2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ooyyy oy maşallah prensese kocaman olmuş
Off hepimize musallat oldu bu idrar mikrobu,hain mikropkötükedihüso. Benim ilaçlar bitti ama enfeksiyon bitmedi,azalmış sadece

nerdeydin propcum?

Gripin emzirme haftası başladı 1-7 ekim arası işte.. bugün kokteyl,sergi, defile ve söyleşi vardı anne sütü hakkında..

İnasanlar yaşadıklaırnı paylaşıp anne sütünün öneminden fln bahsettiler işte bişi yapmadılar.. lansinohtan paket paket hediye aldık :) bir dolu gogus pedı krem sut torbası fln oldu :)

yarın emzirme teknıklerı anlatılcak e-bebek çamlıca magazasında ama gıdemem heralde..

ayyy ne güzel bayılırım öle hediye verilen şeylere ne güzelll:))))

slm kızlar ben geldim... kocam ve kızımla uyuduk epey.. yenı kalktık..

hllvy geçmiş olsun.. inşallah sorun duzelır.. bebişe de maşallah....

ne guzel prop.. ders nasıl geçtı..

Teşekkürler arkadaşlar inşallah kurtuluruz bu mikroplardan...bebişime dokunmasında ama 1 aydır geçmiyor ne inatçıymışlar yaaa

ayyy ne güzel bayılırım öle hediye verilen şeylere ne güzelll:))))

:) hedıyeyı kım sevmez

ha bir de Bebeğim ve Biz dergisi genel yayın yönetmeni yanıma gelip beni çok beğendiğini ve kasım sayısında benim fotoğraflarımı çekmek istediğini söyledi, ben de eşime sorayım akşam haberlesırız dedim cepleştik fln :) kocam ızın verırse cok guzel bır hatıra olur, hayırlısı bakalım..

bence bu çok daha önemli bişeydi nie daha önceden sölylemedin ayyy canım ne kadar güzel bişi ileride demire çok güzel bir anı olur.
inşallah kocan izin verir...

canım bu emzırme kursunu sormştum.. ben ders şeklınde anlamiştim..:))))

bence bu çok daha önemli bişeydi nie daha önceden sölylemedin ayyy canım ne kadar güzel bişi ileride demire çok güzel bir anı olur.
inşallah kocan izin verir...

:) önemlı de esımden pek umutlu dıılım o yuzden bılemıyorum.. olmaz der kesın, hayırlısı olsun :)

ooyyy oy maşallah prensese kocaman olmuş
Off hepimize musallat oldu bu idrar mikrobu,hain mikropkötükedihüso. Benim ilaçlar bitti ama enfeksiyon bitmedi,azalmış sadece

nerdeydin propcum?

Sanada teşekkürler gripin teyzesi...ne yalan söyleyeyim ben 2 olmuşmudur acaba diye düşünürken kızım 2,5 olmuş bile...ben bu ay hiç kilo almamışım yani 63 tüm 64 olmuşum ama kızım 1,5 tu 2,5 olmuş yani bu bir kilo tamamiyle kızıma ait...son aylarda çok kilo alırsın deyip durdular baya korkmuştum 4erden 8 kilo alırsın falan dediler ama inş. ben 9. ayda 1 en fazla 2 kilo alıp 14 kiloyla tamamlarım bu işi...zaten doktor doğumda 10 kilo gidecek diyor inşallh :)) 4 kiloda sütümün yağı olsun artık kızıma yarasın değilmi?

çok guzel ya... hadı olur da senı görürüz dergı kapaklarında... :))))

canım bu emzırme kursunu sormştum.. ben ders şeklınde anlamiştim..:))))

yok yok ne kursu..
ama cok superdı cıdden ınanılmaz seker bebısler vardı hepsı gulucukler dagıttılar bana hamıle oldugumu hıssedıolar tabı.. bayag bı sohbet ettık maıller laındı verıldı fln blogcuanne, çalışan gebe, pi nik kuş la fln tanıstım sohbet ettik bayag ..hihoyyyt

ay asenam cok ısterm ne super olur.. ama benım sıpam cırkın dogar kesın bana cekerse dergıye mergıye koymazlar onu :) yerim ben onu yerımmm.. sbh da muayene randevum var ohhhhh

Ay prop çok hoşsun yani "hamile halimle bile manken gibiyim diyorsun:)) kıskançlık krizine sokacaksın milleti haberin olsun:))...Bizde hava atarız bu kız bizim arkadaşımız diye değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…