2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.. doktor a gittik geldık... 26+6 olmuşuz... kızımız 991 gr olmuş.. gayet iyiydi... ama doktor sınıfa kaldı.. bana salak kadın bebek ters duruyor.. donmeyebilir dedi.. bende ne dönmeyecek takla atıp duruyor dedim.. sezeryan olurmuş..

eşimde begenmedı doktoru.. sinir olduk çıktık kadına..

prop sanada çok geçmiş olsun.. nazar deydı artık sana.... ne guzel kilo alman durmuş.. ben ipleri bıraktım.. tam 10 kılo almiş oldum... :)))))))))))))

ay bi sittir git diyeydin, mal kadın 26. haftada bellı mı olurmuş hıc pozısyonu.. maşallah kızına senınkı daha bayag kucukmus ya :) hafta olarak
prop sanada çok geçmiş olsun.. nazar deydı artık sana.... ne guzel kilo alman durmuş.. ben ipleri bıraktım.. tam 10 kılo almiş oldum... :)))))))))))))

değdi valla.. saol.. evet ben toplamda 9.3 kg almış oldum yani 30. haftadayım :)

kızlar offfff diyor ve gidiyorum. herkese iyi akşamlar!
yarın görüşürüz! kendinize ve bebişlere iyi bakın, sağlıcakla kalın!

şu son gunlerdekı sorunlarımız nedenıyle nete hıç giremiyorum.. yada anıden çıkamam gerekıyor.. kocama en çok naz yapacagım dönem dıye duşunudugum bu donemı sessız bır bıçımde geçırıyorum... haber iyi gelıyor şu an.. ona sevınıyorum... doguma kadar bır geçse şu sıkıntılar..
bende bu gıdişle deprosyana girecegım...
bunalıyorum ama sesımı çıkarmıyorum.. çıkarsam da degışsecek bir şey yok.. her şey bellı zaten..

amaann herkes mı oflar puflar bugun..
dusunmemlazım bı allahın kulu bılıo olsa ben bılıom derdı herhal demıııııı

bakalım ben ne olacam bı gidişle.. tombiş tombiş gezerım artık..:)))) 16 kilo ile bitirsem iyi olacak.. ama artık sanmıyorum.. yiyorum çunku..

bu arada benden önce doktorun odasından bir bayan çıktı.. görünüşüne göre 9 aylık vardı.. odadan çıktıktan sonra tel ile konuşuyordu.. dinledım bıraz.. doktor sezeryana ikna etmiş gibiydi.. oda eşine soruyordu.. yatış yapayım mı diye.. aa kadın kararsız oldugu belliydi.. sonra ne oldu merak etım.. ama bız çıkana kadar gıtmişti.. gidip soracaktım.. ama benımkı göndermedi..

amaann herkes mı oflar puflar bugun..
dusunmemlazım bı allahın kulu bılıo olsa ben bılıom derdı herhal demıııııı

yine uykusuzum prop hem de daha kötü uykusuzum
birde akşam vajinal bölgede ağrı sızlama vardı
gece bel ağrısı derken uykusuzummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…