2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok güzelim ya oluyor mis gibi hatta bu akşam günlük pastörizeden deniyorum, birazdan takıcam fişe sabah erkenden hazır. indirim vardı uyguna aldık biz. aslında hiç aklımda yoktu, halam hala makinada yapıp okula götürüyor yoğurdunu :) sen niye yapmıyorsun ki market yoğurdu yiyorsun bebeğine de gidiyor o katkı maddeleri dedi :)
aldık biz de...
ama süpermiş valla. daha önce hiç bilmezdim yoğurt mayalamayı. tabi hazır yoğurt kadar katı olmuyor ama tadı gayet yerinde ve ben yapıyorum sonuçta. ister küçük cam kavanozlarda ister 1,5 ltlik kabında yapabiliyorsun...
iyi reklam yaptım dimi hehe

mrb kızlar
pazar gününden beri yoktum topikte umarım iyisinizdir
pazra günü büyük bir sancıyla uyandım wc ye gittiğimde idrar yaparken çok acı ve yanma hisettim üstüne kan pıhtıları geliyordu sürekli iki saat sürekli wc de kaldım çıktıgımda da direkt hasateney gittik
sonuç idrarda iltihap kan ve proteine rastlandı doktor çok fena sen ne yaptın böyle dedi ve antibiyotik verdi bana şimdilik iltihabı yok edelim iki hafta sonra diğerlerine bakalım dedi
ama iyi bir haber daha aldım bebeğimin sol lateral ventrikülü 7 mm çıktı gayet normal hiç korkma dedi
agırlıgıda 984 gram olmuş:)

oha ya bu da bugunun hastalıgı oldu.. teolog bende de cıktı antıbıyotıge basladım ben de gecmıs olsun..
bebegıne maşallah ve bak duzelmeye baslamıs moralın yerıne gelmıstır

Son düzenleme:
Linden ben Weewell ınkını begendım..bı de bu makınelerde o tek tek kucucuk kaplara yapıosun ya o olayı zaten cok sevdım, bebek yaza gelsın ek gıdalara baslamaya hazır olsun alırım buyuk ihtimalle

çok şükür prop cum sana da gecmiş olsun sanırım suyu az tükettiğimizden oldu
bebeğim iyi olsun ben onu görmüyorum
prop cum senin ne zaman başladı ve dr un hangi antibiyotiği verdi

var tabı dılemmacım olmaz mı.. benım babannemler hala sutcuden alırlar sütü.. ankarada :)
İstanbul u kastettim zaten.Yoksa benim annem de alır arada
Geçmiş olsun,bebğin adına da sevindim

iyi akşaamlar kızlar mac cok heyecenlı yaaaa. teolog ve prop cok gecmiş olsun. bende kasılmalaarım icin 4 saattte bir ilac icicim bakalım gece nasıl uyanacağım son dönem zormus yaaa

çok şükür prop cum sana da gecmiş olsun sanırım suyu az tükettiğimizden oldu
bebeğim iyi olsun ben onu görmüyorum
prop cum senin ne zaman başladı ve dr un hangi antibiyotiği verdi

benım o ımkansız ya gunde 5 lt su ıcıyorum :)))
bugun bellı oldu hasta oldugum da 3 haftadır kasıgım agrıodu sag tarafım dun gece coştu agrısı bugun o yuzden gıtmıstım doktora oyle cıktı ortaya..Zinnat verdi antibiyotık ve Buscopan agrı kesıcı kasgımdakı agrı ıcın..

prop ve teolog geçmiş olsun kızlar.. acil şifalar diliyorum . bende 2. doz aşımı vuruldum bi ağrı yok şu an bakalım.

prop cum dr bana da zinnat verdi eşime gittiği eczanede yok afyonda hiç bir eyrde yok iki aydır bulamıyoruz demişler hani boşuna diğer eczanelere gitmeyin cefaks adlı ona eşdeğer ilaç verelim demişler hamile oldugumu biliyorlar
ben özellikle sordum sana ama ben onu kullanmayacağım tabi ki geri göndereceğim
ben de kasık agrısı değil idrarda yanma şeklinde oldu bir günde ve bildiğin kan pıhtıları geldi benimki suyu az içtiğimden oldu malesef

benım agrı dısında bı belırtım yoktu, suyu cok ıctıgımden ıdrar rengı de acık oldugu ıcın bulanık oldugunu fln da farkedememısım halıyle..
sen doktoruna soyle yerın e baska ılac versın ılla o olcak dıye bısı yok, ama eczacının verdıgını doktora sormadan ıcme once sor belkı doktor da olur der..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…