2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla şaraptan nefret ettıgım ıcın.. ben rakı votka fln severım onlar da agır kaçar :S
ama dogumda odaya şampanya goturcem patlattırcam kocama -tatlicadiarzu- dogumdan snr bı kadeh ıcmıs olurum yanı

valla şaraptan nefret ettıgım ıcın.. ben rakı votka fln severım onlar da agır kaçar :S
ama dogumda odaya şampanya goturcem patlattırcam kocama -tatlicadiarzu- dogumdan snr bı kadeh ıcmıs olurum yanı

şampanyanın şaraptan farkı ne len şarabın köpüklüsü şampanya işte : ) )

ben içki pek sevmem ama ramazan çıksın kocişim bira içecekmiş. köpüğününden minnacık alıcam.
gözümün önünden gitmiyor. o kadarın zararı olmaz nasıl olsa.

alkol kokusu bu topicden mi geldi

evet tam burdan gelio kriz geldi bize...

Aso diyo ya dogurur dogurmaz sağıp kafayı cekcem dıye o hesap oldu senınkı de, bırak tabı kayınvalıde baksın :)

aha bi keş daha geldi :lepi:

he valla bize gelir kalır hem getir götür olmaz...

Orası öle tabi, bide daha maliyetli olur eşlerde katılırlarsa diye düşünüyorlar belkide, aman ben alıştım artık, zaten napcem orda gidip de sıkılırım ben öle, sen işe başlayınca sende tek gidicen kocanı kimse çağırmicak...

bende doğurur doğurmaz kafayı çekecem gerçi ben 1 kadeh kırmızı şarap içtim hamilelik süresince hihoyyyt

kırmızı şaraba bi şi demiyo ki dr.lar haftada bir olabilir diyolar hatta, kan yapıcı özelliği varmış...

kızlarrrrrrrrrr şimdi ben izne çıkınca yerime bakıcak elamanı gönderiyorlarmış iyiydi böyle yaaa şimdiçok rahat takılamammmm

hem erken gibi geldi bana ben ekimin birinde çıkıcamm izneee ama anca dimi kıss işi öğrencekkk :)

evet figen işi anca öğrenir. ekim 1 de demek ki izniz ne güzel az kalmış.
benim daha 2 ayım var poffffffffffff!

şampanyanın şaraptan farkı ne len şarabın köpüklüsü şampanya işte : ) )
zaten beyaz içiom şarabı kırmızı ıcemıom :) beyaz şarap da kan yapmadıgı ıcın ıcmenın luzumu yok alkisalkisalkis
ben içki pek sevmem ama ramazan çıksın kocişim bira içecekmiş. köpüğününden minnacık alıcam.
gözümün önünden gitmiyor. o kadarın zararı olmaz nasıl olsa.
bısı olmaz da canın daha cok ısterse karısmam :))
hahahahahahahah.. ne cok guldum Nalan.. benım kocam asla ızın vermez gıtmeme :) kendısı gıder ama bana asla ızın vermez, staj yaparken de ızın vermedı, işteyken de vermez nirdeeeee :))
o hamılelıkte degıl genel olarak ızın verıolar şaraba faydalı dıye.. hamılelıkte alkol yasak alt sınırı bılemedıklerı ıcın tumden yasaklıolar alkol alımını şarap da dahil

figen sen nıye rahat takılamıosun kız rahat takılamasın.. sen kıdemlı elemansın ben olsam acayıp kafa yapardım kızla hahahah ıkı ayagını bı pabuca sokardım kızın aklinialirimsmile

propcum daha fazlasını istemem.
şarapta içiyorum binde bir ama en son narlı olanı içmiştim. hoşuma gitti.

figen sen nıye rahat takılamıosun kız rahat takılamasın.. sen kıdemlı elemansın ben olsam acayıp kafa yapardım kızla hahahah ıkı ayagını bı pabuca sokardım kızın aklinialirimsmile

kıss orası öylede canım bilgisaya tek, kıza çizim programını öğretmem lazımm o açıdan dedim takılamam diğe ben gelirim gene çene yapmaya merak etmeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…