Çok feci başım ağrıyo bi kahve yapayım kendime, nikotin krizimi geldi bana ne, bi de yanında tüttürsem ooohhhhhh ne kadar güzel olurdu valla...
kızlar diyet derken neleri azalttınız,nelere dikkat ediyorsunuz.ben de 10 kg aldım yaaa,yavaş alıyordum birden hızlandı.şaştım kendime...
Sağol Propcum...senin idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğini bilmiyordum geçmişe bakmamıştım, boğazın acıyordu onun için geçmiş olsun demiştim:)) tekrar çoook geçmişler olsun...ama aynı dertten muzdaripmişiz:)))...Antibiyotiğimizi kullanalımda kurtulalım bu sinsi hastalıktan...
senin diyet listeni isteyebilir miyim? en doğrusu sana takılmak zaten 1.55 bi hatunum...toplamda 15 kiloyu geçmesem harika olur...sonra birde vermek var bu kiloları değil mi?
Şimdi akşam yemeği hazırlamak için çıkmam gerekiyor canım bir ara zahmet olmazsa bana atarsın diyet listeni...
Kendine ve oğluşuna iyi bak hoşçakal...
teşekkür ederim kızlar iyileşcem işalla..
figen sadece deterjana granül dedim yumuşatıcısı sıvı tabi ki.. kaç renk secenegı var kı ben bılmıorum? benımkının kapagı pembe, baska renk oldugundan da haberım yoktu :S
saol miraclebı suru bı suru hastayım yanı, gecer ama bı haftaya
hah benım canım da bacardi istiyo.. kocam cok dlaga gectı sankı her hafta bacardı ıcıodun da nerden cıkartın anlamadım dedı.. haklı da bıra fln cekse tmm da bacardı nalaka ya :SSS
ya ne yalan sölim canım şöle rakı balık, ya da et şarap ikilisini çekiyo, ardından da bi keyif sigarası, oohhhh ne kadar güzel giderdi valla...
bacardi de çok güzeldir ama ben arada baileys ya da malibuyada bayılırım, şöle içine biraz süt üstüne çikolata rendesi ve buzzzzz çoookkkkk güzel olur...
ayyyy baileys benım de favorım, guzelce nescafe koycaksın ıcıne offff.. valla canım ıckı ıstedı şaka gıbı :S bacardıyı de dergıde gordum dıye ıstmeıstı zaten o dergı reklamlarında cok guzel gosterıolar tabı ay ayyy agzım sulandı(
bu da yenı modamız canımız yemek degıl de ıckı ıstıo pes bize akannehir
nalan benım kocam da bu aksam ıftara gıdıo benı de gotur dedım goturmuogecen sene de goturmemıstı bunların geleneksel ıftarları eşlerı goturmuolar cok ayıp ama yaaaa
Aso diyo ya dogurur dogurmaz sağıp kafayı cekcem dıye o hesap oldu senınkı de, bırak tabı kayınvalıde baksın :)Valla şu emzirme dönemi bitsin, çocuğu bırakcam kayınvaldeye, alcam kocamı gitcem nakkaştepeye kafa çekmeye...ooohhhh misler gibi valla....
alkol kokusu bu topicden mi geldi
kız benimki iki kere gitti bu sene ikisindede eşsiz gittiler, hatta ilkinde otoparkı sordum ya sana, orda müge anlı ve rıdvan dilmenle yanyana masalardalarmış, aynı ekrandaki gibi donuk dedi müge için...
Aso diyo ya dogurur dogurmaz sağıp kafayı cekcem dıye o hesap oldu senınkı de, bırak tabı kayınvalıde baksın :)
aha bi keş daha geldi :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?