2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anaaa neydicen kadın kaçtı buldınmu başka kadın benimki iyi şu andaki yakın olsaydın gönderirdim sana cnmmmmmm

tmm aso bakalım nassı dogurcaz gorelım :)
ben de aşk ve cezayı seyredıım cıkıp dun gec geldık seyredemedım, gorusuruz kızlar

Kızzz senin toy dr.un neden o kadar çok alıyo ki, çok alıyomuş valla be...
Doçent kız adam ne toyu ayrıca perinatolog randevu almak için dötümü yırtırıyorum çok talep var adama çünkü :S muaynehane tıklım tıklım her zaman maşallahı var iyi kazanıyo. araba koleksiyonu var resmen her gittiğimizde garajda ne arabalar oluyor oh diyoruz valla keşke doktor olsaymışızı

asocum suni sancıyı bende hiç istemiyorum.
eğer sezeryan zorunlu olursa bayılarak girmeyi düşünüyorum.
allah normal doğum isteyen herkese kolay doğum nasip etsin.
sezeryana gireceklere de çabucak iyileşsinler inşallah.

canım haklısın acıdan öte o masaya çıkmak parmakların sokulması filan rahatsızlık verici olan o, ama doğum sırasında hiçte takmıyorsun öyle durumları zaten sonuçta bunlar olması gerekli şeyler yani kaçış yok.. Bence şimdiden bunları düşünüpte sıkılmamak lazım zamanı gelince herşey olur bir şekilde canım ya

evet aslıcım dinlendim karnım şişti geldimm sen nasılsın??

oh ne güzel maşallah ben de iyiyim canım çalışmaya devam

canım hamile taytı var evet aynı hamile pantolonu gibi belinde ekstra lastikli kumaş var

demir oğlana maşallahhhh canım öncelikle
sana da çokkk geçmiş olsun. çatı olayından bende tırsıyorum ama herşey yolunda gitsinde normal doğum yolunda olucaz napalım olumunekankayizsmile
maşallah kilo konusunda da oldukça iyisin.diyetisyene bende gidebilsem ii olacak. senle aynı gidiyoduk kiloda. şimdi sorma hiç beni demicem zaten :roflol::roflol:

Nalan sen temizlik yaptıkça kendi evim aklıma geliyor bilmiyorumkismile
Pok götürüyor resmen her yanı bilmiyorumkismile

Öle deme temizdir senin evin sana öle geliodur, sen bi giriştinmi her yeri hemen halledersin nolcek, senin 3-4 saatine bakar valla, hiperaktif arkadaşım...

Benim dün akşam ilk defa 118 çıktı çok şaşırdım ama bu sabah yine 157 çıktı niye öle oldu annamadım ya, sabah peynir zeytin domates ve süt den oluşan bi kahvaltı yaptım sadece, akşamda yemekten sonra 1 elma yemiştim, neden çıkıyo neden iniyo anlam veremedim....

Ben böle rejimin var ya ta ..... anam küfür etcem valla sonunda, dün gün kurusu yediğim için mi düştü yoksa bu sabah gün kurusu yediğim içinmi çıktı nasıl çözcem ben bunu...

Valla bu hafta son sonra kendi çapımda takılırım ben hiç kimseyide iplemem valla...

ben giyorum canım koca totomla hem de
aşada tutuyorum belini, bacakları da düzgün duruyor. bacakları oturan al, beli esniyo zaten. ama hamile taytı da var istersen.

suni sancı berbat bişey ben de çok duydum.. gerçek sancıdan kat kat acılıymış :S hiç gerek yok kızlar olmuyorsa da girin sezeryana. kahramanlığa hiç gerek yok, zorlamayın neler duyuyoruz okuyoruz..

anaaa neydicen kadın kaçtı buldınmu başka kadın benimki iyi şu andaki yakın olsaydın gönderirdim sana cnmmmmmm
nalan kadına eziyet etti, işkence yaptı kadın kaçtı :roflol:

var canım, lc waikikiden almıştım. 9tl sadece beli normallere göre yüksek oluyor. ben de de tam tersi göbeği bol geliyor bacakları sıkıyor diye giymemiştim, deneyeyim ben de :S

offff benımde canım çok sıkılıyoorrr...
gidip gidip kızımın beşiğine bakıyorummm çok hoşuma gidiyor :))))

kardeşim pazara gitçez ordanda çarşıya sende gel dedi. ama hiç gitmek istemedim. çok yoruluyorum . onlar çok geziyoor . ben ikide bir dinleniyorum .. o yuzden gelmem dedım ...
akşamda eşim yemeğe götüreyim dedi. balık ısmarlayım dedi ama canım balık istemıyor hiçç....
ayy ne mızmız oldumm :bbo:

evet suni sancıyla doğum yapmaya çalışan 2 arkadaşım oldu bu yaz.O kadar pişman ki anlatamam.normal olmazsa ben epiduralli sezeryan olcam zorlamanın alemi yok valla sağlıklı şekilde hangisi olcaksa o olsun.

aslıcım sağol canım.
ben yine kilo almışım. 11 günde 1 kilo. nolcak bu böyle bilmiyorum.
şu tatlılar beni mafedecek!

suni sancıyı erken gittinmi hastaneye illa veriolar. sorun çıkmazsa sancılar sıklaşana kadar evde beklemek gerek.bakaalım bizler nasıl olacaz.

sezen hoşgeldin canım. tatilci seniii kaydirigubbakcemile2 ii dinlenmişsindir.nasılsın iyyimisin. bebiş nasıl.kayra olacaktı dimi adı

Anam hiç sorma bütün işler kocamla bana kaldı valla, hooooffffff çok feci oldu yani...

Bernimki prof o kadar almıyo ondan dedim şekerim ben benimkine kazık diyordum seninki daha kazık çıktı valla...parayı götürüyorlar hepsi valla öle ya da böle, benimkinin orada hep dolu ya...

aynen öyle bijocum. katılıyorum san akahramanlığa hiiiiç gerek yok sağlıklı olan olsun.

neyse bende çıkayımda kendime oyalanacak bişeylr bulayım yoksa patlıcaaammm .
yemekde yapmıcam bugun . ee ev işimde yokk . neyle oyalancam bilmem

iyiyim begümcüm sen nasılsın çıktınmı işten evdemisin?evet adı kayra olucak bebek şekerleri bile yapıldı adı yazıldı üstüne bekliyoruzz bebişin gelmesini ekimin 20 si gibi alırız dedi doktorum

bijo, linden sağolun kızlar!
asocum epiduralden ödüm kopuyor benimde. ay bir atlatsak hayırlısı ile.
sizleri takip etme şansım olmayacak pek. 16 hafta iznimde burada olmayacağım. evde bilgisayarım yok.

ayy ay kıyamam sana yeni kadın bulursun hemen inş. canım arkadaşımm

sana kim dedi bunu? yani suni sancı illa veriyolar diye? yok öyle bir şey.Daha geçen hafta kadın doğum doktoru ve anestezi uzmanından bilgi aldık kursta.suni sancı sana kalmış bir şey zorla kimse yapmıyor.Zaten onlar da önermiyolar kesinlikle! illa ki yapıyolar diye sana kim dediyse o hastanede doğum yapma sen en iyisi :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…