2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilayelif profestan ve iatirahat 2 haftadır yaşıyorum pembeden koyu kahveye her tonda gördüm maalesef:bbo:

bushra arkadaşım geçmiş olsun Rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin ...hakkımızda hayırlısı

ilayelifçim bebeğin durumu iyi ama düşük riskin var diyor doktorcum...açıkça söylüyor yatman gerektiğini söylüyor falan filan ben 10 gün lavobo hariç hiç kalkmadım yatarken öksürük tuttu geldi kabız oldum geldi canı istedi geldii progestan 2 tane içiyordum 3 yaptı yine ara ara geliyor..panik yapma aynı durumdayım...kk daki bizim gibi çok kişi var kimi bebeğine kavuşmuş kimi kaybetmiş ama kavuşan çoğunlukta dua edicez yapacak bişeyyok...:Saruboceq:

Allah her şeyin hayırlısını versin.Senin içinde dua edicem hakkımızda hayırlısı ne ise onu görelim diye.
senin ilk bebeğin mi?:ecrin_bebek:

Arkadaşlar bende yeni katıldı aranıza bi sorum olacak 6+2 haftalık hamileyin sabah pembemsi akıntım geldi.ilk defa oluyor çok korktum moralım çok bozuk...dr. da ulaşamadım sizde böyle olan varmı???
canim bendende geldi 6 haftalikken iki kere ama gecti cok sükür bol su ic ve dinlen birsey olmaz allahin izniyleopuyorumnanaktan
sağolun kızlar benim lekelenmelerim oluyor çok tedirginimm Rabbim kucağımızı boş bırakmasın..:1no2:

canim cogu hamilelerde oluyormus bu lekelenmeler sen progestani icmeye devam et dinlen takdir allahtan insallah hersey yolunda gider hepimiz icin:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar salı gun doktor a gıtmem gerekıyor.. bir gun erken gitsem keseyı görebilirmiyim acaba..

evet kızlar bebşlerimiz muhtemelen yay burcunda olacak ve bır yay burcu olarak söyluyorum... çok ama çok hıperaktıf ve ele avuca sıgmayan çok hareketli çocuklar olacak... ozlemle bekliyorum.... o gunleri.. özlenen bebegimi...

asenam merhaba cnmm bende pazartesi olan gittiğim randevuma cumartesi gittim ve kesemi gördüm Allaha şükürler olsun..5+4 üm seninki kaç haftalık canım

asenam merhaba cnmm bende pazartesi olan gittiğim randevuma cumartesi gittim ve kesemi gördüm Allaha şükürler olsun..5+4 üm seninki kaç haftalık canım

merhaba canım... benım bugun 5+3.. ama kesemi görmek istıyorum... yarın gitmek istiyorum.. inşallah görürüm...

sana usten mı alttan mı baktılar ...

ben gittiğim gün yani dün 5+4 tüm canım..ve gittiğim ana kadar hiçbir belirtim yoktu ama bugün sabah uyandığımda kendimi lavaboya zor attım sabah ezanı okunuyordu..ve bugün tiksinmekten öldüm .. merak etme herkeste bulantı olacak diye bişey yok ama genelde 6.haftada başladığını duydum.ama hiç bulantında olmayabilir.yengem hiç kusmamış mesela.bende senin gibi korkudan öldüm dr a giderken hatta gözlerim doldu ya göremezsem diye ama gördük Allahım esirgesin..sadece kese göründü.karından görüldü..2 hafta sonra pıtpıtlar inşallah...canım sakın stres yapma benim dr a gidene kadar sadece belim acıyodu bazende karnıma iğne batar gibi oluryordu o da çok nadir...sende neler var

ben hamile oldugumu ögrendıkten 5 gun sonra falan gittim.. belirti olmadı gine.. hatta olmadı bu ay diye çok umutsuzdum... batmalar oluyordu.. bugun oda kesildi.. bulantı ise kokulara karşı içim kalkıyor ama kusma yok..

ben gittigim doktoru begenmedım.. soguk ve ilgisiz geldi.. bana ilişki falan olmasın.. yurume, iş yapma 10 gun sonra gel dedi... ve çay ve kahve yı bile yasakladı...
gittigimde 4+4 tu..

ama bende çok uyku var.. sürekli uyyasım geliyor.. ve çok acıkıyorum...

iki gundur araştırıyorm.. iki doktor da karar verdım.. ama ona da gidecegim.. kontrol hakkım var.. ve aynı gun başka doktor a da gidecegım...
ikisinin düşüncelerini karşılaştıracagım..
birde ssk da sorun var.. o yuzden hepsnı özelden yaptırıyorum... o yuzden kontrol hakkmı da kullanayım...aynı doktor a tekarr gidecegim..

eğer doktor içine sinmediyse kesinlikle değiştir canım..bendede bel ağrısı ve batma gitti..batma sadece hapşırırken birde tuvalete sıkıştığım zaman oluyor..kusmam da sadece saba 1 kez oldu..ama bugün tüm gün tiksindim yemeklerden içim bulanıyor sadece bir anda geliyor bir anda kesiliyor..bende ilk gittiğimde 4+3 tüm o zaman bişe görmedi dr ama bana da ilişki yasağı koydu hatta dinlenmene bak dedi şuan folic plus kullanıyorum ve daha önce düşüğüm olduğu için progestan kullanıyorum..progestanı yatmadan önce alıyorum yoksa sarhoş ediyor

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de geçen yıl bu zamanlar aynı senin gibi anestezisiz kürtaj oldum.. bir daha asla Allahım o şeyleri yaşatmasın bana ama anestezi almadığıma çok pişman olmuştum. bir yıl sonra tekrar geldi bebişim sen de biraz dinleneceksin ve gelecek bebişin üzülme Allah böyle istedi de, ben öyle demiştim ve hayatıma geri dönmüştüm..
merhaba canım... benım bugun 5+3.. ama kesemi görmek istıyorum... yarın gitmek istiyorum.. inşallah görürüm...

sana usten mı alttan mı baktılar ...
ben 5+3 de alttan kalp atışı duydum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…