Vaaaayyyyy enişte baya ilgili çıkt, bravo diyorum başka bi şi demiyorum valla, çok şanslısın bebiş, eh bende şanslı sayılırım temizlikçi kadınımın kaçmış olduğunu saymazsak....-tatlicadiarzu-
Doçent kız adam ne toyu ayrıca perinatologKızzz senin toy dr.un neden o kadar çok alıyo ki, çok alıyomuş valla be...
Aslıcım Nalancım teşekkür ederim kızlar saolun..
Aslı çatı muyenesı de benzer oluo dımı :S ıyyykkkkkk, valla rahatsızlık verıcı bı durum, canın yanıo eyvallah katlanırsın nolcak o kdr acıdan da, durum çok nahoş..
evet aslıcım dinlendim karnım şişti geldimm sen nasılsın??
kızlar şimdi havalar serinledi artık tayt filan almak istiyorum ama normal taytlarda L-XL giyince
belleri çok rahat oluyor. göbek altında tutuyorum. ama bacakları oturmadığı için güzel durmuyor.
burada çoğu hamile bayan tayt tunik giyiyor. hamile taytı var mı bilmiyorum. aranızda tayt kullanan var mı?
Slm kızlar.. Dışarısı buz gibi ve şakır şakır yağmur yağıyo şükürler olsun. Bütün gece donmuşum incecik pikeyle valla ama olsun ozlemıstım üşümeyi.
Sbh diyetisyen randevum vardı. 1 ayda toplam 200 gr vermişim bi de, herşey çok iyi yolunda dedik.
Benim kasığım ağrıodu bıkac gundur soylemıstım sıze de, dun gece acayıp cok agrıdı, sınır oldum agrıdan uyuyamıcaktım nerdeyse o kdr agrıdı, bgn dıyetısyene gıdınce doktora da gıttım dedım boyle boyle. Beni anında NST ye ışınladılar tabı, çok sıkıcıydı ve yıne cok zorlandık kalp atısını bulmamız bıle 15 dk surdu cunku benım sıpam tam hemsıre buldug anda hareket edıodu, karılar bıle allah yardım etsın sıze dedıler ıkı dk yerınde durmuo bu cocuk :S
NST ye yarım saat baglı kaldım, sancı cıkmadı, kalp atışları guzeldı vs. Kan ve idrar tahlili verdim, kan kaşıntım için safrayla ılgılı bı problem olup olmadıgını gormek ıcın eger oyleyse tehlıkelıymıs ama safra belırtılerını gostermıomusum kasıntı dısında, akşama sonucu cıkcak. İdrar tahlilimde enfeksiyon cıktı agrı nedenı oymuş dedı doktor ve muayene etmem gerekıo dedı. Cunku acılma varsa eger bebege enfeksıyon bulasmıs olabılırmıs ve tehlıkelıymıs cok , anında erken dogum dedı doktor hatta. Bazı kadınlar 5-6 hafta 2 cm acıklıkla gezıo dedı rahim acılması ılla dogumda olmuo yanı dedı. Mecburen muayeneyı kabul ettım, dunyanın en ıgrenc deneyımıydıNormal dogurcak arkadaslar bılıosunuzdur bu muayeneyı sancılar baslayınca 15 dkda bı yapıolar saolsunlar, cok canım yandı cırladım durdum, hatta doktor ne o normal dogumdan vaz mı gectın yoksa dedı, benı bunlarla kandıramazsınız fln dedım ama bayag canım yandı tabı.
Çok sukur açılma fln yokmuş, ama muayene sonucunda bı de mantar oldugu ortaya cıktı tam tuz bıber oldu yanı. Kısaca bır dolu ılac kullancam sımdı antıbıyotık fln da dahıl oh oh yanı, kımın nazarı deydıyse bılemıcem artıkım... Annem de benı azarlıo sureklı gezıosun tabı mıkrop kaparsın dıye, her yerde tuvalete gırıosun dıyo, ulan napım tutayım mı yanı çişimi, pofffff..
Oğlum 1400 gr olmuş bu arada ..
Öyle işte.. Kısacası oğlumun keyfi yerınde ama benım hıc de oyle degıl...
Nalan sen temizlik yaptıkça kendi evim aklıma geliyor bilmiyorumkismile
Pok götürüyor resmen her yanı bilmiyorumkismile
hafta sonu 110 118 çıkmıştı ama dün öğlen 152 akşam 148 çıktı
bulgur ve meyve yemiştim sanırım onlar etkiledi
2 gün ölçmicem yine
gün kurusu almadım ama bitane meyve buldum hünnap diye şekeri düşürüyomuş
görüntüsü erik gibi tadı kumlu yer elması gibi =)
p.tesi aldım ama bitane yedim beğenmedim tadını da zorlada olsa yicem artık
araştır istersen sende netten hatta kolestrolüde düşürüyomuş
ben giyorum canım koca totomla hem dekızlar şimdi havalar serinledi artık tayt filan almak istiyorum ama normal taytlarda L-XL giyince
belleri çok rahat oluyor. göbek altında tutuyorum. ama bacakları oturmadığı için güzel durmuyor.
burada çoğu hamile bayan tayt tunik giyiyor. hamile taytı var mı bilmiyorum. aranızda tayt kullanan var mı?
suni sancı berbat bişey ben de çok duydum.. gerçek sancıdan kat kat acılıymış :S hiç gerek yok kızlar olmuyorsa da girin sezeryana. kahramanlığa hiç gerek yok, zorlamayın neler duyuyoruz okuyoruz..suni sancı alırsan bu dediğimi unutma o zman:)))) suni sancıyla doğurma yüzdesini araştırdın mı sen hiç peki? suni sancıya kesinlikle karşıyım ben asla istemiyorum.Çok düşük bi ihtimal için o kadar acı çekemem ben sonrada elin mahkum sezeryane gitcen hiiiiiiç gerek yok hiç bana göre değil.geçen hafta doğum kursunda da anlattılar zaten iyice karar verdim suni sancı istemiyorum!!!!
nalan kadına eziyet etti, işkence yaptı kadın kaçtı :roflol:anaaa neydicen kadın kaçtı buldınmu başka kadın benimki iyi şu andaki yakın olsaydın gönderirdim sana cnmmmmmm
kızlar şimdi havalar serinledi artık tayt filan almak istiyorum ama normal taytlarda L-XL giyince
evet suni sancıyla doğum yapmaya çalışan 2 arkadaşım oldu bu yaz.O kadar pişman ki anlatamam.normal olmazsa ben epiduralli sezeryan olcam zorlamanın alemi yok valla sağlıklı şekilde hangisi olcaksa o olsun.asocum suni sancıyı bende hiç istemiyorum.
eğer sezeryan zorunlu olursa bayılarak girmeyi düşünüyorum.
allah normal doğum isteyen herkese kolay doğum nasip etsin.
sezeryana gireceklere de çabucak iyileşsinler inşallah.
suni sancı alırsan bu dediğimi unutma o zman:)))) suni sancıyla doğurma yüzdesini araştırdın mı sen hiç peki? suni sancıya kesinlikle karşıyım ben asla istemiyorum.Çok düşük bi ihtimal için o kadar acı çekemem ben sonrada elin mahkum sezeryane gitcen hiiiiiiç gerek yok hiç bana göre değil.geçen hafta doğum kursunda da anlattılar zaten iyice karar verdim suni sancı istemiyorum!!!!
anaaa neydicen kadın kaçtı buldınmu başka kadın benimki iyi şu andaki yakın olsaydın gönderirdim sana cnmmmmmm
Doçent kız adam ne toyu ayrıca perinatolograndevu almak için dötümü yırtırıyorum çok talep var adama çünkü :S muaynehane tıklım tıklım her zaman maşallahı var iyi kazanıyo. araba koleksiyonu var resmen her gittiğimizde garajda ne arabalar oluyor oh diyoruz valla keşke doktor olsaymışızı
Vaaaayyyyy enişte baya ilgili çıkt, bravo diyorum başka bi şi demiyorum valla, çok şanslısın bebiş, eh bende şanslı sayılırım temizlikçi kadınımın kaçmış olduğunu saymazsak....-tatlicadiarzu-
suni sancıyı erken gittinmi hastaneye illa veriolar. sorun çıkmazsa sancılar sıklaşana kadar evde beklemek gerek.bakaalım bizler nasıl olacaz.
sezen hoşgeldin canım. tatilci seniii kaydirigubbakcemile2 ii dinlenmişsindir.nasılsın iyyimisin. bebiş nasıl.kayra olacaktı dimi adı
Anam hiç sorma bütün işler kocamla bana kaldı valla, hooooffffff çok feci oldu yani...
Bernimki prof o kadar almıyo ondan dedim şekerim ben benimkine kazık diyordum seninki daha kazık çıktı valla...parayı götürüyorlar hepsi valla öle ya da böle, benimkinin orada hep dolu ya...
sana kim dedi bunu? yani suni sancı illa veriyolar diye? yok öyle bir şey.Daha geçen hafta kadın doğum doktoru ve anestezi uzmanından bilgi aldık kursta.suni sancı sana kalmış bir şey zorla kimse yapmıyor.Zaten onlar da önermiyolar kesinlikle! illa ki yapıyolar diye sana kim dediyse o hastanede doğum yapma sen en iyisi :))))))suni sancıyı erken gittinmi hastaneye illa veriolar. sorun çıkmazsa sancılar sıklaşana kadar evde beklemek gerek.bakaalım bizler nasıl olacaz.
sezen hoşgeldin canım. tatilci seniii kaydirigubbakcemile2 ii dinlenmişsindir.nasılsın iyyimisin. bebiş nasıl.kayra olacaktı dimi adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?