2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaa ben öğle bişey olduğunu hiç bilmiyodum.şaşırdım şu anda .hayırlısı inşallah..

evet erken doğuma neden oluomuş hatta enfeksıyon akannehir
dıkkatlı olmamız lazım tabı sureklı de ıste ne kdr dıkkat edebılırsek..

sana da iyi geceler..
ay Kanal D nın yenı sezon reklamı ne super olmuş ya çok beğndim şimdi gördüm de, bravo valla

yaa ben öğle bişey olduğunu hiç bilmiyodum.şaşırdım şu anda .hayırlısı inşallah..

öyle birşey yok da 32. hafta derslerin başlamasına denk geliyorsa ders vermezler doğal olarak. sonuçta nerden bileceksin ki 32. haftadan sonra dr çalışmana izin verecek mi vermeyecek mi. dolayısıyla diyelim ki 32. hafta dr çalış daha dedi, o saatten sonra hangi hoca 3-5 haftalığına al benim derslere gir ben zorunlu saatimi doldurmasam da olur der ki... hem öğrenciye de yazık...

kızlar, artık evde yoğurt yapıyorum süper oluyor. pastörize sütten ama mayaladığım yoğurt bir öncekinden olduğu için artık daha da doğal :)

linden ben çocuk ıcın alıcam yogurt makınesı ama temızlıge gelen kadın pastorıze sutle olmaz o iş dedı sutu nerden alcan dedı.. cok heveslenmıstım ogluma ev yapımı yogurt yedırmeye ama olmıcak bu durumda :)

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bugün siteme tam 135 kişi girmişşşşşşşşşşşş.. ve günün bitmesine daha 1.5 saat var... whuuuuuuu...
delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…