saol canım. ara sıra olmasında sorun yok yalancı sancı yasanacak zaten benim sıklasmıstı ve uzun süre sert kalıyordu. saatte 4 keree olursa yada sertlesme 1 saatten fazla sürüyorsa sorun var. benim o kadar olmadı ama cok sıklasmıstı. su sıralar cok ilac iciyorum canım ona sıkılıyor biraz. faranjit içinde antibiyotik iciyorum. dünde 2 kere magnezyum 1 kere kalsiyum. 1 vitamin 1 corasprin 1 omega .. omegayı bir süredir icmiyorum. hamilelikte içtiğim ilacı hic içmedim ben
silam millet naparsiniz yaa. bugun benim icin cok yogun bi gundu ebeme gittim oglumun kalbini dinletti kafasi asagiya inmis oglumun doguma hazirlio kendinisonrada alisverise ciktik arabasini, yatagini, madras, yastik ,yorgan, nevresim takimi ve uyku tulumu aldik. bide altini degistirmek icin bi sehpa gibim bisey aldik bayagi para harcadik valla ama oglumun parasiydi.
prop ve teolog gecmis olsun kizlar. benim seker testi sonuclarimi ebe almis ve sonuclar normal cikmis. ama kilom ilerliyo 70 kilo olmusum yaa boshayallersmile doguma kadar 90 bulurmuyum die korkulardayim eyvahedigeldismile
oh be valla içim rahatladı teolog. merak ediyodum seni inan.. maşallahmrb kızlar
pazar gününden beri yoktum topikte umarım iyisinizdir
pazra günü büyük bir sancıyla uyandım wc ye gittiğimde idrar yaparken çok acı ve yanma hisettim üstüne kan pıhtıları geliyordu sürekli iki saat sürekli wc de kaldım çıktıgımda da direkt hasateney gittik
sonuç idrarda iltihap kan ve proteine rastlandı doktor çok fena sen ne yaptın böyle dedi ve antibiyotik verdi bana şimdilik iltihabı yok edelim iki hafta sonra diğerlerine bakalım dedi
ama iyi bir haber daha aldım bebeğimin sol lateral ventrikülü 7 mm çıktı gayet normal hiç korkma dedi
agırlıgıda 984 gram olmuş:)
propcum o kadar dedin dedin sorunsuz geldim baştan beri diye, seni de son çeyrekte buldu sorunlar :bbo: geçmiş olsun biraz evde istrahat et bence artık eskisi gibi değiliz malum..günaydın kızlar..
düşünmemlazım valla anlamıom haftada 100 grmdan cok kılo alıolar cok super.. maşallah hepsıne..
günaydın bijo..
boğaz agrım nihayete erdı burnum tıkandı sımdı gece de azıcık aktı bıraz da halsızlık yanı nezle olcakmısım bı turlu olamamısım bı haftadır, bundan bısı olmaz kocam kdr agır gecırmıyım de ıkı burun akıntısı koymaz yanı ..gece antıbıyotıge basladım ya galıba uyku yaptı 1 kere çişe kalktım sadece :) her işte bi hayır varmış..
bijocum dedıgın gıbı oldu da bunlar hıc hamılelıkle ılgılı sorun degıller cok sukur.. nezle her mevsım degısıklıgınde olurum, idrar yolları enfeksıyonu da bıkac kez oldum, mantarı en son 10 sene once fln olmustum gercı o hamılelıkle ılgılı sayılabılır :) ben yıne hamılelıgım sorunsuz gectı ve gecıo dıyebılırım yanı
dinlenıorum cnm dınlenmem mı, pztsye kdr cıkmıcam evden valla ayaklarımı uzatıp oturcam..
nar, portakal ve limon suyu karışınca çok lezzetli oluyomuş tavsiye ederim :) ama çok ekşi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?