2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese gunaydin... en erkenci benim bu gun. kocam gitti de sahurdan sonra, biraz tirstim butun isiklar acik evde. isikta da uyuyamiyorum malesef.
teolog sana da cok gecmis olsun..

neden hepsini ayri ayri iciyorsun? tek ilacta toplanmisi yok mu? bilmiyorumkismile

hayirli olsun hazal.. gule gule eskitsin hepsini.
benim oglum da bas asgi duruyordu en son. ama donup duruyorla, pozisyon degistiriyorlardir herhalde..

Son düzenleme:
prop dun kacirmisimù herhal.. 1400 gr mi olmus sipa.. aramizda 3 gun falan var sanirsam.. ne kadar da buyumus ya.. masallah masallah

turkiyede saat 7. yuh lan amma uykucusunuz mirmirmirmir..
aksamleyin kocamin arkadasi gelecekmis iftara...
kremali kori soslu tavuk yapayim diyorum.. kolayca olur nasilsa... pilav ve corba da yaptimm mi bi de salata ohh yeter de artar bile he?

günaydınnnn
kalktım wc ye altı buçukta, bir daha da uyuyamadım :bbo: geç de yatmıştım halbuki..
ay kızlar buz gibi bugün burası dondum valla ne özlemişim heeee

yarın oğlumu tosunumu miniğimi görcemmm :dance:

günaydın kızlar..
düşünmemlazım valla anlamıom haftada 100 grmdan cok kılo alıolar cok super.. maşallah hepsıne..
günaydın bijo..
boğaz agrım nihayete erdı burnum tıkandı sımdı gece de azıcık aktı bıraz da halsızlık yanı nezle olcakmısım bı turlu olamamısım bı haftadır, bundan bısı olmaz kocam kdr agır gecırmıyım de ıkı burun akıntısı koymaz yanı ..gece antıbıyotıge basladım ya galıba uyku yaptı 1 kere çişe kalktım sadece :) her işte bi hayır varmış..

oh be valla içim rahatladı teolog. merak ediyodum seni inan.. maşallah

propcum o kadar dedin dedin sorunsuz geldim baştan beri diye, seni de son çeyrekte buldu sorunlar :bbo: geçmiş olsun biraz evde istrahat et bence artık eskisi gibi değiliz malum..

bi duş aldım çoook rahatladım, şimdi de kremlenip kahvaltımı alim cokacimcoook

bijocum dedıgın gıbı oldu da bunlar hıc hamılelıkle ılgılı sorun degıller cok sukur.. nezle her mevsım degısıklıgınde olurum, idrar yolları enfeksıyonu da bıkac kez oldum, mantarı en son 10 sene once fln olmustum gercı o hamılelıkle ılgılı sayılabılır :) ben yıne hamılelıgım sorunsuz gectı ve gecıo dıyebılırım yanı

dinlenıorum cnm dınlenmem mı, pztsye kdr cıkmıcam evden valla ayaklarımı uzatıp oturcam..

oh dinlen tabi..
aman diim mantara çok çok dikkat et ne yap ne et geçsin yoksa normal doğum hayallerini yıkabilir.. 8,5 cm açıklıkla mantar yüzünden normal doğum yaptırmadılar eltimin kızına..

Günaydın Fınfık ve Lindennnn...
Bijo onu anlamıyorum ben bebege gecıo ve pamukcuk oluo ya bebekte hanı, e pamukcuk cok zor tedavı edılen bısı dııl kı dogsun ılaclasınlar bebegı yanı nedne vazgecıolar normal dogumdan tamamen ben de sbh kocamla onu konusuodum hatta..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…