2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnn canım. teşekkürler dua ettiğin için de. çok ihtiyacımız var..

prop geçmiş olsun canım biraz erkenden yaşamışsın çatı muaynesini gerçekten acı verici bi durum ama napcan mecburen katlanılıyor, gerçi bende sezeryan olacağımdan bu sefer yırttım muayneden

canım 387. haftada yapılıyor aksi bi durum olmadığı sürece

3 ay oldu canımmmm uzun oldu ama nihayet geldimm

hoşgeldin canım maşallah 3 ay tatil bayağı enerji toplamışsındır sen

ben doktorumu çok araştırdım sırf sezeryan meraklısı çıkmasın diye. ama acayip normal doğum taraftarı bir doktor bu konuda çok şanslıyım.Boşuna mı adamı bırakmadım bak hastaneden ayrıldı taa caddeye gidiyorum adam için sigortayı bile hiçe saydım tıkır tıkır parasını ödüyorum.Tabi bebek doğum pozisyonu almazsa yapcak bir şey yok. suni sancı da istemem ben asla!

Oooooohhhh rahatsın yani sezen temizlikte yapılmış, kız hem 3 ay tatil yap hem temiz eve gel ne kadar şanslısın sen öle bakim, anan seni kadir gecesimi doğurdu...

Oooooohhhh rahatsın yani sezen temizlikte yapılmış, kız hem 3 ay tatil yap hem temiz eve gel ne kadar şanslısın sen öle bakim, anan seni kadir gecesimi doğurdu...

hamişlik cnmmm ben kıpırdamıyım diye kocişş korkuyo erken doğum filan olur diyo kığırdama yorulma diyo

Ne kadar alıyo seninki muayenehanesinde asoş, çok merak ettimde, benimki hastanede 240 kendi yerinde 150 alıyo...

aslıcım sağol. ama propun dediğine göre son hafta yapılması daha mantıklı. çatı açılması doğuma kadar devam ediyormuş. doğum yapacağımız güne kadar çatın dar deseler bile moral bozmamak lazım.
bakalım benim dr. ne diyecek?

Aslıcım Nalancım teşekkür ederim kızlar saolun..
Aslı çatı muyenesı de benzer oluo dımı :S ıyyykkkkkk, valla rahatsızlık verıcı bı durum, canın yanıo eyvallah katlanırsın nolcak o kdr acıdan da, durum çok nahoş..

Sezen ben de ıyıyım sekerım saol, sıpa buyutuyoruz..

Aso abartma be :S Açılmam olmazsa ben sezeryana gırmektense sunı sancıyı kabullenırım yanı nolcak :S

Bu arada ben doktordan cıkarken kapıda bekleyen kadın cmts dogum yapmıs, hoppıdı hoppıdı gezıodu dedım cok ımrendım sıze maşallah dedım, hersey cok guzel azıcık da uyuyabılsem dedı kadın :) işalla sız de normal dogurabılırsınız dıye dua da ettı, lohusa duası kabul oluomuymuş :))

evet aslıcım dinlendim karnım şişti geldimm sen nasılsın??

hamişlik cnmmm ben kıpırdamıyım diye kocişş korkuyo erken doğum filan olur diyo kığırdama yorulma diyo

Vaaaayyyyy enişte baya ilgili çıkt, bravo diyorum başka bi şi demiyorum valla, çok şanslısın bebiş, eh bende şanslı sayılırım temizlikçi kadınımın kaçmış olduğunu saymazsak....-tatlicadiarzu-

kızlar şimdi havalar serinledi artık tayt filan almak istiyorum ama normal taytlarda L-XL giyince
belleri çok rahat oluyor. göbek altında tutuyorum. ama bacakları oturmadığı için güzel durmuyor.
burada çoğu hamile bayan tayt tunik giyiyor. hamile taytı var mı bilmiyorum. aranızda tayt kullanan var mı?

suni sancı alırsan bu dediğimi unutma o zman:)))) suni sancıyla doğurma yüzdesini araştırdın mı sen hiç peki? suni sancıya kesinlikle karşıyım ben asla istemiyorum.Çok düşük bi ihtimal için o kadar acı çekemem ben sonrada elin mahkum sezeryane gitcen hiiiiiiç gerek yok hiç bana göre değil.geçen hafta doğum kursunda da anlattılar zaten iyice karar verdim suni sancı istemiyorum!!!!

buçukta gidiyorum ütülerimi yapıcam, oturdum kaldım yine ya, sonrada yimeğimi yerim ve diğer işlerime bakarım, anam bitmedi bu işler ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…