Ay prop çok hoşsun yani "hamile halimle bile manken gibiyim diyorsun:)) kıskançlık krizine sokacaksın milleti haberin olsun:))...Bizde hava atarız bu kız bizim arkadaşımız diye değilmi?
Teşekkür ederiz tatlım...hllyvz canim masallah kocaman olmus bebisin
hee sorma oyle dıorum :) kızım ne mankenı, dergıye sonucta hamişlerın fln fotolarını koyuyolar şişkoların yanı, ben de uzun boyluyum fln ya o yuzden heralde ne bılım :) elım yuzum duzgun şükürler olsun kı :)
amaaaa... zamanında otobus duragında da modellık teklıf etmıslerıd gelıp kart verıp cep numarası verıp mutlaka arayın fln demıslerdı, benım babam da oyle dıodu demıstım ben de :))):roflol:
Teşekkür ederiz tatlım...
MAŞALLAH canım güzel kızsın diyeceğim yok...hamilelikte yakışınca tabi derler fotoğrafını çekelim diye...Ama senin gelinin bu işten hiç hoşlanmaz söyleyeyim düşünsene kaynananın dergi kapağında fıstık gibi pozları olduğunu...
:) hedıyeyı kım sevmez
ha bir de Bebeğim ve Biz dergisi genel yayın yönetmeni yanıma gelip beni çok beğendiğini ve kasım sayısında benim fotoğraflarımı çekmek istediğini söyledi, ben de eşime sorayım akşam haberlesırız dedim cepleştik fln :) kocam ızın verırse cok guzel bır hatıra olur, hayırlısı bakalım..
sezen
ben bılıorum malımı vermedı de zatenduyar duymaz hayır dedı ya ne dedıysem dınlemıo mantıklı bı neden soyle bana dıorum zorunda dıılım hayır dıosam hayır dedı..
mankenlık karıyerım sekteye ugruyo heuehuee :))
sezen
ben bılıorum malımı vermedı de zatenduyar duymaz hayır dedı ya ne dedıysem dınlemıo mantıklı bı neden soyle bana dıorum zorunda dıılım hayır dıosam hayır dedı..
mankenlık karıyerım sekteye ugruyo heuehuee :))
sankı cosmopolıtan ın kapagına poz vercem heee dedım dınlemedı, benım blogum var herkes goruo zaten fotomu dedım dınlemedı, guzel anı olur dedım ıstıosan photoshopta ben sana yaparım fotonu cekıp dıye dalga gectı, ben daha ne dıyım :)
ama cok umutlanmamıstım kı ben kocamı tanıom yanı sonucta :))
kısmet değilmiş demekk
ufff ayağım feci şişmiş valla kocam gelince kıyameti koparcak bana işe gittim diye :S
kaydirigubbakcemile3 dayak lazım sana dayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?