valla şaraptan nefret ettıgım ıcın.. ben rakı votka fln severım onlar da agır kaçar :S
ama dogumda odaya şampanya goturcem patlattırcam kocama -tatlicadiarzu- dogumdan snr bı kadeh ıcmıs olurum yanı
alkol kokusu bu topicden mi geldi
Aso diyo ya dogurur dogurmaz sağıp kafayı cekcem dıye o hesap oldu senınkı de, bırak tabı kayınvalıde baksın :)
aha bi keş daha geldi :lepi:
ya bı yandna cok normal eşsiz olması, kımse kımsenın esını tanımıcak bız sıkılmayalım dıye ıste bızımle ılgılencekler kendılerı muhabbet edemıcek falan fıstan.. ama bozuluom yanı 2. ramazanımız yıne gıdıo yıne bensız gıdıo cok ayıp cok :)
bende doğurur doğurmaz kafayı çekecem gerçi ben 1 kadeh kırmızı şarap içtim hamilelik süresince hihoyyyt
zaten beyaz içiom şarabı kırmızı ıcemıom :) beyaz şarap da kan yapmadıgı ıcın ıcmenın luzumu yok alkisalkisalkisşampanyanın şaraptan farkı ne len şarabın köpüklüsü şampanya işte : ) )
bısı olmaz da canın daha cok ısterse karısmam :))ben içki pek sevmem ama ramazan çıksın kocişim bira içecekmiş. köpüğününden minnacık alıcam.
gözümün önünden gitmiyor. o kadarın zararı olmaz nasıl olsa.
hahahahahahahah.. ne cok guldum Nalan.. benım kocam asla ızın vermez gıtmeme :) kendısı gıder ama bana asla ızın vermez, staj yaparken de ızın vermedı, işteyken de vermez nirdeeeee :))evet tam burdan gelio kriz geldi bize...
he valla bize gelir kalır hem getir götür olmaz...
Orası öle tabi, bide daha maliyetli olur eşlerde katılırlarsa diye düşünüyorlar belkide, aman ben alıştım artık, zaten napcem orda gidip de sıkılırım ben öle, sen işe başlayınca sende tek gidicen kocanı kimse çağırmicak...
kırmızı şaraba bi şi demiyo ki dr.lar haftada bir olabilir diyolar hatta, kan yapıcı özelliği varmış...
gıdıyım de ılaclarımı alayım barı yagmur fln da durdu hazır..
evet yağmur kesti ama çok tatlı bir serinlik var havada
hep böyle olsa keşke çok güzel bir hava ne terletiyor, ne üşütüyor
figen sen nıye rahat takılamıosun kız rahat takılamasın.. sen kıdemlı elemansın ben olsam acayıp kafa yapardım kızla hahahah ıkı ayagını bı pabuca sokardım kızın aklinialirimsmile
figen biz seninle aynı gidiyoruz ama senin izin süren ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?