Bilmiyorum valla dün fena tırstım galiba :S geçer herhalde korkum:S ay sen pazartesi mi gitcen ne güzel benimki cuma günü.oy asocumm korkma allah sabrını verir onun, yanlış alarm almışsın :) evet ya bi pazartesi olsa da gitsek dr lara netleşse herşeyler :S
Bilmiyorum valla dün fena tırstım galiba :S geçer herhalde korkum:S ay sen pazartesi mi gitcen ne güzel benimki cuma günü.
kızlar 2 hafta sonra nst için gel dediler bana daha önce konuştunuz ama ben tam vakıf olmadığım için bu nst yi tam anlamadım nasıl bişi uzun sürüyormu aç mı tok mu gitmem lazım:)
İnşallah valla bir an önce geçsin zamanevet canım pzt gidicem 1 ay olmuş olcak işte. muhtemelen son olur bu, tam tarihimi alırım, bir daha da gitmem.. oho pzt geldiyse cuma da gelir merak etme, geyik yapar getiririz
aç mı yok mu mu kız alemsin sen.Gir google'a bak bakalım NST neymiş ne değilmiş hem sen de öğrenmiş olursun.kızlar 2 hafta sonra nst için gel dediler bana daha önce konuştunuz ama ben tam vakıf olmadığım için bu nst yi tam anlamadım nasıl bişi uzun sürüyormu aç mı tok mu gitmem lazım:)
Günaydın hazalcıkgunaydin kizlar opuyorumnanaktan
oo hoşgeldin hazal
günaydın
teo sen neden brc ye burcucum dıosun, cum takısını ekleyebılecegın tek burcu benım burda :mymeka: :roflol:
nickinde brc80 diyor ya burcudur diye tahmin ettim o yüzden burcucum dedim
sana da burada prop dioyurz ya propcum desem olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?