2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşim annemi gördükçe şimdiden korkmaya başladı zaten bizim kızı da yemeye zorlar tıkıştırır diye
bizim buralarda etli butlu kızlaru severler ben de annem gibi mi olacam bilmiyorum ama kızımın fit görünmesini isterim heralde yaw

:roflol::roflol: kızdım sen benım guzellıgımı cekemıosun dedım, hee cırkın olsan ızın vercektım sankı dedı :)) eheuehueheu.. bu da bı enstantane oldu napayım yaaa, demır e anlatırım buyunce o da babası gıbı maço olcagından aferın babam ıyı yapmıs der kesın :))

annem kardesıme bıle dıyet yaptırıyo sımdıden, gobegı var dıye cıldırıyo.. akannehir

benım baba tarafım yugoslavyalı cnm, oyle etlı butlu sevmezler, uzun ınce kadın severler, bızım oraların kadınları hep oyledır ya uzun ınce bacaklar, buyuk gogusler fln, bızde oyle kadın sevılır :)

olmaz teo olmaz.. bı topıge ıkı cum lu burcu fazla :))

heree gururum okşandı, okşandıgıyla kaldı kocam saolsun :)

vayyy muhacir kızı seni
gercekten güzel olurlar
neyse kızlar ben kaçar uykum geldi
tünemeye gidiyorum

selam kizlar ne haber teocum masallah bebisin iyiymis
prop nalan sizlerde yarin güzel haberlerle gelirsiniz insallah propcum bakalim senin demir nekadar olmus merak ediyorum ikimiz ayni gidiyorduk genelde bende pazartesi gidicem görücem oglumu kilosu nasil meraktayim

Son düzenleme:

evet cnm aynı gıdıoduk bakalım haber verırım donunce eve

haırlı haberlerle dönersin inşallah
pro sen de
bana iki haftada bir nst ye bağlanacaksın dedi
40.haftaya kadar:) nasıl sabredecem bilmiyom
sen niye son kontrolum olabilir diyorsun ki

Ben 35. haftayı doldurmak üzereyim, yani her an her şey olabilir, zaten sezeryan olsun dedik, bakalım dr.um doğum tarihi olarak kaçını düşünüyo yarın onuda öğrenmiş olucaz, her şeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında...

Bu arada ben hala nst ye girmedim....

Bakalım hastaneyi beğencek misin prop, umarım ii bi yerdir, son anda hastane değiştirmek zorunda kalmanız kötü oldu valla, zor bi durum olsa gerek, umarım içine sinerde aramaya devam etmezsin..

Aman ne kadar zor işlermiş bunlar...

:roflol::roflol: ii demişsin ama eşinin hakkını yeme o da boylu poslu yakışıklı adam, doğruya doğru...

he bencede demirde kesin oh baba ii yapmışsın dicektir....:lepi::roflol:

vayyy muhacir kızı seni
gercekten güzel olurlar
neyse kızlar ben kaçar uykum geldi
tünemeye gidiyorum

ii geceler teo...

Selam zeyn cim, inşallah tatlım ya, umarım hepimiz hep ii haberlerle döneriz...opuyorumnanaktan

selam nalancim yavas yavas sona yaklasiyoruz rabbim hepimize saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah:Saruboceq:

Kız zeyn almanya soğudu mu, orası buz gibi olmuştur şimdi kesin, yağmurda başlamıştır dimi...

Kaloriferlerde hala o derceye benzer şeyler takılımı eskiden olduğu gibi...

iyi geceler fıstıklar

ha ha nalancım annem hep anlatır o dereceleri gece gece aklıma geldi yarın sorum nasıldı diye

nalancım bugünlerde temizlik derdine düştük tam okuyamadım geçmişi sana neden sezeryan demişti doktorun ayy bende haftaya gidicem inşallah belli olur ne olucam

iyi geceler kizlar nasilsiniz?
gunduz yattim simdide uykum gelmio

prop kiz ne guzel bi teklif almisin ama kocan izin vermemis saglik olsun buda guzel bi ani oldu senin icin.

Ya bu kılıç günü beni baymaya başladı ya, cuma günü tv de izleyecek bi pok yok valla...

Bende yarın için muhallebili kadayıf yaptım ilk defa umarım güzel olmuştur, bijudan aldım tarifi, inşallah tadı güzel olur...

Bugün evi temizlicektim ölece yattım bütün gün, yarın yapmam gerekecek her şeyi, hooooffffff...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…