Selam kızlar...! 1 ayın sonunda kızımı gördüm bugün...Tam 2,5 kg ve 45cm boyunda kızım doktor biraz ilerde gidiyor dedi...Nasıl doğuracağım daha belli değil ama kafası aşağıda bebeğimin...
Kötü haber idrarımda mikrop var ve 1 aydır geçmemiş...İdrar kültürü aldılar...sonuç pazartesi çıkacakmış ona göre ilaç kullanacağım tekrar...
Bu arada hala hediyeme kavuşamadım(
gecmısı okudum geldım
hllyvz gecmıs olsun..
bugun cok superdı her yerde hamıle ve mınıcık bebeklı anneler herkes aynı dılden konusuo ınanılmaz guzel sohbetler yaptık yedık ıctık konustuk bebek sevdık :) ıyı kı gıtmısım valla harıkaydı
Gripin emzirme haftası başladı 1-7 ekim arası işte.. bugün kokteyl,sergi, defile ve söyleşi vardı anne sütü hakkında..
İnasanlar yaşadıklaırnı paylaşıp anne sütünün öneminden fln bahsettiler işte bişi yapmadılar.. lansinohtan paket paket hediye aldık :) bir dolu gogus pedı krem sut torbası fln oldu :)
yarın emzirme teknıklerı anlatılcak e-bebek çamlıca magazasında ama gıdemem heralde..
gecmısı okudum geldım
hllyvz gecmıs olsun..
bugun cok superdı her yerde hamıle ve mınıcık bebeklı anneler herkes aynı dılden konusuo ınanılmaz guzel sohbetler yaptık yedık ıctık konustuk bebek sevdık :) ıyı kı gıtmısım valla harıkaydı
slm kızlar ben geldim... kocam ve kızımla uyuduk epey.. yenı kalktık..
hllvy geçmiş olsun.. inşallah sorun duzelır.. bebişe de maşallah....
ne guzel prop.. ders nasıl geçtı..
ayyy ne güzel bayılırım öle hediye verilen şeylere ne güzelll:))))
:) hedıyeyı kım sevmez
ha bir de Bebeğim ve Biz dergisi genel yayın yönetmeni yanıma gelip beni çok beğendiğini ve kasım sayısında benim fotoğraflarımı çekmek istediğini söyledi, ben de eşime sorayım akşam haberlesırız dedim cepleştik fln :) kocam ızın verırse cok guzel bır hatıra olur, hayırlısı bakalım..
Gripin emzirme haftası başladı 1-7 ekim arası işte.. bugün kokteyl,sergi, defile ve söyleşi vardı anne sütü hakkında..
İnasanlar yaşadıklaırnı paylaşıp anne sütünün öneminden fln bahsettiler işte bişi yapmadılar.. lansinohtan paket paket hediye aldık :) bir dolu gogus pedı krem sut torbası fln oldu :)
yarın emzirme teknıklerı anlatılcak e-bebek çamlıca magazasında ama gıdemem heralde..
bence bu çok daha önemli bişeydi nie daha önceden sölylemedin ayyy canım ne kadar güzel bişi ileride demire çok güzel bir anı olur.
inşallah kocan izin verir...
ooyyy oy maşallah prensesekocaman olmuş
Off hepimize musallat oldu bu idrar mikrobu,hain mikropkötükedihüso. Benim ilaçlar bitti ama enfeksiyon bitmedi,azalmış sadece
nerdeydin propcum?
:) hedıyeyı kım sevmez
ha bir de Bebeğim ve Biz dergisi genel yayın yönetmeni yanıma gelip beni çok beğendiğini ve kasım sayısında benim fotoğraflarımı çekmek istediğini söyledi, ben de eşime sorayım akşam haberlesırız dedim cepleştik fln :) kocam ızın verırse cok guzel bır hatıra olur, hayırlısı bakalım..
canım bu emzırme kursunu sormştum.. ben ders şeklınde anlamiştim..:))))
çok guzel ya... hadı olur da senı görürüz dergı kapaklarında... :))))
o dergının kapagında hep bebekler oluo ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?