikle karşıyım ben asla istemiyorum.Çok düşük bi ihtimal için o kadar acı çekemem ben sonrada elin mahkum sezeryane gitcen hiiiiiiç gerek yok hiç bana göre değil.geçen hafta doğum kursunda da anlattılar zaten iyice karar verdim suni sancı istemiyorum!!!!Aslıcım Nalancım teşekkür ederim kızlar saolun..
Aslı çatı muyenesı de benzer oluo dımı :S ıyyykkkkkk, valla rahatsızlık verıcı bı durum, canın yanıo eyvallah katlanırsın nolcak o kdr acıdan da, durum çok nahoş..
Sezen ben de ıyıyım sekerım saol, sıpa buyutuyoruz..
Aso abartma be :S Açılmam olmazsa ben sezeryana gırmektense sunı sancıyı kabullenırım yanı nolcak :S
Bu arada ben doktordan cıkarken kapıda bekleyen kadın cmts dogum yapmıs, hoppıdı hoppıdı gezıodu dedım cok ımrendım sıze maşallah dedım, hersey cok guzel azıcık da uyuyabılsem dedı kadın :) işalla sız de normal dogurabılırsınız dıye dua da ettı, lohusa duası kabul oluomuymuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?