2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadı bakalım ıyıyım dıosan..

kendınınkı gelcek sabret azıcık dusunmemlazım.. bu arada ben sana kısaca DL dıım artık uzun uzun yazmayım :)

sezeryan olursa 2 sene bebek yapmak tehlıkel oluyormuş.. inşallah olmaz... bende hemen ikinciyi düşünüyorum..

asena bırını hallettın ıkıncı kaldı :))

yaa sorma.. bunu daha dogurmadım...

ben eşime hamıle oldugumu söylemidım.. neyse sevındı vs.. 2 saat sonra sordu bana"ikinciye ne zaman hamıle kalırsın dogumdan sonra dıye" epey gulmüştum..

ama bız uygun zamanda yaş aralıgı fazla olmadan bir tane daha isityoruz..:))))
delıyım biliyorm...

ıkıncıyı yapanların hepsi deli zaten bosver :)) allah ıkı cocuklulara yardım etsın, hele bı de yas farkı azsa alllaaaahhhhh..

ıkıncıyı yapanların hepsi deli zaten bosver :)) allah ıkı cocuklulara yardım etsın, hele bı de yas farkı azsa alllaaaahhhhh..

yaaa.. biz evlenmeden önce konuşurduk kaç cocugumuz olacak diye... flört edrkn... 5 te anlaşmiştık:)))))))))))) arada bır "hala caymadın degil mi...? diye soruyor...

geçen dogumhane faaln görünce bn vazgeçtım.. diye aglamiştim arabada..:)))))))))

Merhabalar arkadaşlar!Ayın 29unda ben de izne çıkmaya hak kazanıyorum.Ama tereddüt ediyorum biraz daha devam etsem mi diye?Memurlardan 32. haftadan sonra devam etmek isteyen var mı?Nasıl yapsam bi türlü karar veremedim yaa!..Hepimizin doğumları ii geçer, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah!...

merhaba aaisee, benim de durumun neredeyse senin gibi ama ben dr izin verirse daha geç çıkmak istiyorum çünkü doğum sonrası daha çok lazım olacak. muhtemelen okulda ders paylaşımı yapılmıştır ve sana vermemişlerdir, artık değiştirmezler de çünkü program bile bellidir. sağlığın elveriyorsa bence geç çık, derse girmeden gidip gelirsin okula...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…