2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tamam burcu CUM
yoruldugumda bırakırım ya amaaann eşim de desi sakın zorlama kendini yapabildiğin kadar şimdi mutfaktaki yiyecekleri ve tabakları toplayacağım o kadar

kızlar günaydın :) şükürler olsu ki işlerim bitti bebişin yatağı kaldı yerleşcek birde hastane bavuluna koyulacak bir kaç eşyaa herşey hazır sayılırr

hastaneye giden arkadaşların bebişleriniede maşallah bugün gidecek arkadaşlarda görecekler oğluşmarını benim oğluşumun 32 haftada kilosu 2050 gr dıkemikleri iyi gelişmiş dedi :) herşey yolunda dedi doktor amcası, elini emiyordu bir arada esnedi gözleri kapalıydı hayranlıkla izledikkk :) aslında kızlar biran önce doğsunlar stiyoruz ama bugünlerde çok güsel şu bir ayı sağlıklı bir şekilde geçirelim inşallahh :)

ben cok sabırsızlanıyorum bebeğimi elime almak için ama anne karnında ne kadar dursa o kadar iyiymiş
sabır diyorum artık

tünaydınnn
bende dün kızımın eşyalarını yıkadım akşam ütüledim. çok yoruldum belim ağrıdı çok. sabah 11 de kalktım . gece hiç uyanmadm. bya yorulmuşum.
bugunde var 2 makıne çıkar heralde. sonra onları ütülemekde var tabii :s(
eşimde dün gördü kıyafetleri bebek mağazasımı açcan diyor sempatiksalakcinni hakketen baya baya çokmuş. şanslı kızım zemuszemus

slm kızlar nasılsınızzz.hediyem geldi......çok güzeller hepsi.çok teşekkür ederim.gönderen nikini yazmamış burdan hanginiz tanıyamdım çok sağol gönderdğin hediyeler için hepsi birbirnden güzel.çok çok teşekkür ederim.o kendni biliryodur hehrhalde :)))

bu arada bende hediyemi eşime verdim göndermesi için oda nickimi yazmayı unutmuş.:)))) yani bende adım ve soyadımla hediye göndermiş oludum.

kızlar nasılsınız bulusma yalan olmus bugün :sinifsinif: burcu ve nalan güzel haberlerinizi bekliyorum

chileck45 yolladı sana canım :) güle güle kullan,fotoları koy da görelim hadi..

BİJO
özel mesajlarına bakabilir misin canım
cevap verdim hayatım, alıcıya da bildirdim merak etme :)

he şimdi oldu.chileck45 çok çok teşekkür ederim çok beğendim hepsini.makine evde oldğu için akşam çekip pazrtesi sabah koycam resimleri.tekrar çok teşkkür ederimm.bu arada benim hediyemde ulaşmadı sahibine daha herhalde hiç sesi çıkmıyoo.

merhabalar kızlarr. çok özledim yaa sizi topiğimizi. çekiliş yapılmış hediyeler yollanmaya başlanmış ne güzell sempatiksalakcinni güle güle kullanın kızlar hediyelerinzi. evde zaman geçirmeye çalışıyorum bende. hala tuhafıma giidiyor evde olmak. keşke netim olsa evde zaman daha güzel geçecekti.. geçmişi okumama imkan yok hepiniz iyisinizdir umarım kızlar

kızlar doktordan geldim 2400 olmuş oğlum herşey yolunda gidiyormuş bi dahaki randevum 25 ekime çatı muayenesi yapılacak o gün ama doktorum 2 hafta izne ayrılıyor o yüzden strese girdim adam daha bi buçuk ayın var strese girme diyor bana sata göre 18 kasım doğum tarihi ama 10 kasımı falan gösteiyor ultrason işte 25 ekimde izinden geldiği ilk gün bakacak bana tamda doğumgünümde çatı muayenesi olacam artık ömrüm boyunca unutmam:)şimdi çıkıyorum misafirim geliyor yoldaymış görüşmek üzere...

ben geldim. herşey yolıunda 2350 gr olmuş sıpa, ıyıyız yanı.

gece cooooooooooook agrıdı belden asagıdakı butun kemıklerım resmen katır kutur araları acılıo 3-4 defa agrıyla uyandım, yatarken cok kotu ayakta cok ıyıyım doktora uyumıcam ben artık dedım sen bılırsın dedı..

doktora hepınızın mrk ettıgı bısı sordum: ultrasona gore onde gıden bebek erken mı dogar dedım, butun gelısımı tamamlanmıs olur mu pekı dedım, ıc organları ultrasona gore gelısmıomus yanı ultrasona gore onde olması ıc organlarını etkılemezmıs. kesın erken dogar dıyemem ama erken dogumu tetıklemesı muhtemeldır dedı agırlıgı fln fazla olacagı ıcın vucuda yanlıs alarmlar gonderebılır dedı, ama haftasına gore de dogabılır benımkı bı gorus dedı sadece.

hastaneyı de hıc begenmedım, ama katlancaz galıba artık bılmıorum valla hem uykusuz hem de gergınım hastan yuzunden saglıklı dusunemedım henuz

ha bebek ters donmez dımı artık dedım, cok cok dusuk bı ıhtımal 32den snr donmesı ama bı kez donerse bı daha duzelmez dedı.. doncegını zannetmıyorum ben de.. işalla bebegı ters duran herkesınkı duzelmıstır

Son düzenleme:

burcu masallah bebişine bulusamadık kız bugün bi dahaki hastane randevun ne zaman

maşallah bebişlerinize bende perşembe günü gidicem,en son on gün önce gittiğimde dönmüştü benim oğlumda çatı muayenesini sordum o herşey normal gittiğinde son haftalarda yapabilceğimiz birşey dedi çünkü doğumu tetikleyebilir öncesinde bakamayız dedi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…