2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
propcum annenler önceden gelse olmaz mı?
daha bayrama çok var biletlerini önceden ayırtırlar, tarih değişirse bilette değişir.
normal doğumun ne zaman olacağı belli olmuyor, zor olacak elbet ama herşeyin çözümü vardır.

barays bir battaniye linki atmıstı hatırlayan varmı markasını
kadife böyle top top cıkıntıları var sanki
pembe ve mavisi var

benım dogum da bayramda gozukuyo eger gununde gelırse... keske oyle olmayaydı yanı, yolun kalabalıgı olur, ucaklarda yer olmaz, anamlar nası gelcek, fılan fıstan bı suru olay yanı

hemen hemen aynı tarihlerde doğurucaz o zaman senle. Benimde doktor 20 kasımda alırız dedi en son gittiğimde yani bayramdan hemen sonra cumartesi günü

aynen
2000 dr
2 gece kalıp sez olursa 2350 hastane
zırtttı pırttısı ıle maks. rakam 5000i bulur...

bir cozum bulmam lazım bakalım bayram sonrası hastane turuna baslıcam

çok para be canım Allah kolaylık versin valla

canım benim bulunduğum yerde özel hastane var anlaşmalı,aslında orada fiyat 300 tl ama benim doktorum bi hastaneye bağlı çalışmıyo,o nedenle özel hastaneye dışarıdan doktor getirtmiş olucamız için fiyat bu kadar yüksek ve bizim sigortamız karşılamazmış. Bende aynen senin düşündüğün gibi düşündüm,o parayla bebeğimin odasını alırım dedim.
Ne doktorlar var yaa,kendi keyiflerini düşünüyolar,iyi ve içine sinen bi doktor bulmak zor zaten,e buluncada insan sonuna kadar o olsun istiyo ama şans napalım canım.İnşallah sağlıkla doğsunlarda..

oğlanlar geç doğuyo.bence bayramı atlarısın
hastanen bellimiydi senin
aman yapma bafo akannehir erken gelsın gec gelmesın valla.. 37-38 gıbı dogsun ıstıorum ben hayırlısıyla ... hastanem de sımdılık Dora Hospital bı degısıklık olmazsa yanı..

ıste gunu bellı olmayan bı doguma ucak bıletı alıp da oyle he deyınce degıstıremezler her gun her saatte ucak mı oluyo kı ya da yer mı oluo, o iş mumkun degıl pek.. akannehirannem gelemez erkenden işlerini bırakamaz sadece kayınvalıdem gelıcek kasım basında, annemler ve kayınpederım de dogumda gelcekler işte o da ne zmn olursa.. belırsızlık de zor

Aslı benım normalde 15 kasım gorunuyo, ama 25 ekım- 5 aralık arası olabılır tabı :S pofffffffffffffffffffff.. cok mrk ettım ne zmn dogcak acaba..

kızlar uçmuş hastane fiyatları ama sanıırm istanbul ve ankarada böyle mersindede çok uygun ben de özel hastaneye giidyorum 350 normal 550 sezeryan bunun içinde hastanede bi gece yatış ve bebeğin ilk muayenesi de varmış ...

sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun? ben de mersind e doğum yapacağım sanırım orda kayınvalidemler var duygu tıp merkezini düşünyorlar ben pek bilmiyorum ama ..

sen nerde doğum yapmayı düşünüyorsun? ben de mersind e doğum yapacağım sanırım orda kayınvalidemler var duygu tıp merkezini düşünyorlar ben pek bilmiyorum ama ..

canım ben evime çok yakın olması ve doktorum sebebiyle ömer sayar da yapıcam..duygu tıpta iyidir ayrıca yeni açılan forum yaşamı çok övüyolar bi de doğuş hastanesi var ondan da memnun kalıyor insanlar...

propcum haklısın canım. en azından kayınvalden yanında olacak.
annende doğum sonrası gelir. sağlık olsun
kızlar allah hepimizin yardımcısı olsun bu uçuk fiatlarla.
ben çıkıyorum birazdan, fuara gidiyorum.
bakalım neler var, fazla dolaşmayacağım kesin.
kendinize iyi bakın iyi akşamlar.

gripincim anlaşmalı olan dediğin hastanede mutlaka iyi bir doktor vardır.
inşallah gönlüne göre bir dr. bulur uçuk fiat ödemek zorunda kalmazsın.

gripincim anlaşmalı olan dediğin hastanede mutlaka iyi bir doktor vardır.
inşallah gönlüne göre bir dr. bulur uçuk fiat ödemek zorunda kalmazsın.

iyi dileklerin için çok sağol tatlım, malesef tek doktor var orada ve ona daha önce gidip beğenmemiştim,bana üniversite hastanesi yolları göründü artık. En azından orası tam teşekküllü ondan içim rahat. Hepimiz için hayırlısı olsun
iyi gezmeler sana

selam guzel anneler nasılsınız uzun zamandır gelemedım bugun dr da tekrar randevum vardı doktorum sadece wc ıcın kalkmamı soledı bebegım 35 haftadan once gelebılırmıs rahım agzıboyum 37mm olmus sanırım benım bebegım erken gelıcek kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…