2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım ılk aşım cok agrıdı kızlar 3 gun, ıkıncıyı oldugumu bıle unuttum aksam aıcık yandı sabah gecmıstı tamamen

Ben de yarın aşımı olucam Akça.İlkinde ne çok ağrı olmuştu..Bunda olmaz umuyorum

bende ilkinde de olmamıştı sadece vurulurken ilacın acısı oldu. sonrasında kolumda falan olmadı ağrı tabi sakınıyorum kolumu pek kullanmamaya calısıyorum sola vurduruyorum zaten senınkınde de olmaz umarım agrı.

geçmiş olsun, ama bebğin iyiymiş maşallah
Linden ben Weewell ınkını begendım..bı de bu makınelerde o tek tek kucucuk kaplara yapıosun ya o olayı zaten cok sevdım, bebek yaza gelsın ek gıdalara baslamaya hazır olsun alırım buyuk ihtimalle
arzum aldım canım, aynı olay bunda da var 6 tane küçük cam kavanozda oluyor, istersen büyük kabında da.. hepsiburadada indirimde hala sanırım..

ben yatıyorum, iyi geceler herkeseee :)

tesekkürler linden cim çok sağolun kızlar
ben de yatayım artık kendinie iyi bakın

öf aslında ben de uyumak ısterdım valla uykum var ama kocam daha iftar yemegınden gelemedıgı ıcın beklemek zorundayım, işallah lütfedip gelecek 12den önce..

propcum teologcum cok gecmis olsun:1hug:
sezencim hosgeldin uzunbir tatil yaptin bebisinde bayagi büyümüstür a.s.
asenacim hlyz sizde bebislerinizi görmüssünüz gözünüz aydin :asigim:
bende maci seyrettim cok heyecanliyditurkbayragi

Maçı kazandık,grup birincisi olduk:lepi:
Ne kasılması canım,hangi ilaç ki bu

süperdi değil mi yalnız son dakika çok korkuttular beni neyse hayırlı olsun. Canım benim karnımda sertlesme oluyor ağrım falan yok ama. Nst ye bağladılar sancı cıkmadı ama özellikle aksamları karnım tas gibi. prepar diye bir ilac 8 saatte bir içtim değişiklik olmadısimdi 4 saatte bir icicem insallah düzzelir. anlıyacağın erken doğumu engelleme cabasındayız.

benım ılk aşım cok agrıdı kızlar 3 gun, ıkıncıyı oldugumu bıle unuttum aksam aıcık yandı sabah gecmıstı tamamen
benim de öyle olur inşallah

umarım canım

Benim karnım da sertleşiyor arada ama hiç dikkatimi çekmedi akşam daha çok mu diye:uhm:
Geçmiş olsun canım o zaman,tedbir alındıysa bişey olmaz korkma

silam millet naparsiniz yaa. bugun benim icin cok yogun bi gundu ebeme gittim oglumun kalbini dinletti kafasi asagiya inmis oglumun doguma hazirlio kendini sonrada alisverise ciktik arabasini, yatagini, madras, yastik ,yorgan, nevresim takimi ve uyku tulumu aldik. bide altini degistirmek icin bi sehpa gibim bisey aldik bayagi para harcadik valla ama oglumun parasiydi.

prop ve teolog gecmis olsun kizlar. benim seker testi sonuclarimi ebe almis ve sonuclar normal cikmis. ama kilom ilerliyo 70 kilo olmusum yaa boshayallersmile doguma kadar 90 bulurmuyum die korkulardayim eyvahedigeldismile

kızlar ben bılgısayarı kapatıp koltukta uyuklayım barı basım düşüyo artık.. ıı geceler
İyi geceler propçum

Maşallah oğluşuna,sen de normal doğum istiyosun anlaşılan..Hadi hayırlısı..Güle güle kullansın oğlun cicilerini annesi

Benim karnım da sertleşiyor arada ama hiç dikkatimi çekmedi akşam daha çok mu diye:uhm:
Geçmiş olsun canım o zaman,tedbir alındıysa bişey olmaz korkma

saol canım. ara sıra olmasında sorun yok yalancı sancı yasanacak zaten benim sıklasmıstı ve uzun süre sert kalıyordu. saatte 4 keree olursa yada sertlesme 1 saatten fazla sürüyorsa sorun var. benim o kadar olmadı ama cok sıklasmıstı. su sıralar cok ilac iciyorum canım ona sıkılıyor biraz. faranjit içinde antibiyotik iciyorum. dünde 2 kere magnezyum 1 kere kalsiyum. 1 vitamin 1 corasprin 1 omega .. omegayı bir süredir icmiyorum. hamilelikte içtiğim ilacı hic içmedim ben

saol dilammacim banada masaalah bende dana gibim olmsum:))))
valla normal dogum daha iyimis bende isterim normal dogurmak bakalim nasil cikacak sipam.
iki gundur oglum karnimda kaskati kesilio bi tarafa bukuluo sepsert oluo karnim nie bole yapio anlamadim yaww

Haklısın canım ya,çok ilaç içiyormuşsun ama ne yapıcaksın gerekli bunlar da..Ben de günde toplamda 6 tane içiyorum;kan ilacı,magnezyum,elevit,bir de progestan yumuşak kapsül...

Maşallah o zaman kız sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ama aynısından bana da 72 kiloyum ben de:çok üzgünüm:

Önemli bişey değilidir heralde,arada olması normalmiş sanırım,burada hep öyle söyleniyor..Çok rahatsız olduysan doktoruna sorabilirsin,en doğrusu

ikimizede kocaman masallah o zaman. uzulme kiz ne olcek dogum sonrasi gidecek bu kilolar zemuszemus

bencede onemli deildir herhalde yeri buyudukce yeri dar gelio oglumun ondan dolayidir galiba. benim uykum geldi birden agirlik basti yaww ii geceler kizlar size opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…