:mymeka: benım annem uvey mı lan acaba, hep onumden alır cok yeme sana ne faydası var bu kıloların genc kız kılolu olur mu hıc fln dıye :)) babannem de aynı sekılde ıdeal kılodan sonrasına kesınlıkle karsıdırlar..
Bence böle bi teklifin yapılması bile çok güzel gerçekten, insanın gururu okşanır gerçekten, aman ne bilim aslında benim kocamda böle bi şeye asla izin vermezdi, aman olsun izin vermesede kocanında hoşuna gitmiştir aslında sana böle bi teklifin gelmesi bence, onunda gururu okşanmıştır..
teo sen neden brc ye burcucum dıosun, cum takısını ekleyebılecegın tek burcu benım burda :mymeka: :roflol:
eşim annemi gördükçe şimdiden korkmaya başladı zaten bizim kızı da yemeye zorlar tıkıştırır diye
bizim buralarda etli butlu kızlaru severler ben de annem gibi mi olacam bilmiyorum ama kızımın fit görünmesini isterim heralde yaw
annem kardesıme bıle dıyet yaptırıyo sımdıden, gobegı var dıye cıldırıyo.. akannehir
benım baba tarafım yugoslavyalı cnm, oyle etlı butlu sevmezler, uzun ınce kadın severler, bızım oraların kadınları hep oyledır ya uzun ınce bacaklar, buyuk gogusler fln, bızde oyle kadın sevılır :)
selam kmizlar ne haber teocum masallah bebisin iyiymis
prop nalan sizlerde yarin güzel haberlerle gelirsiniz insallah propcum bakalim senin demir nekadar olmus merak ediyorum ikimiz ayni gidiyorduk genelde bende pazartesi gidicem görücem oglumu kilosu nasil meraktayim
haırlı haberlerle dönersin inşallah
pro sen de
bana iki haftada bir nst ye bağlanacaksın dedi
40.haftaya kadar:) nasıl sabredecem bilmiyom
sen niye son kontrolum olabilir diyorsun ki
evet ve heyecanlıyım cunku hastaneyı fln ılk kez gorcem ve karar anı akannehir işallah sıpalarlar ılgılı hersey yolundadır
bugun goren herkes senın daha dogumuna cok var karnın hec ınmemıs dedıler bana :) benım bı ıkı kon trol daha olur boyle gıderse, hayırlısı olsun..
evet cnm aynı gıdıoduk bakalım haber verırım donunce eve
:roflol::roflol: kızdım sen benım guzellıgımı cekemıosun dedım, hee cırkın olsan ızın vercektım sankı dedı :)) eheuehueheu.. bu da bı enstantane oldu napayım yaaa, demır e anlatırım buyunce o da babası gıbı maço olcagından aferın babam ıyı yapmıs der kesın :))
vayyy muhacir kızı seni
gercekten güzel olurlar
neyse kızlar ben kaçar uykum geldi
tünemeye gidiyorum
selam kmizlar ne haber teocum masallah bebisin iyiymis
prop nalan sizlerde yarin güzel haberlerle gelirsiniz insallah propcum bakalim senin demir nekadar olmus merak ediyorum ikimiz ayni gidiyorduk genelde bende pazartesi gidicem görücem oglumu kilosu nasil meraktayim
:roflol::roflol: ii demişsin ama eşinin hakkını yeme o da boylu poslu yakışıklı adam, doğruya doğru...
he bencede demirde kesin oh baba ii yapmışsın dicektir....:lepi::roflol:
bende merakla bekliycem canim kaydirigubbakcemile5
Kız zeyn almanya soğudu mu, orası buz gibi olmuştur şimdi kesin, yağmurda başlamıştır dimi...
Kaloriferlerde hala o derceye benzer şeyler takılımı eskiden olduğu gibi...
iyi geceler kizlar nasilsiniz?
gunduz yattim simdide uykum gelmio
prop kiz ne guzel bi teklif almisin ama kocan izin vermemis saglik olsun buda guzel bi ani oldu senin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?