Ben de yarın aşımı olucam Akça.İlkinde ne çok ağrı olmuştu..Bunda olmaz umuyorum
geçmiş olsun, ama bebğin iyiymiş maşallahmrb kızlar
pazar gününden beri yoktum topikte umarım iyisinizdir
pazra günü büyük bir sancıyla uyandım wc ye gittiğimde idrar yaparken çok acı ve yanma hisettim üstüne kan pıhtıları geliyordu sürekli iki saat sürekli wc de kaldım çıktıgımda da direkt hasateney gittik
sonuç idrarda iltihap kan ve proteine rastlandı doktor çok fena sen ne yaptın böyle dedi ve antibiyotik verdi bana şimdilik iltihabı yok edelim iki hafta sonra diğerlerine bakalım dedi
ama iyi bir haber daha aldım bebeğimin sol lateral ventrikülü 7 mm çıktı gayet normal hiç korkma dedi
agırlıgıda 984 gram olmuş:)
arzum aldım canım, aynı olay bunda da var 6 tane küçük cam kavanozda oluyor, istersen büyük kabında da.. hepsiburadada indirimde hala sanırım..Linden ben Weewell ınkını begendım..bı de bu makınelerde o tek tek kucucuk kaplara yapıosun ya o olayı zaten cok sevdım, bebek yaza gelsın ek gıdalara baslamaya hazır olsun alırım buyuk ihtimalle
Maçı kazandık,grup birincisi olduk:lepi:
Ne kasılması canım,hangi ilaç ki bu
benim de öyle olur inşallahbenım ılk aşım cok agrıdı kızlar 3 gun, ıkıncıyı oldugumu bıle unuttum aksam aıcık yandı sabah gecmıstı tamamen
bende ilkinde de olmamıştı sadece vurulurken ilacın acısı oldu. sonrasında kolumda falan olmadı ağrı tabi sakınıyorum kolumu pek kullanmamaya calısıyorum sola vurduruyorum zaten senınkınde de olmaz umarım agrı.
süperdi değil mi yalnız son dakika çok korkuttular beni neyse hayırlı olsun. Canım benim karnımda sertlesme oluyor ağrım falan yok ama. Nst ye bağladılar sancı cıkmadı ama özellikle aksamları karnım tas gibi. prepar diye bir ilac 8 saatte bir içtim değişiklik olmadısimdi 4 saatte bir icicem insallah düzzelir. anlıyacağın erken doğumu engelleme cabasındayız.
saol zeyn..
ben de gördüm oğlumu 1400 gr olmuş, senınkı de benzer bı kılodadır kesın
İyi geceler propçumkızlar ben bılgısayarı kapatıp koltukta uyuklayım barı basım düşüyo artık.. ıı geceler
silam millet naparsiniz yaa. bugun benim icin cok yogun bi gundu ebeme gittim oglumun kalbini dinletti kafasi asagiya inmis oglumun doguma hazirlio kendinisonrada alisverise ciktik arabasini, yatagini, madras, yastik ,yorgan, nevresim takimi ve uyku tulumu aldik. bide altini degistirmek icin bi sehpa gibim bisey aldik bayagi para harcadik valla ama oglumun parasiydi.
prop ve teolog gecmis olsun kizlar. benim seker testi sonuclarimi ebe almis ve sonuclar normal cikmis. ama kilom ilerliyo 70 kilo olmusum yaa boshayallersmile doguma kadar 90 bulurmuyum die korkulardayim eyvahedigeldismile
Benim karnım da sertleşiyor arada ama hiç dikkatimi çekmedi akşam daha çok mu diye:uhm:
Geçmiş olsun canım o zaman,tedbir alındıysa bişey olmaz korkma
saol canım. ara sıra olmasında sorun yok yalancı sancı yasanacak zaten benim sıklasmıstı ve uzun süre sert kalıyordu. saatte 4 keree olursa yada sertlesme 1 saatten fazla sürüyorsa sorun var. benim o kadar olmadı ama cok sıklasmıstı. su sıralar cok ilac iciyorum canım ona sıkılıyor biraz. faranjit içinde antibiyotik iciyorum. dünde 2 kere magnezyum 1 kere kalsiyum. 1 vitamin 1 corasprin 1 omega .. omegayı bir süredir icmiyorum. hamilelikte içtiğim ilacı hic içmedim ben
saol dilammacim banada masaalah bende dana gibim olmsum:))))
valla normal dogum daha iyimis bende isterim normal dogurmak bakalim nasil cikacak sipam.
iki gundur oglum karnimda kaskati kesilio bi tarafa bukuluo sepsert oluo karnim nie bole yapio anlamadim yaww
Maşallah o zaman kız sanakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ama aynısından bana da 72 kiloyum ben de:çok üzgünüm:
Önemli bişey değilidir heralde,arada olması normalmiş sanırım,burada hep öyle söyleniyor..Çok rahatsız olduysan doktoruna sorabilirsin,en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?