2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gripin demek kı senın elınde olan bişi değil, bayag dıkkat ettın cunku son kontrolunden berı, bak kuzunun kılosu artmış maşallah ona..

sen nıye calısmak ıstedın ama onu anlamadım madem rısklı gıt otur evınde ya, gercı kac gun gıdıodun haftada?

Benim hedıyem geldı, hllyvz gondermıs anladıgım kadarıyla nıck ını yazmamış :) Kalbim ne kadar temiz benim ya :S ya hllyvz ya helinhivda göndercek bana demiştim öyle çıktı, çok ilginç :)

Güle güle kullanıncanım iyi günlerde inşallah...

birde onun üstüne eşimde bi ton söylendi,beslenmene dikkat etmedin yeteri kadar sıvı almadın,ben hazırlamazsam yemiycen nerdeyse falan diye,iyice çöktüm,ağladım durdum mafoldumben

bu da yenı moda, kendılerı taşısalar bızım kdr dıkkat ederler mı acaba, şapşal kafalar :mymeka:

canım moralini bozma hemen ama madem bebeğin suyu az senin bol bol dinlenmen lazım keşke izne ayrılsan evde hem yemene içmene daha çok dikkat ederdin

uzuldum cnm benim yaa ama doktor sana istirahat onerdiyse neden doktoruna uymuyorsun evde dur kendini fazla yorma saglikla gelir umarim bebegin :Saruboceq:

doğum sonrası bebeğimin yanında daha fazla durabilmek için kalan iznimi doğum sonrasına aktarmak için istemedim

birde onun üstüne eşimde bi ton söylendi,beslenmene dikkat etmedin yeteri kadar sıvı almadın,ben hazırlamazsam yemiycen nerdeyse falan diye,iyice çöktüm,ağladım durdum mafoldumben

aman bakma sen hepsi çok bilmiş bu babaların ara ara sinir ediyor beni de hastayım geberiyorum kaç gündü gripten doktorun verdiği ilacı içmeme laf söylüyor bişey bildkleri yok bunların üzme kendini kimse senin bebeğini senden daha fazla düşünemez

hergün gidiyorum canım okula,yoruluyorum ama sonrası için istemedim

canım moralini bozma hemen ama madem bebeğin suyu az senin bol bol dinlenmen lazım keşke izne ayrılsan evde hem yemene içmene daha çok dikkat ederdin

bilmiyorum yaa,olmazsa 2-3 hafta sonra ayrılırım

doğum sonrası bebeğimin yanında daha fazla durabilmek için kalan iznimi doğum sonrasına aktarmak için istemedim

canım eğer şimdi doktorun ayrılmanı uygun görüyosa bence ayrıl doğum sonrası bi şekilde ayrılacağız zaten ya da ücretsz izne falan ayrılmak zorundayız ama önce bi sağlıklarıyla doğsunlar sonrasına çok kafa yorma şimdi bebeğinin sağlığını düşün sen

gripin, kilosu gayet iyi masallah, bas capi ya da suyu falan seninle ilgili bi durummu ki, sen elinden geleni yaptin dikkat ettin.. kendini uzme sakin.
izin kullanma konusunda cok haklisin bebeginle vakit gecirmek acisindan ama dinlenmen gerekiyorsa kullan iznini onden onden.. cunku bebeginin senin karnindayken de senin bebegin.. bence doktoru dinlemelisin..

kızlar sizin bebeğinizin kafa ölçümleri nasıl çıkıyor? hatırlıyomusunuz?

ultrason cıktısına bakıorum sımdı:

kontrole 31+0 da gıtmısım
ultrasonda 32+1 cıkmıs..
kafa çapı HC 33+0 ne yazık kı akannehir
AC 31+1
FL 31+4 hangısı hangı kemık hatırlamıorum :S

senın nasıl ?

kızlar sizin bebeğinizin kafa ölçümleri nasıl çıkıyor? hatırlıyomusunuz?

canım benim üzme kendin senle ne alakası var ki.. benim kızımında kafa capı 2 hafta ileride cıkıyor suyumuzda fazla cıkıyor ama bunlar bizim konbtrolümüzde değil sağlıkla doğsunlar insallah

canım moralini bozma değerler her hafta değişebiliyor
ama dr un sözünü dinlemelisin izne çıkmanı önerdiyse çıkmalısın
çalışma koşulları stres vs... suyunu da etkiliyor
çok yakın arkadaşımdan biliyorum
ama çok dikkat etmelisin bol su içmelisin dinlenmelisin
haa birde burda kızlar önermişti keçiboynuzu pekmezini kullanmanı öneririmolumunekankayizsmile

hem kız hem erkek, ne kadar güzel. Allah bağışlasın!

sağol cnm cümlemizinkini

canım sen elinden geleni yapıyorsun takma kafana sol tarafına yat sürekli bana kilosu iyi gibi geldi aslında bol bol dinlenmeye çalış canım benim

gripin bence hemen izne ayrıl ben de öğretmenim. şu an anne karnındaki bebeğin sağlıklı olması çok önemli. önce sağlıklı bişekilde dogsun sonra ıznı bı sekılde halledersın rapor falan alırsın. 2-3 hafta az zaman mı? okul ortamı bence hamıle bırısı ıcın rahat bı ortam degıl. sen şimdi doktorunu dınle bence evinde dınlen bu dönem geri gelmez. benım fıkrım boyle.

Gripin bence de dogumdan snr daha cok beraber olmak ıstıyo olabılırsın ama su anda da sonrasında da en onemlısı onun saglıgı , dıger hıcbısı senın elınde degıl ama doktoru dınlemek senın elınde, ızne cık dıosa cıkmalısın bence..

ay şimdi farkettım benımkının kafa cevresı 30 cm olmus bıle :S 35ten snr normal dogurtturmuolar ısalla buyumeye dvm etmemıstır :S aboooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…