2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslıcım sağol canım.
ben yine kilo almışım. 11 günde 1 kilo. nolcak bu böyle bilmiyorum.
şu tatlılar beni mafedecek!

ben 2 haftadır tartılmıyorum ama bende aşırı şekilde tatlı yiyorum erkek analarında bu var herhalde

slm kızlar ben geldim... sonunda vakıt bulabildim pc başına oturmaya .. nasılsınız.

canım hg görünmüyodun uzun zamandır nasılsın

Fınfık ve Birisi teşekkür ederim kızlar geçcek işalla şu ağrı olayı olmasa bi problem yok da işte bi tarafım çok feci ağrıo kasıktan...

kızlar size birşey sorucam, biz bildiğimiz mobilya beşik aldık ama bunun yanında sepet de alacaktık sepetten vazgeçtik, park yatak alalım dedik. ebebekte gördük fiyatı da uygun ama nette beğendik mağazasında yoktu. kendi markası vib diye birşey. birebir gördüyseniz kumaşı vs nasıl? yorumlarınızı bekliyorum...
VIB Dönenceli Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Ben gördüm böle muşamba gibi bi kumaşı vardı ve sanki çok sağlam gibi durmuyordu ama yinede sen bilirsin cnm...çok dayanıklı olmayabilir...

gecmis olsun... hastasin ama gezmekten geri kalmiyosun masallah :) benim eltimin kiz kardesi de surekli gezen bir kizdi, magazan donerken mi eve gelince mi ne sancilanmisti =) son ana kadar gezmeye devam
ben de grip olmustum biraz, kac gundur ihlamur-limon iciyorum dun bol balli cay ictim iste biraz daha iyi gibi cok sukur..

Ben gördüm böle muşamba gibi bi kumaşı vardı ve sanki çok sağlam gibi durmuyordu ama yinede sen bilirsin cnm...çok dayanıklı olmayabilir...

anladım canım sağol,
2-3 ay idare etsin sonra belki yazın birkaç kere kullanırız, fazla para vermeyelim dedik yoksa başka markalarda daha düzgün seyler var ama malesef 300 küsür olan da 100tl.lik de biraz öyle muşamba gibi bakalım artık...

benim boğazım da halaaaa ağrıyo kendini aştı ağrıma rekoru kırcak.. dün akşam nalan ın tarifi olan iğrenç şeyi yaptım içtim, bu akşam da içerim, yumuşadı bayag ama yok gecmıyo yanı..

prop geçmiş olsun.artık duraklama döneminden hareket dönemine geçtik.bu tür şeyler olucak artık yavaş yavaş..bende şimdi gidicem hastaneye.baklım ne var ne yok 1 aydır görmüyorum.

pirooooopp geçmiş olsun nan :teselli:
benimmi nazarım değdi yoğusam ben demiştim millet sorunsuz hamilelik geçiriyo die ama benim nazarım değmez olm şakkıdı
sıkma canını ilaçlarını kullan 2 ay önce bende de çıkmıştı az buçuk
bu ay yine yaptırcam sinsi şey hiçte belirti vermiyo nalet olasıca

boğazın içinde 1 su bardağı sıcak suya bi tatlı kaşığı bal
yarım limon yarım çay kaşığı karabiber bi tatlı kaşığıda nane koy karıştır sonra süz ve iç
iyi gelir bebem

prop geçmiş olsun.artık duraklama döneminden hareket dönemine geçtik.bu tür şeyler olucak artık yavaş yavaş..bende şimdi gidicem hastaneye.baklım ne var ne yok 1 aydır görmüyorum.
teşekkür ederim..
benım daha 2 hafta olmustu gormeyelı ama 2 haftada 300 gr almış fln hemen buyuyolar.. gıt gor bakalım sen de özlemişsindir 1 ayda..

iloş senın mı nazarın değdi lan kıçımı da kaşıyorum o kadar ama.. nazar boncuğum da hep yanımda.. biri fena nazar etti ama bi elime geçirirsem..
evet canım yaaa yanma acıma fln olmayıcna hıc belı olmuo nası anlıcaz kı, ben kasık agrısı dıye gıttım de ortaya cıktı, hele mantar, kasıntı fln hıc bısı yok doktor da dedı ama mantar daha basında yayılmamıs dedı tesadufen farketmıs olduk dedı..
senın dedıgını de ıceyım anam, sıcak ne bulduysam ıctım valla aktar gıbım oldu midem akannehir

Selam kızlar...
Geçmiş olsun Prop...
Bende bugün doktordaydım kızım 1.5 kilo ve 39cm boyunda herşey yolundaymış ama bende idraryolu iltihabı çıktı antibiyotik kullanacağım birde bol su iç dedi...Midem çok feci olduğu için lansor verdi doktorum...

bir ay sonraya randevu verdi...Bu arada 63 kilo olmuşum( toplamda 12 kilo aldım ve daha 2 ayım var bu iki ayda ne kadar daha alırım kiiii?

Yarın antibiyotiğe başlayacağım inşallah çabucak geçer şu iltihap...hiç bi şikayetim yoktu ağrım vs nasılda yakalandım bilmemki...

Görüşmek üzere arkadaşlar..

sende mı brütüs :S
ben de antıbıyotık alcam ne yazık kı ama artık pek endıselenmıyorum ılk 3-4 ayı ilaçsız atlattım ya artık cok onemlı degıl dıorum bakalım.. ılacı yarım bırakma sakın cunku p zaman ıse yaramaz bıtınrsen mutlaka gecer..

senın kıza da maşallah senın kız benım oğlanı dover valla bak kız halıyle 100 gr daha ağır :))

sen de katıl bana dıyet yap, bak 1 aydır gram almadım hatta zayıfladım bilemboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…