2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teo benım de 31+0 da 1800 du, zayıf oldugunu nerden cıkardın normal gıdıyo olması gerektıgı gıbı

evet bikaç siteye baktım normal görnüyor buraya kızlar yazıyor ya 2 kg ve üzeri sanırım fazla beklentiye girdimkaydirigubbakcemile3
şimdi nasıl bebişin kilosu

Nabersiniz kızlar?

Kocam uyuyakaldı karşı koltukta bugün çok yorulmuş, aslında benimde uykum var ama bi türlü uyuyamadım ya...

Yarın dr. kontrolüm var, akşamda misfirlerim olacak, yoğun bi gün beni beklio yine...

evet bikaç siteye baktım normal görnüyor buraya kızlar yazıyor ya 2 kg ve üzeri sanırım fazla beklentiye girdimkaydirigubbakcemile3
şimdi nasıl bebişin kilosu

yrn kontrolum var bılmıorum kı 2250 fln gıbı olmalı ıdealı..
herkesın yapısı farklı, ayrıca bugun emzırme haftasındakı kadınlarla konustuguma gore bebek ıcerde cok hareketlıyse daha cok enerjı yakıomus ve daha zayıf oluomuş.. ıcerde hareketsız bebekler daha cok kılo alıomus.. ben zaten kılolu olmasın ıstıyorum dogum ıcın bı zorluk da o olmasın zaten kafası buyuk :S

iyiyiz nalan, ben de yorgunum bütün gün sokaklardaydım yine :) benım de doktor kontrolum yarın hadı bakalım allah kavustursun ıkımızı de..
sen nasılsın ?

Bugün dr. a gidip bebeğini gören tüm arkadaşlarımın kuzularına maşallah , umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız...

teocum benim de 30+6 da seninki gibiydi kilosu ve dr 1 hafta önden gidiyor dedi. 2 kg diyenler dikkat edersen 33 haftalıklar falan. zaten haftada 200-300 gr alıcak artık bebişler yani seninki de haftaya 2kg olur merak etme.

Son düzenleme:

haklısın canım ne bileyim tosuncuk olsun istemiştim bir anda:emir_bebek
benim ki çok hareketli sabah kalkıyorum havere tekme akşam yatıyorum havere tekme sanırım yakmış kerata tüm enerjisini

iyiyiz nalan, ben de yorgunum bütün gün sokaklardaydım yine :) benım de doktor kontrolum yarın hadı bakalım allah kavustursun ıkımızı de..
sen nasılsın ?

Ya sersem gibiyim prop, hiç bi şi yapmadım ama bütün gün iş yapmış gibi yorgun ve halsizim, eşimde dalga geçiyo her gün çalışmaya alışık bünyen bugün yatınca bütün gün yadırgadı tabi diyo...

Kocanı ikna etme şansın hiç yok mu kız, bu fotoraf olayı çok güzel bi anı olurdu, bence akşam ve yarın tacizlerini sürdür belki bi sonuç alırsın, hoooofffffff niye böle annamadan dinlemeden hemen hayırı çakarlar ya, sanki playboya çıplak poz ver dediler, alt tarafı hamilelerin alıp okuduğu bi dergi yani...

inşallah ikna olur...:Saruboceq:

ay nıye tosuncuk olsun ıstıosun aboo cnaına yazık.. dogduktan snr mıs gıbı sutunle ıkı haftada aldırırsın zaten o kıloyu nolcak.. ben dıyet yaptıgım ıcın zaten proteını fln kontrollu alıorum ıkı aydır o yuzden kılosu alt sınırlarda gıdıo benım kı bu durumdan cok memnunum 3u gecer dedı doktorum garantı, e normal dogurabılmek ıcın 3500 u gecmesın bence bu sıpa.. sen nıye kıloya ozenıosun kı, saglıgı onemlı..

teocum benim de 30+6 da seninki gibiydi kilosu ve dr 1 hafta önden gidiyor dedi. 2 kg diyenler dikkat edersen 33 haftalıklar falan. zaten haftada 200-300 gr alıcak artık bebişler yani seninki de haftaya 2kg olur merak etme.

sağol burcu cum:)

sositososito çok impossible o nalancım... evet cok guzel olurdu ama eşim bişiye hayır dedıyse hayırdır, bakarız dedıyse genelde evettır :) buna dırek hayır dedı.. aman olsun cnm nolcak, benım gururum okşandı, mutlu hıssettım, vazıfesını yaptı yanı bu teklif kısmet diilmiş..

ben de bu yorgunlugu sevıyorum ya butun gun gezınce gece uykum cok super oluyo :))

Seninde sabahtan dimi dr. kontrolün prop, hadi ii haberlerle dönersin sende inşallah, bakalım bizim kuzular kaç kilo oldular çok merak ediyorum valla...Bu belki son kontrolümüz bile olabilir...

bilmiyorum ki prop şimdi anneme hak veriyorum kızım zayıfsın az ye diye niye beni zorladıgını
demekki anneler yavrularını tosuncuk görmek istiyorlar annelik psikolojisi
ben de o duruma düştüm herhalde

Seninde sabahtan dimi dr. kontrolün prop, hadi ii haberlerle dönersin sende inşallah, bakalım bizim kuzular kaç kilo oldular çok merak ediyorum valla...Bu belki son kontrolümüz bile olabilir...

haırlı haberlerle dönersin inşallah
pro sen de
bana iki haftada bir nst ye bağlanacaksın dedi
40.haftaya kadar:) nasıl sabredecem bilmiyom
sen niye son kontrolum olabilir diyorsun ki

Son düzenleme:

evet ve heyecanlıyım cunku hastaneyı fln ılk kez gorcem ve karar anı akannehir işallah sıpalarlar ılgılı hersey yolundadır
bugun goren herkes senın daha dogumuna cok var karnın hec ınmemıs dedıler bana :) benım bı ıkı kon trol daha olur boyle gıderse, hayırlısı olsun..

bilmiyorum ki prop şimdi anneme hak veriyorum kızım zayıfsın az ye diye niye beni zorladıgını
demekki anneler yavrularını tosuncuk görmek istiyorlar annelik psikolojisi
ben de o duruma düştüm herhalde

:mymeka: benım annem uvey mı lan acaba, hep onumden alır cok yeme sana ne faydası var bu kıloların genc kız kılolu olur mu hıc fln dıye :)) babannem de aynı sekılde ıdeal kılodan sonrasına kesınlıkle karsıdırlar..

bugün kadının birisi bebeğin kız mı evet dedim nerden anladın diye sordum atbi hemen göbişimden anlamış aşağıda duruyormuş benim de öyleydi dedi
erkek olsa yukarda dururdu dedi
ee eski torpahlar

teo sen neden brc ye burcucum dıosun, cum takısını ekleyebılecegın tek burcu benım burda :mymeka: :roflol:

Bence böle bi teklifin yapılması bile çok güzel gerçekten, insanın gururu okşanır gerçekten, aman ne bilim aslında benim kocamda böle bi şeye asla izin vermezdi, aman olsun izin vermesede kocanında hoşuna gitmiştir aslında sana böle bi teklifin gelmesi bence, onunda gururu okşanmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…