2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijoux canım benım yarın 5+4 olacak görebilirmiyim acaba.. kalp seside olur mu???

iliki yasagı halen devam ediyormu??

bijoux canım benım yarın 5+4 olacak görebilirmiyim acaba.. kalp seside olur mu???

canım dedim ya vaginal ultrasonla yani alttan bakılınca kalp atışları duyuluyor, ben duydum..

lekelenmeler için de endişelenmeyin. yatın ve yorulmayın, progestanınızı da aksatmazsanız Allahın izniyle geçer birkaç güne. ben de yaşadım..

Arkadaşlar şimdi benim normal pantolonlarım karnımı baya rahatsız ediyo, sıkıyo, birtane bir beden büyük pantolonum var onu giyiyorum, aynı şeyi giy çıkar olmuyo, hamile pantolonuda şimdiden almıyorum çünkü küçük beden alsam ilerde giyemiycem, büyük beden alsam şimdi bol ve çirkin duracak, önceki hamileliğimde beli lastikli spor pantolonlardan almıştım iki tane bu zamanlar için, 4 aya kadar idare etmişti ama eskidiler, şimdi öyle bişey bulamıyorum hiç biyerde, siz napıyosunuz, varmı bildiğiniz lastikli pantolon satan yer.

Sana da çok geçmiş olsun.Aynı acıyı ben de yaşadım daha önce.Allah bir daha yaşatmasın.

herkese günaydınn uzun süredir giripte yazamadım buraya fırsat bulmuşken yazıyım dedim biz bugün 8 haftalık olduk..
ben çok ii deildim acayip derece çok sancılarım oldu sancı sonrasında da kanamam oldu ilk defa oğlumda hiç olmamıştı geçen cumartesi hemen dr ye gittim ve dr daha ağrıların olacak dedi ameliyat yerin iileşmediği için bunlar olacak dedi parolla geçirecekmişim öle bu arada hala iştahım açılmadı saat 3 kadar bekliorum öle kahvaltı yapıorum..

bafo beni listeden silermisin canım çünkü bebeğim öldü dün kürtaj oldum çok üzgünüm.

çok üzüldüm kızlar.allah ikinizede en kısa zamanda yeniden nasip etsin.çok zor ben iki defa yaşadım kayıp.allah sabır versin

günaydın herkese
ya kötü haberler almaya başladım ya ark lardan
ilk üç ay tehlikelimi her herşey olabilirmi üzüldüm arkadaşlarıma
allah sabır versin
kurban olduğum allahım herşeyin hayırlısını :çok üzgünüm: versin
zor yaa
bende korkmaya başladım hayırlısı inş kötü bişey olmaz
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ben cuma günü doktora gittim kızlar.bugün itibariyle 8+4 günlük hamileyim 4 defa doktora gittim.her hafta doktordayım yani.khverengi lekelenmelerim bitmediği için gittim.doktorum bu tür lekelenmelerin doğal olduğunu eski kanı rahim atıyor dedi.sadece yoğun kesmeyen kırmızı kanamadan kork dedi.bebeğim çok iyiydi kızlar.bayağı büyümüştü.tam haftası ve günüyle uyumluydu.maşallah kalbi çok iyi atıyordu.sadece rahimde biraz kasılma vardı.oda daha önce yaşadığım düşük tehlikesindenmiş.ağır iş ve ilişki yasak ki zaten hamilelikten sonra ilşki hiç olmadı.dinlen fırsat buldukça dedi

günaydın kızlar.naıslsınız.pazr günü evde oldğum için girmedim.bebeğini kaybeden annelre çok üzüldüm.Allah sabır versin.ben dün çok aptalca bişey yaptım.dün evi temzledim.kednmi çok iyi hissediyordum ve evi hiç temzlemedğim için berbattı.çok eğildim yer sildim felan.sonra aklım başıma geldi.çok korkuyorum kızlar.yarın doktora gidicem.kalp atışınıda duymadım.bişey olmuşmudur sizce kızlar.keşke ellim kırlsaydı yapmasıydım yaklava:klava:senağlama

günaydın kızlarrr bebeğini kaybedenlere rabbim sabır versin vardır bunda da bi hayır ama bişey demek gerçekten zor benim cuma dr.kontrolüm vardı bebeişim iiymil ultra.göre 7+5 miş

bebeğini kaybeden arkadaşlar allah sabır versin sizi cennette bekleyen melekleriniz var en azından bununla kendinizi teselli edin canımm
bizde cuma günü gideceğiz kalp atışını duymak için inş duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…