2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay prop çok hoşsun yani "hamile halimle bile manken gibiyim diyorsun:)) kıskançlık krizine sokacaksın milleti haberin olsun:))...Bizde hava atarız bu kız bizim arkadaşımız diye değilmi?

hee sorma oyle dıorum :) kızım ne mankenı, dergıye sonucta hamişlerın fln fotolarını koyuyolar şişkoların yanı, ben de uzun boyluyum fln ya o yuzden heralde ne bılım :) elım yuzum duzgun şükürler olsun kı :)

amaaaa... zamanında otobus duragında da modellık teklıf etmıslerıd gelıp kart verıp cep numarası verıp mutlaka arayın fln demıslerdı, benım babam da oyle dıodu demıstım ben de :))):roflol:

hllyvz canim masallah kocaman olmus bebisin
Teşekkür ederiz tatlım...

MAŞALLAH canım güzel kızsın diyeceğim yok...hamilelikte yakışınca tabi derler fotoğrafını çekelim diye...Ama senin gelinin bu işten hiç hoşlanmaz söyleyeyim düşünsene kaynananın dergi kapağında fıstık gibi pozları olduğunu...

Kızlar hepinize iyi akşamlar biz kızımla çok acıktık biraz mamalar yiyelim...sonrada biraz ders çalışalım...Öptük sizi teyzeleri...

kız kapakta degıl aaaa dergının ıcınde.. kapaga bebıs fotoları koyuyolar hep. zaten olup olmayacagı mechul kocam yan cızer kesın.. benım gelın Aso nun kızı şakkıdı henuz adı yok gelınımın ama olsun :)) gelınıme laf yok opuyorumnanaktan

buldu fit hatunuu çakall yönetmen ne olucakk ama seninki bence izin vermezz sence
??

sezen

ben bılıorum malımı vermedı de zaten duyar duymaz hayır dedı ya ne dedıysem dınlemıo mantıklı bı neden soyle bana dıorum zorunda dıılım hayır dıosam hayır dedı..

mankenlık karıyerım sekteye ugruyo heuehuee :))

yaaa ne süper bir anı olurdu tühh be ama yalnız değilsin böyle bir durumda benim kocamda izin vermezdi:S

başlamadan bitti desene tipik kıskanç türk erkeği işteee anlamadan dinlemeden hayırı yapıştırıyoo hem tek değilsinki bence demirede sorun fikrini öyle söylee oğlum ister belki deee:mymeka:

Son düzenleme:
sankı cosmopolıtan ın kapagına poz vercem heee dedım dınlemedı, benım blogum var herkes goruo zaten fotomu dedım dınlemedı, guzel anı olur dedım ıstıosan photoshopta ben sana yaparım fotonu cekıp dıye dalga gectı, ben daha ne dıyım :)

ama cok umutlanmamıstım kı ben kocamı tanıom yanı sonucta :))

kısmet değilmiş demekk

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bugün dr kontrolum vardı
bebeğim 31+5 te 1750 gram cıktı dr um herşeyi normal dedi ben 2 çıksın diye dua ediyordum ama sanırım zayıf olacak
iki hafta sonra gel seni nst ye bağlayacağız artık dedi
bu arada kargoya gidip alamadım hediyeyi bir türlü taa organize sanayi bölgesine göndermişler benim almam için alamadım o yüzden
geçmişi okumadım cup daldım topiğe umarım iyisinizdir

bu arada bebeğim düz duruyormuş doktorum bir aksilik olmazsa normal doğum görünüyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…