gel hayatım gel opuyorumnanaktankütahyayamı gelsek doğuma napsak
ben henüz bilmiyorum fiyatları hastane söylemiyor doktorla konuşun diyor ben de henüz sormadım bu sefer gittiğimde sorayım bari
ama ben kalktım gittim mağazaya piştim, sen totonu kaldırmadın o kadar fark olsun di mi :roflol:Bijocum seninki daha uygunmuş fiyatı ya indirim vardı yoksa haa aynı fiyat mı acaba sezen ona göre araştır sen bak ben 57ye aldım bijo 47
ben istanbuldan civil bebe den aldım 47 ye.. aso da burdan almış kırmızısını..
http://www.bebekmarket.com/magaza/product_info.php/cPath/6_233/products_id/5224
Bijocum seninki daha uygunmuş fiyatı ya indirim vardı yoksa haa aynı fiyat mı acaba sezen ona göre araştır sen bak ben 57ye aldım bijo 47
evet civilin internet sitesi var oraya bakıyımm
bak bakalım nette var mı bilmiyorum da civil var ist te çoğu yerde..
nette yok bana en yakın civilden bakarım içinden çıkan ürünler neler?
var canım
02 Chicco Bebek Yal Kozmetik Bakm anta Seti Krmz | Chicco | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
İçindekiler :
- 1 adet Chicco Pişik Önleyici Krem 0 Ay+
- 1 adet Chicco Sapone Bebek Sabunu 0 Ay+ 125gr.
- 1 adet Chicco Talco Talk Pudrası
- 1 adet Chicco Banyo Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı 0m+ 200ml.
- 1 adet Chicco Bebek Yağı 200ml.
- 1 adet Chicco 72 li Bebek Temizleme Mendili 0 Ay+
var canım
02 Chicco Bebek Yal Kozmetik Bakm anta Seti Krmz | Chicco | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
İçindekiler :
- 1 adet Chicco Pişik Önleyici Krem 0 Ay+
- 1 adet Chicco Sapone Bebek Sabunu 0 Ay+ 125gr.
- 1 adet Chicco Talco Talk Pudrası
- 1 adet Chicco Banyo Göz Yakmayan Saç ve Vücut Şampuanı 0m+ 200ml.
- 1 adet Chicco Bebek Yağı 200ml.
- 1 adet Chicco 72 li Bebek Temizleme Mendili 0 Ay+
ay sağol canım ya bulamamıştım teşekkürler burdan sipariş veriyim kırmızısı nasıl bordoyamı dönük oda çok güzel duruyo
ya sorma sağolsun...temizlik ütü ne varsa yapıyor allah razı olsun hic bişey yaptırmıyor. o dolandıkca bende mecburen kalıyorum ama işten gelince halim kalmıyor daha yoruluyorum birde zaten sıcak basıyor don gömlek oturamıyorum bilmiyorum daraldımmmkafamçokkarıştıay geldım..bu 98 ypımı dızı cok guzel cok elgenıyorum ızlerken yenı bolum eklemıslerdı onu seyrettım geldım :)
Bijo nası temızlenıomus o mantar, agac mantarı mı bu sokup atsınlar :)) acaba ılerleyınce oyle mı oluyo :S
Benimkinin farkına varmam bıle bı haftayı bulurdu buyuk ihtimalle cunku hıcbır belırtısı yoktu henuz daha yenı baslamıs doktor da kasınmıo musundıyıp durdu.. ama 10 sen once oldugumdan bılıyorum offffffffff o ne kasıntı tahmın bıle edemezsınız :) sokakta eli şeyinde dolaşan erkekler vardır ya gerızekalılar aha onlar gıbı oluosun paso kasınıodu :) su an herhangı bı belırtı olmadan atlatcam anladıgım kadarıyla çok sukur :)))
Bafoooo, kayınvalıden sıze yerlesmıs, gercı cok beter bı kadın ıdıl heralde pek sıkayetcı gormedım senı ama yıne de ınsan yalnız olmak ıster tabı , gercı bosver keyfını cıkart yemek fln yaptır :)
göbeği görelim göbeğiiiiiiiiiiiiien son 9 ağustosta gittim 1300 gr dı bayramdan sonra tekrar gidicem ne kadar oldu merak ediyorum evet az kaldı heyecan stres hepsi bir arada cnmmmm
sorma bana da aynını dedı hemde hastane harıcakannehirdoğum ücretlerinden bende muzdaribim malesef,2 gün önce gittim doktoruma ve artık konuşalım ücreti dedik. Özel hastanede yapıyor ve 2000 tl istedi :gitme: tabikide o kadar parayı veremem,çok geldi bana. Malesef bu nedenden dolayı doktorumu değiştirmek zorunda kalıcam. istemeyerek,çok memnundum,çok seviyordum doktorumu ama napalım kısmet değilmiş beni doğurtması.Moralim inanılmaz bozuldu o gün,ağladım falan ama elden ne gelir. Artık üniversite hastanesine gidicem buradaki,orada yapıcam doğumu bi aksilik olmazsa
izmire mi gelsek sositosositodoğum fiatları ne kadar pahalı kızlar.
benim hastanem sigorta anlaşmalı normal ve sezeryan arasında fazla bir fiat farkı yok.
18 ağustosta doğum yapan birine sordum burada topiği var hastanenin 400 tl ödemiş.
kaç kişi aşağı yukarı aynı fiatları verdi.
ama aynı hastaneye 3000 tl veren olduğunu duyuyorum kafam karışıyor.
dediğim fiat içinde 1 gece kalıyorsun+yemek, refakatçı yemeği, çocuk dr. muaynesi dahil.
ama 2 gece kalırsan fiat 600-700 tl yi buluyor.
kasım ayında fiatı tekrar konuşacağım doktorada soracağım.
süprizle karşılaşmayım bide.
burda da özel hastanelerde 1500-3000 tl arası değişiyor.
ben o kadar para veremem doğrusu.
gripincim sen nerdesin canım?
bulunduğun yerde sigorta ile anlaşmalı özel hastane yok mu?
2000 tl bana da çok geldi. o paraya çocuğa bir şey almak daha mantıklı.
ben buradaki devlet ve sigorta hastanelrine pek güvenmiyorum.
geçen gün benim hastanenin topiğinde okudum. doğuma 2 haftadan az kalan bir bayan, doğumu bayrama denk geliyor diye doktoru sezeryana almak istemiş. akannehir
tabi kız normal istiyor, doktor doğru düzgün ilgilenmemiş bile.
allahtan benim gittiğim dr. değil. orada 2 bayan doktor hep full dolu.
şimdi hastane arıyor bildiğim kadarıyla.
üzüldüm onun adına. umarım istediği gibi güzel bir doğum yapar.
benım dogum da bayramda gozukuyo eger gununde gelırse... keske oyle olmayaydı yanı, yolun kalabalıgı olur, ucaklarda yer olmaz, anamlar nası gelcek, fılan fıstan bı suru olay yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?