GÜnaydın kızlarrr
ben yeniyim hoşbuldumm sat 5mart ama sezaryan olunca hem aralık hem kasımdayım kızlarr
tahlillerdemi cnmmsezen günaydın. birşey sorucam senin kan değerin kaç çıkmıştı.
günaydın kızlar... aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş. İnşallah çok güzel hamilelikler geçireceğiz ve buradan birbirimize güzel haberler vereceğiz.
benim de sezeryan olucak galiba
Şimdiden nasıl belli oldu, muayene sonucu mu?
dilekcim tebrik ederim cnmm allah tamamına erdirsinn hiç ümidin yoktu ama geldi bakk
10.3 çıktı cnmmevet sezen hemoglobinini merak ediyorum. bende demir hapı kullanıyordum. şimdi bıraktık.13,9 çıktı doktor iyi dedi
inşş ben daha yolun başındayım
geçnedimi krampların begüm çok geçmiş olsun cnmmgünaydın kızlar. geçmişi okuyamadım bugün.
çok kötüyüm akşam baya hastalandım. ayağımı yere basacak dermanım yok inanırmısınız. zor duruyorum şuan işyerinde de mafoldumben
inşallah bebeğim iyidir. nefes alıp verdikçe içime bişeler saplanıo sanki. yarın olsada gitsem doktora
10.3 çıktı cnmm
günaydın kızlar. geçmişi okuyamadım bugün.
çok kötüyüm akşam baya hastalandım. ayağımı yere basacak dermanım yok inanırmısınız. zor duruyorum şuan işyerinde de mafoldumben
inşallah bebeğim iyidir. nefes alıp verdikçe içime bişeler saplanıo sanki. yarın olsada gitsem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?