linden ben çocuk ıcın alıcam yogurt makınesı ama temızlıge gelen kadın pastorıze sutle olmaz o iş dedısutu nerden alcan dedı.. cok heveslenmıstım ogluma ev yapımı yogurt yedırmeye ama olmıcak bu durumda :)
İstanbul u kastettim zaten.Yoksa benim annem de alır aradavar tabı dılemmacım olmaz mı.. benım babannemler hala sutcuden alırlar sütü.. ankarada :)
Geçmiş olsun,bebğin adına da sevindimmrb kızlar
pazar gününden beri yoktum topikte umarım iyisinizdir
pazra günü büyük bir sancıyla uyandım wc ye gittiğimde idrar yaparken çok acı ve yanma hisettim üstüne kan pıhtıları geliyordu sürekli iki saat sürekli wc de kaldım çıktıgımda da direkt hasateney gittik
sonuç idrarda iltihap kan ve proteine rastlandı doktor çok fena sen ne yaptın böyle dedi ve antibiyotik verdi bana şimdilik iltihabı yok edelim iki hafta sonra diğerlerine bakalım dedi
ama iyi bir haber daha aldım bebeğimin sol lateral ventrikülü 7 mm çıktı gayet normal hiç korkma dedi
agırlıgıda 984 gram olmuş:)
çok şükür prop cum sana da gecmiş olsun sanırım suyu az tükettiğimizden oldu
bebeğim iyi olsun ben onu görmüyorum
prop cum senin ne zaman başladı ve dr un hangi antibiyotiği verdi
iyi akşaamlar kızlar mac cok heyecenlı yaaaa. teolog ve prop cok gecmiş olsun. bende kasılmalaarım icin 4 saattte bir ilac icicim bakalım gece nasıl uyanacağım son dönem zormus yaaa
benım o ımkansız ya gunde 5 lt su ıcıyorum :)))
bugun bellı oldu hasta oldugum da 3 haftadır kasıgım agrıodu sag tarafım dun gece coştu agrısı bugun o yuzden gıtmıstım doktora oyle cıktı ortaya..Zinnat verdi antibiyotık ve Buscopan agrı kesıcı kasgımdakı agrı ıcın..
prop cum dr bana da zinnat verdi eşime gittiği eczanede yok afyonda hiç bir eyrde yok iki aydır bulamıyoruz demişler hani boşuna diğer eczanelere gitmeyin cefaks adlı ona eşdeğer ilaç verelim demişler hamile oldugumu biliyorlar
ben özellikle sordum sana ama ben onu kullanmayacağım tabi ki geri göndereceğim
ben de kasık agrısı değil idrarda yanma şeklinde oldu bir günde ve bildiğin kan pıhtıları geldi benimki suyu az içtiğimden oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?