Kız zeyn almanya soğudu mu, orası buz gibi olmuştur şimdi kesin, yağmurda başlamıştır dimi...
Kaloriferlerde hala o derceye benzer şeyler takılımı eskiden olduğu gibi...
selam nalancim yavas yavas sona yaklasiyoruz rabbim hepimize saglicakla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah:Saruboceq:
iyi geceler fıstıklar
ha ha nalancım annem hep anlatır o dereceleri gece gece aklıma geldi yarın sorum nasıldı diye
nalancım bugünlerde temizlik derdine düştük tam okuyamadım geçmişi sana neden sezeryan demişti doktorun ayy bende haftaya gidicem inşallah belli olur ne olucam
nediyorsun canim hemde buz gibi kislik ceketleri giymeye basladik bile yagmurumuz zaten hic durmuyor yazi göremeden kis geldi
kaloriferlerde var canim o dereceler senede iki kere gelip ölcüyorlar ona göre para ödüyoruz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Sizde mi almanyadan geldiniz kız, vay sende bizdensin yani, gurbetçi takımı...:lepi:
Ya bende temizlik ütü hep onlarla uğraşıyom, ne topiğe ne msn e girebiliyorum doğru düzgün, yarım yamalak bi girip çıkıyorum, akşamlarıda geçmişe hemen şöle bi göz atıp arkadaşlara bi merhaba diyom valla..
Kız dr. sezeryan demedi biz eşimle kendi kendimize öle bi karar aldık, dr.un haberi bile yok, belkide gerek yok normal doğur dicek, yarın sölicez bakalım ne diyecek...
Ya bi kaç doğum hikayesi okuduk eşimle baya bi korktuk, tam sonuna gelmişken de riske atmamaya karar verdik, kızıma bi şi olursa çok üzülürüm, bi daha çocuğum olmaz etmez nolur nolmaz diye içime bi kurt düştü valla...
Demek hala o sistem devam ediyo, çok merak etmiştim bende hala duruyomu onlar die...
Ya Almanyanın yağmuru soğuğu hiç biter mi ya, hala diz boyu kar yağıyo mu zeyn...
He bi de 24 C yi geçince hitzefrei oluyo mu okullar, eskiden öle bi uygulama vardı da..
evet tatlım 84 de ben 3,5 yaşımdayken geldik
ya şimdi eşimle onu konuşuyordum bitaraftan msn de benim doktorum önermişti riske atmayalım işte seninde okuduğun şeyler filan ben çok kızmıştım ama şimdi ben kendim teklif edicem sezeryanı biraz önce doğumda bebeğini kaybedenleri okudum çok üzüldüm kortktum gene kafam karıştı hakkımızda hayırlısı herşey çok güzel olur inşallah
birde geçen hafta arkadaşıma bebek görmeye gittim oda inat etmiş sezeryan olmıycam normal doğurcam diye 42 de gelmiş bebeği çok zor bir doğum olmuş 4 kilo doğmuş bebek ve çıkarken oksijensiz kalmış 10 gün küvezde yattık dedi 16 tanede dikişi olmuş doktorunu dinle diyor kendisi
kızlar ben yatıyorum sabahın korunde randevumuz var hadı ıyı geceler herkese
canim kar yagsada arkasina hemen yagmur yagdigindan fazla tutmuyor
okullarda oluyor canim hitzefrei oda iki üc günü gecmiyor malum fazla sicak olmadigindan
bugün çamaşır makinamın deterjan gözünü dip köşe temizledim ve akşam 90 derecede boş yıkama yaptırdım senede 2 kere yaptırmak lazımmış hemde heryeri temizlensin dedim sabah kızımın cicilerini atıcam yıkansın sırayla ama kararsız kaldım elde yıkama programımı yoksa narindemi yıkatsam acaba
Valla benim yaşım 37 onun için bebeğimi riske atma gibi lüksüm yok, zaten bazı salak dr. bozuntuları yüzünden kaç sene kaybettik, ben normal doğum olmasını çok istedim ama o hikayeleri okuyunca gözüm baya korktu, aslında en sağlıklısı normal doğum belki ama napalım hayırlısı sezeryanmış demek...
Hadi ii geceler prop, hayırlı haberlerini beklioruz yarın...
İyi demek kışları o kadar sert geçmiyo artık...
Çamaşır suyu koydun mu boş çalıştırırken ben koyuyorum...
Ben narinde yıkadım valla...
oh eline sğalık nası oldu kız merak ettim :)Bende yarın için muhallebili kadayıf yaptım ilk defa umarım güzel olmuştur, bijudan aldım tarifi, inşallah tadı güzel olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?