ben giyorum canım koca totomla hem de
aşada tutuyorum belini, bacakları da düzgün duruyor. bacakları oturan al, beli esniyo zaten. ama hamile taytı da var istersen.
suni sancı berbat bişey ben de çok duydum.. gerçek sancıdan kat kat acılıymış :S hiç gerek yok kızlar olmuyorsa da girin sezeryana. kahramanlığa hiç gerek yok, zorlamayın neler duyuyoruz okuyoruz..
nalan kadına eziyet etti, işkence yaptı kadın kaçtı :roflol:
eren senin ekim mi doğumun? ilk sen mi kucağına alacaksın bebişini içimizde.
29 ekime denk gelse keşke ne güzel olurdu. hayırlısı olsun canım.
kızlar şimdi havalar serinledi artık tayt filan almak istiyorum ama normal taytlarda L-XL giyince
belleri çok rahat oluyor. göbek altında tutuyorum. ama bacakları oturmadığı için güzel durmuyor.
burada çoğu hamile bayan tayt tunik giyiyor. hamile taytı var mı bilmiyorum. aranızda tayt kullanan var mı?
7 kasımdı normali ama sezeryan olucak benim oda 10 15 gün erken oluyo benim sıpa normal tarihine göre 10 gün önde ilerliyo doktorum ekimin 20 si gibi alırız dedi en son gittiğimde net tarih yok daha ama bayramdan sonra gidicem o zaman netleşir
propp geçmiş olsun yavrum evet nazar değme ihtimali çok yüksek sorunsuz hamilelik geçirmek artık büyük şans olduğundan galiba..
bende tırsıyorum şu nazar durumlarından :S
Sezen hoşgeldin doğurup da gelceksin sanmıştık ama lülülülülülü:1hug:
burada bir arkadaşın karısı dün doktora gitti suyu falan herşey normal demişler pazartesiye kadar doğurursun demişler
bugün sancılanmış gittiler hastaneye bebek kakasını yaptığından sezeryana almışlar :S
öfff acaba biz nasıl doğuracaz ya kafamçokkarıştı
iyiyim begümcüm sen nasılsın çıktınmı işten evdemisin?evet adı kayra olucak bebek şekerleri bile yapıldı adı yazıldı üstüne bekliyoruzz bebişin gelmesini ekimin 20 si gibi alırız dedi doktorum
sana kim dedi bunu? yani suni sancı illa veriyolar diye? yok öyle bir şey.Daha geçen hafta kadın doğum doktoru ve anestezi uzmanından bilgi aldık kursta.suni sancı sana kalmış bir şey zorla kimse yapmıyor.Zaten onlar da önermiyolar kesinlikle! illa ki yapıyolar diye sana kim dediyse o hastanede doğum yapma sen en iyisi :))))))
iyiyim begümcüm sen nasılsın çıktınmı işten evdemisin?evet adı kayra olucak bebek şekerleri bile yapıldı adı yazıldı üstüne bekliyoruzz bebişin gelmesini ekimin 20 si gibi alırız dedi doktorum
yok canım çok şükür herşey yolunda,3boyutlu ultrasonda deniyor galiba genel inceleme sadece ama ben yaptırmadım.bebeğimin fazladan radyasyon almasını istemedim.mavicim ilk defa duydum 2. düzey gebelik incelemesini.
benimki istemedi? senle aynıyız ikimiz. bir sorun mu oldu?
ben de tam bundan bahsetmiştim işkence diye. nankör işte boşver canım.Heeee günde 3 öğün yemek çıkartarak yemekten sonra kahve yaparak eziyet ettim, kadın o kadar eziyete dayanamadı tabi, geri zekalı karı ya, yok belki arasam ısrar etsem gelirde hiç nazını çekemem onun, kaprisini hiç çekemem valla...ben ondan daha fazla yoruluyorum valla o geldiği zaman...
anaa kız 26 ekimdik hani biz. e benim oğlum da 10 gün önde nolcak, benimkini de mi öne alır dersin? cuma günü dr a gidicem o zaman sorayım bakayım ben de..7 kasımdı normali ama sezeryan olucak benim oda 10 15 gün erken oluyo benim sıpa normal tarihine göre 10 gün önde ilerliyo doktorum ekimin 20 si gibi alırız dedi en son gittiğimde net tarih yok daha ama bayramdan sonra gidicem o zaman netleşir
kızlar bilginiz olsun bir tanıdığım yaptı, sancıları 5 dk ya düşene kadar küvette sıcak suda yattı. rahimin açılmasını kolaylaştırıyomuş. sonra hastaneye gitti 10 dk da doğurmuştu.. evde bekleyecekler yapsınlar bence..bende internette normal doğum başlaması diye baktım.
normal doğumda suyunuz gelince siz ve bebek enfeksiyon kapma riskiniz yüksek olduğundan hemen hastaneye gidin diyor.
sancılar 5 dk. da bir düzenli geliyorsa hastaneye gidebilirsiniz diyor.
çelişkili bir durum değil mi?
normal doğum yapan arkadaşımla konuştum sancılar sıklaşana kadar evde kal erken gitme boşyere dedi.
erken gidip orada saatlerce beklersin boş yere dedi.
bakalım nasıl olacak?
ben de tam bundan bahsetmiştim işkence diye. nankör işte boşver canım.
sana gelicem ya ben toprakla o zaman bana da işkence yap oldu mu opuyorumnanaktan
anaa kız 26 ekimdik hani biz. e benim oğlum da 10 gün önde nolcak, benimkini de mi öne alır dersin? cuma günü dr a gidicem o zaman sorayım bakayım ben de..
kızlar bilginiz olsun bir tanıdığım yaptı, sancıları 5 dk ya düşene kadar küvette sıcak suda yattı. rahimin açılmasını kolaylaştırıyomuş. sonra hastaneye gitti 10 dk da doğurmuştu.. evde bekleyecekler yapsınlar bence..
o zaman bol bol sıcak duş alırsın canım.. benim de yok küvetim..bijocum küvetim yok benim.
büyük leğen mi alsam acaba? sıcak duşun yarralı olduğunu biliyorum bunu işk kez duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?