2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende ona gidiyorum.. bencede cok iyi bir doktor... hadi insallah aynı doktor dogurtacak bizi

merhabalar benim durumumu yaşamış olan varmı aranızda yani bebeği ölüp kürtaj olan varsa kaç ay sonra hamile kaldınız eşim hemen istiyo ama ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan

canım bende yasamıstım. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Allahın izniyle tamamına erer insallah

merhabalar benim durumumu yaşamış olan varmı aranızda yani bebeği ölüp kürtaj olan varsa kaç ay sonra hamile kaldınız eşim hemen istiyo ama ben çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan
canım benim kuzenimde bebeğini kaybetti 6 haftalıktı gelişmemiş hiç son dr ona 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demiş ama o çok hevesliydi 2 ayda tekrar hamile kaldı şimdi 15 haftalık hamile bir oğlu olacak sende hevsini kaybetme biraz zmn tanı kendine ve yeniden dene cnm
nalancımmm hiç oluyormu moralini bozmak benimkide 1 hafta geriden gidio ama dr normal daha dedi sonra öne bile geçer dedi daha çok küçükler annnesi yazık onuda üsmeee

selamlarrr bayanssulusmile
bugun doktora gittik. bebişimi gördük. kalp atışlarını duymadık doktor ilk 3 ay önermiyoruz. içeriye ses dalgaları yayılıyor o yuzden dedi. ama gördük kalbi atıyordu yavrumun. herşey güzel dedi. idrarda enfeksiyon varmış. onun içinde toz sulandırılıp ilaç verdi. . .
geç döllenmeymiş 1 hafta geriden hesaplıcaz dedi. yani 7 haftalık meleğim.. çizelgeyide değiştireyim

Merhabalar bu listeye ben de dahilim ve çok mutluyum..:)
Yeni üyeyim konuyu açan arkadaşa mesaj atamadım..
Düşük tehditinden dolayı istirahatteyim ama şükür daha iyiyiz şimdi.
8.haftadayız.
Bu arada hani bu bebeğin haftasına göre çizelge oluşturuyosunuz ya o nasıl yapılıyor?

Selam kızlar benim ultrason göürüntüsünde
08 12 2010
yazıyo
aralıkta mı dogum yapıcam sizce ama sat 20 şubat kafam karıştı
sizin ne yazıyo acaba bilen varmı?
doktorun ilerki haftalarda daha net tahmini doğumunu söyleyecektir

gözünaydın canım.allah kucağına aldığın günleride göstersin.

hoşgeldin aramıza.allah tamamına erdirsin

hayirli geceler hanimlar kaynanama gitmistim biraz önce geldim sohpet bayagi ilerlemis bende insallah yarin güzel haberlerle gelirim doktordan kendinize iyi bakin olumunekankayizsmile

merhaba kızlar allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza amayı nasib etsin
benimde sat 31 ocak 7 kasım doğum görünüyor ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim allahım inşallah bu sefer sımsıkı tutunur bana günü gününe doğar umarım bu topicte hep güzel konular paylaşırız ben 5 haftalıkken gittim doktora keseyi gördük en son geçen cuma gittik 7+5 di kalp atışını duydum minişimin bidahaki radevumda cumartesi umarım sağlıklı görürüm bebişimi
bu arada bulantılarla başım dertte ve her türlü kokuyla geçicek umuduyla gün sayıyorum allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun canım.inşallah bu sefer kucağınada alacaksın bebeğin zamanında gelecektir.burda bi çoğumuzun kötü deneyimleri var ama hepimizin doğum hikayelerini yazdığımız zamanda gelecek.erken doğum nedenin araştırıldıysa doktorun ona göre tedbirler alacaktır.

slm bende aralık annesiyim çift çizgiyi buğün gördümmm sat 5marttı
hayırlı olsun.allah tamamınada erdirsin

Son düzenleme:

tşklerr

günaydıııınn. yeni gelenler olmuş. hoşgeldiniz. bugün kimler bebişini görücek bakalım??

ben yeniyim hoşbuldumm sat 5mart ama sezaryan olunca hem aralık hem kasımdayım kızlarr

Arkadaşlar genelde herkesde hamilik başlangıcında lekelenme tarzı kanama oluyormuş ,yerleşme kanaması deniyormuş.Bende hiç öle bişey olmadı.Endişelenicek bişey varmıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…