herkese merhaba, doktordan geldim ve duymak istediğim güzel haberleri duyamadım malesef mafoldumben bebeğimin kilosu artmış 1800gr. Şuan 31+3 haftalık ama kafa çapı 30+4 haftalık çıktı mafoldumben göbek çapı normal ama, suyu hala aynı pek artış yokmuş. Sen zaten normal doğum gibi görünmüyorsun,riskli bi gebelik olabilir dedi.
Doğum iznine ayrılmanı tavsiye ediyorum dedi ama kabul etmedim,biraz daha çalışabilirim dedim.Sen bilirsin ama kesinlikle yorulmaman lazım,ayakta durmamalısın dedi.
Kızlar çok moralim bozuldu :sinifsinif: çok korkuyorum offf neden böyle oluyor,çok dikkat ettiğimi düşünüyordum oysa
Benim hedıyem geldı, hllyvz gondermıs anladıgım kadarıyla nıck ını yazmamış :) Kalbim ne kadar temiz benim ya :S ya hllyvz ya helinhivda göndercek bana demiştim öyle çıktı, çok ilginç :)
birde onun üstüne eşimde bi ton söylendi,beslenmene dikkat etmedin yeteri kadar sıvı almadın,ben hazırlamazsam yemiycen nerdeyse falan diye,iyice çöktüm,ağladım durdum mafoldumben
herkese merhaba, doktordan geldim ve duymak istediğim güzel haberleri duyamadım malesef mafoldumben bebeğimin kilosu artmış 1800gr. Şuan 31+3 haftalık ama kafa çapı 30+4 haftalık çıktı mafoldumben göbek çapı normal ama, suyu hala aynı pek artış yokmuş. Sen zaten normal doğum gibi görünmüyorsun,riskli bi gebelik olabilir dedi.
Doğum iznine ayrılmanı tavsiye ediyorum dedi ama kabul etmedim,biraz daha çalışabilirim dedim.Sen bilirsin ama kesinlikle yorulmaman lazım,ayakta durmamalısın dedi.
Kızlar çok moralim bozuldu :sinifsinif: çok korkuyorum offf neden böyle oluyor,çok dikkat ettiğimi düşünüyordum oysa
Güle güle kullanıncanım iyi günlerde inşallah...
uzuldum cnm benim yaa ama doktor sana istirahat onerdiyse neden doktoruna uymuyorsun evde dur kendini fazla yorma saglikla gelir umarim bebegin :Saruboceq:
birde onun üstüne eşimde bi ton söylendi,beslenmene dikkat etmedin yeteri kadar sıvı almadın,ben hazırlamazsam yemiycen nerdeyse falan diye,iyice çöktüm,ağladım durdum mafoldumben
Gripin demek kı senın elınde olan bişi değil, bayag dıkkat ettın cunku son kontrolunden berı, bak kuzunun kılosu artmış maşallah ona..
sen nıye calısmak ıstedın ama onu anlamadım madem rısklı gıt otur evınde ya, gercı kac gun gıdıodun haftada?
canım moralini bozma hemen ama madem bebeğin suyu az senin bol bol dinlenmen lazım keşke izne ayrılsan evde hem yemene içmene daha çok dikkat ederdin
doğum sonrası bebeğimin yanında daha fazla durabilmek için kalan iznimi doğum sonrasına aktarmak için istemedim
kızlar sizin bebeğinizin kafa ölçümleri nasıl çıkıyor? hatırlıyomusunuz?
kızlar sizin bebeğinizin kafa ölçümleri nasıl çıkıyor? hatırlıyomusunuz?
hem kız hem erkek, ne kadar güzel. Allah bağışlasın!
nası içime doğmuş ama :smiley-cool:
Gerçekten çok iyi tahmin:) bana kim gönderecek acaba ve nezaman gelecek...Hadi bir tahmin daha yap bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?