aslıcım sağol canım.
ben yine kilo almışım. 11 günde 1 kilo. nolcak bu böyle bilmiyorum.
şu tatlılar beni mafedecek!
slm kızlar ben geldim... sonunda vakıt bulabildim pc başına oturmaya .. nasılsınız.
kızlar size birşey sorucam, biz bildiğimiz mobilya beşik aldık ama bunun yanında sepet de alacaktık sepetten vazgeçtik, park yatak alalım dedik. ebebekte gördük fiyatı da uygun ama nette beğendik mağazasında yoktu. kendi markası vib diye birşey. birebir gördüyseniz kumaşı vs nasıl? yorumlarınızı bekliyorum...
VIB Dönenceli Park Yatak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Ben gördüm böle muşamba gibi bi kumaşı vardı ve sanki çok sağlam gibi durmuyordu ama yinede sen bilirsin cnm...çok dayanıklı olmayabilir...
teşekkür ederim..prop geçmiş olsun.artık duraklama döneminden hareket dönemine geçtik.bu tür şeyler olucak artık yavaş yavaş..bende şimdi gidicem hastaneye.baklım ne var ne yok 1 aydır görmüyorum.
pirooooopp geçmiş olsun nan :teselli:
benimmi nazarım değdi yoğusam ben demiştim millet sorunsuz hamilelik geçiriyo die ama benim nazarım değmez olm şakkıdı
sıkma canını ilaçlarını kullan 2 ay önce bende de çıkmıştı az buçuk
bu ay yine yaptırcam sinsi şey hiçte belirti vermiyo nalet olasıca
boğazın içinde 1 su bardağı sıcak suya bi tatlı kaşığı bal
yarım limon yarım çay kaşığı karabiber bi tatlı kaşığıda nane koy karıştır sonra süz ve iç
iyi gelir bebem
Selam kızlar...
Geçmiş olsun Prop...
Bende bugün doktordaydım kızım 1.5 kilo ve 39cm boyunda herşey yolundaymış ama bende idraryolu iltihabı çıktı antibiyotik kullanacağım birde bol su iç dedi...Midem çok feci olduğu için lansor verdi doktorum...
bir ay sonraya randevu verdi...Bu arada 63 kilo olmuşum( toplamda 12 kilo aldım ve daha 2 ayım var bu iki ayda ne kadar daha alırım kiiii?
Yarın antibiyotiğe başlayacağım inşallah çabucak geçer şu iltihap...hiç bi şikayetim yoktu ağrım vs nasılda yakalandım bilmemki...
Görüşmek üzere arkadaşlar..
benim boğazım da halaaaa ağrıyo kendini aştı ağrıma rekoru kırcak.. dün akşam nalan ın tarifi olan iğrenç şeyi yaptım içtim, bu akşam da içerim, yumuşadı bayag ama yok gecmıyo yanı..[/QUOTE
canım geçmiş olsun,sana tavsiyem çok sıcak şeyler içme ılık olsun,soğuk zaten içmiyorsundur.bol bol istirahat et..kendinede bebişede iyi bakopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?