2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijo cum kocatepe şubesiydi ya
taa oraya gittim beyfendiler organize sanayi bölgesindeki anadağıtım merkezine göndermişler
eşime söyledim alırmısın diye onlar da fabrikada tır yüklüyorlarmış fırsat bulamadı benim kontrolum vardı bir de alışveriş için gezdim beni alabilmek için zizin almış sadece kısacası kaldı
eşim bugün alacak inşallah

iyi hadi teologcum geç olsun güç olmasın amma gezdi senin kargo :)

inşallah haftaya artık ilçe merkezindeyiz
köylerde kasabalarda yaşayanlara Allah sabır versin ulaşımı dert istediğin herşeyi istedieğin zaman alamıyorsun artık olanlarla idare ediyorsun tabi iki kat fazla para vererek ne diyeyim

valla meraktan çatır çatır çatlıyom
sanırım ondan sürekli aksilik oluyor:)

Günaydın kızlar,
Dün gece çok fena karnım kasıklarım ağrıdı doğuruyorum sandım :S Ve dün gece korkudan elim şeyimde uyudum suyum gelir mi fln diye Dün gece korku geldi birden ben bunu içimden nasıl çıkarcam diye :S inşallah her şey en sağlıklı şekilde ve kolay olur.Kontrol günüm gelse de gitsem doktora bir an önce

oy asocumm korkma allah sabrını verir onun, yanlış alarm almışsın :) evet ya bi pazartesi olsa da gitsek dr lara netleşse herşeyler :S

oy asocumm korkma allah sabrını verir onun, yanlış alarm almışsın :) evet ya bi pazartesi olsa da gitsek dr lara netleşse herşeyler :S
Bilmiyorum valla dün fena tırstım galiba :S geçer herhalde korkum:S ay sen pazartesi mi gitcen ne güzel benimki cuma günü.

yalancı sancı olmasın aso
bu aralar yaşanması normal miş anneyi doğuma hazırlamak için

Bilmiyorum valla dün fena tırstım galiba :S geçer herhalde korkum:S ay sen pazartesi mi gitcen ne güzel benimki cuma günü.

evet canım pzt gidicem 1 ay olmuş olcak işte. muhtemelen son olur bu, tam tarihimi alırım, bir daha da gitmem.. oho pzt geldiyse cuma da gelir merak etme, geyik yapar getiririz

kızlar 2 hafta sonra nst için gel dediler bana daha önce konuştunuz ama ben tam vakıf olmadığım için bu nst yi tam anlamadım nasıl bişi uzun sürüyormu aç mı tok mu gitmem lazım:)

kızlar 2 hafta sonra nst için gel dediler bana daha önce konuştunuz ama ben tam vakıf olmadığım için bu nst yi tam anlamadım nasıl bişi uzun sürüyormu aç mı tok mu gitmem lazım:)

tok gitmen lazım. yatıcaksın, beline bir kemer baglayacaklar bebeğin kalp atışını almak için. sonra eline bir kagıt verecekler, dr a göstereceksin bu kadar :)
ben de bu pazartesi gidicem, 15 de bir giriyorum 3.olcak benim, hiçç sevmiyorum akannehir

evet canım pzt gidicem 1 ay olmuş olcak işte. muhtemelen son olur bu, tam tarihimi alırım, bir daha da gitmem.. oho pzt geldiyse cuma da gelir merak etme, geyik yapar getiririz
İnşallah valla bir an önce geçsin zaman
aç mı yok mu mu kız alemsin sen.Gir google'a bak bakalım NST neymiş ne değilmiş hem sen de öğrenmiş olursun.
gunaydin kizlar opuyorumnanaktan
Günaydın hazalcık

evet baktım nst ye 20 dk sürüyormuş
insanın uykusu gelir bea yat yat
2 haftada bir yatıracağız seni artık dedi yatarız bakalım

ulen ne nts ne ultrason kuru kuru doguma gircem yaaa sempatiksalakcinni

benimkide iyi yaa surekli dohtora gitmekde eyi deil galibaa :kedi:

günaydın kızlar. bugün 9da kalktım yuh bana. tabi gece 10 kez uyanmışımdır en az.

teo sen neden brc ye burcucum dıosun, cum takısını ekleyebılecegın tek burcu benım burda :mymeka: :roflol:

ooooo kıskançlık rüjgarları lülülülülülü

nickinde brc80 diyor ya burcudur diye tahmin ettim o yüzden burcucum dedim
sana da burada prop dioyurz ya propcum desem olmaz mı

teoCUM gelme bu oyunlara. içinden geldiği gibi söyle canım. olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 :içelim:

teo taşınıyormuşsun kolay gelsin. ben bu halimle kendimi zor taşıyom. sen ev mi taşıcan şimdi. aman yorma kendini.

propCUM ve nalancım güzel haberlerinizi bekliyoruz.

bugün çalışıyorum yine pöfffffffffffffffff!!
akşam halim olursa annemle çarşıya gideceğiz. bana gecelik filan bakıcaz.
bebişiminde kozmetiklerini alıcam.
eksiklerimi tamamlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…