2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eren senin ekim mi doğumun? ilk sen mi kucağına alacaksın bebişini içimizde.
29 ekime denk gelse keşke ne güzel olurdu. hayırlısı olsun canım.

Heeee günde 3 öğün yemek çıkartarak yemekten sonra kahve yaparak eziyet ettim, kadın o kadar eziyete dayanamadı tabi, geri zekalı karı ya, yok belki arasam ısrar etsem gelirde hiç nazını çekemem onun, kaprisini hiç çekemem valla...ben ondan daha fazla yoruluyorum valla o geldiği zaman...

eren senin ekim mi doğumun? ilk sen mi kucağına alacaksın bebişini içimizde.
29 ekime denk gelse keşke ne güzel olurdu. hayırlısı olsun canım.

7 kasımdı normali ama sezeryan olucak benim oda 10 15 gün erken oluyo benim sıpa normal tarihine göre 10 gün önde ilerliyo doktorum ekimin 20 si gibi alırız dedi en son gittiğimde net tarih yok daha ama bayramdan sonra gidicem o zaman netleşir

propp geçmiş olsun yavrum evet nazar değme ihtimali çok yüksek sorunsuz hamilelik geçirmek artık büyük şans olduğundan galiba..
bende tırsıyorum şu nazar durumlarından :S

Sezen hoşgeldin doğurup da gelceksin sanmıştık ama lülülülülülü:1hug:

burada bir arkadaşın karısı dün doktora gitti suyu falan herşey normal demişler pazartesiye kadar doğurursun demişler
bugün sancılanmış gittiler hastaneye bebek kakasını yaptığından sezeryana almışlar :S

öfff acaba biz nasıl doğuracaz ya kafamçokkarıştı

ayy ne güsellll 20 Ekim benim d.t 16 ekim kocamda 18 ekim

yok kız sizsiz doğurmam asla aaa hep beraber doğurucaz hoşbulduk canımm

bende iyiyim canım yokkk nerdee işteim hala. 21 eylülde bitiyor inşallah az kaldı çok şükür. ayyy ciciler topiğine eklede görelim şekerlerini :ecrin_bebek:

konyada hemen hemen her hastaneden birinde doğum yapmış yakınlar var. onlar hep öyle anlatıyorlar. doğumu hızlandırma amaçlı veriolar die. ama ben doktoruma güveniyorum bu konuda. şimdi ne desek boş onu zaman göstericek zaten ama sorunum olmadıkça da sancıları evde atlatmayı düşünüyorum. 10 dk da bir felan inene kadar

selam kızlar nasılsınız?uzun süredir topiğe giremedim bayağı ilerlemişsiniz.bu arada doktorunuz ikinci düzey gebelik incelemesi istedimi,yaptırdınızmı?

hoşgeldin tatilci anne nasılsın?
herşeyini de hazırlayarak gelmişsin maaşallah sana
doğuma da az kalmış tarih hemen hemen belli yani
bizlerin ne zaman olacak bakalım?

bende internette normal doğum başlaması diye baktım.
normal doğumda suyunuz gelince siz ve bebek enfeksiyon kapma riskiniz yüksek olduğundan hemen hastaneye gidin diyor.
sancılar 5 dk. da bir düzenli geliyorsa hastaneye gidebilirsiniz diyor.
çelişkili bir durum değil mi?
normal doğum yapan arkadaşımla konuştum sancılar sıklaşana kadar evde kal erken gitme boşyere dedi.
erken gidip orada saatlerce beklersin boş yere dedi.
bakalım nasıl olacak?

prop geçmiş olsun.. ben dah aönce de söyleyecektim ama unuttum. bence sakın bir daha havuza girme. havuzdan mikrop kapma ihtimalin çok yüksek. bir arkadaşım. sırf buyüzden 33 haftalık doğurdu yüzemeye gidiyordu düzenli.. erken doğumlar genelde enfeksiyondan oluyor demiş ona doktoru da. havuzu çoğu doktor yasaklıyor hayret senin ki niye bir şey demedi.

mavicim ilk defa duydum 2. düzey gebelik incelemesini.
benimki istemedi? senle aynıyız ikimiz. bir sorun mu oldu?

mavicim ilk defa duydum 2. düzey gebelik incelemesini.
benimki istemedi? senle aynıyız ikimiz. bir sorun mu oldu?
yok canım çok şükür herşey yolunda,3boyutlu ultrasonda deniyor galiba genel inceleme sadece ama ben yaptırmadım.bebeğimin fazladan radyasyon almasını istemedim.

ben de tam bundan bahsetmiştim işkence diye. nankör işte boşver canım.
sana gelicem ya ben toprakla o zaman bana da işkence yap oldu mu opuyorumnanaktan

anaa kız 26 ekimdik hani biz. e benim oğlum da 10 gün önde nolcak, benimkini de mi öne alır dersin? cuma günü dr a gidicem o zaman sorayım bakayım ben de..

kızlar bilginiz olsun bir tanıdığım yaptı, sancıları 5 dk ya düşene kadar küvette sıcak suda yattı. rahimin açılmasını kolaylaştırıyomuş. sonra hastaneye gitti 10 dk da doğurmuştu.. evde bekleyecekler yapsınlar bence..

Anam sol kulağımın içinde sivilce çıkmış ya bende diyorum bu kulağım niye acıyo....hep sola yatmaktan kulakta kafayı yedi tabi...

bijocum küvetim yok benim.
büyük leğen mi alsam acaba? sıcak duşun yarralı olduğunu biliyorum bunu işk kez duydum.

mavicim bende 3 boyutluya girmedim. gerek görmedim.

Sana eziyetin alasını yapıcam ben sen merak etme...sana ve toprağa çok eziyet edecem hazırlıklı gelin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…