2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım herkeste bı excuse yani ne diyim :)
bı dahkı 16 ekımde cnm..
sen evdesın nasolsa artık hafta ıcı bulusuruz :)) ( bence yıne yalan olur ama neyse :)

bana da yalan olur gibi geldi o tarihte doğumllar baslar bu hafta ici bir bulusma ayarlayabilsek süper olurdu

bebişlerini görenlere maşallah kızlar!
ben bir dahakınde dr. umda başka birine muayne olmam.
daha bebişim nasıl duruyor onu bile bilmiyorum. sormak aklıma bile gelmedi.sağlık ocağına gidicem ama orda ultrason yok sadece kalp atışlarına bakıyorlar.
25 ekime kadar bekliyeceğim pofffffffffffff!

prop miracle maşallah bebişlerinizee
pazartesi gelsede bende görsem kızımı . kaç kilo oldu acabaa

ha ahududu cayı ve hurmayı da sordum.. ben 15 ekım ıtıbarıyle baslıcaktım 36 sonunda, doktor 25 ekım gıbı baslarsın dedı 38ın ıcıne gırmıs olsun bebek yanı erken dogmasını ıstıosan da 37 bıtmıs olsun en azındna dedı.. cok ıstıosan erken dogurmak 30 ekımde sunı sancı verıp baslatalım dogumu dedı dedım allah korusun :)

35-36 haftalardan snr bazı bebekler haftada 200 gr almaya dvm edıomus, bazıları haftada 500-600 gr alıomus, doktor cok degısıo dedı, bakalım nası dogcaklar..

sen izmirde hangi doktora gidiyorsun melodi??

ben ramazandan beri hergün 3 tane hurma yiyorum doktorum hiçbir sakıncası yok dedi folik asit bakımından çok zengin dedi,her doktorun yorumu başka işte...

sen izmirde hangi doktora gidiyorsun melodi??

ben ramazandan beri hergün 3 tane hurma yiyorum doktorum hiçbir sakıncası yok dedi folik asit bakımından çok zengin dedi,her doktorun yorumu başka işte...

hurmanın asıl olayı oksıtosın ıcermesı dogumu tetıklemesı, 3 taneden nolcak zaten ben cıddı anlamda gunde 10 tane hurma ve bı bardak ahududu cayı ıcıcem ıste, o da ne kdr etkı ederse.. asıl tetıkleyen cınsel ılıskı ama onu yapabılcemızı zannetmıorum hele kı 36. haftadan snr akannehir

Son düzenleme:
anladım canım doktorum bana 35.haftaya kadar ilişkiyi yasaklamadı ama korkuyoruz biz açıkcası hem bana şu an komik geliyor koca bir karınla hiç estetik değil :)))

anladım canım doktorum bana 35.haftaya kadar ilişkiyi yasaklamadı ama korkuyoruz biz açıkcası hem bana şu an komik geliyor koca bir karınla hiç estetik değil :)))

kesinlikle..akannehir bızım de yasak degıl ama dusuncesı bıle ıgrenc sempatiksalakcinni
ama işte menide bulunan bir takım maddeler rahim ağzını gevşetiyormuş, ayrıca o noktaya yapılan ritmik basınç da açılmayı tetikliyormuş. yani doktor tavsıye bıle edıyor normal dogurmak ıstedıgım ıcın ama cık olmaz bu iş :))

bende normal istiyorum ve doktorumda bu konuda beni çok destekliyor böyle giderse normal gözüküyor zaten dedi önemli olan son haftada kanala girmesi,başının çapı ve rahimin açılması bunlarda uygun olursa sakınacağımız hiçbir şey yok diyor bakalım umarım dilediğimiz gibi olur belli olmuyor hiç biliyorsun doğumun son haftaları...

propcum sağlık ocağına gittiğimde sorarım.
hurmaya geçen hafta başladım dr. sormadım. günde 2 tane yiyorum şimdilik. bazen unutuyorum bile.

nehirday ben gaziden çiğdem hanıma gidiyorum. sende mi izmirdesin?

Son düzenleme:
ay biz ne zamandır bıraktık. koca göbekle olmuyor. eşim korkuyor bişey olacak diye.
benim korkum doğum sonrası. umarım isteksizlik olmaz.

benim i bana sarılmaya bile korkuyor bebek sıkışacak bişi olacak diye yazık garibim
propCUM deddiklerini söyleyeyimde bu konudaadamcağız sevinsinkaydirigubbakcemile3

bana da doktorum sneinki normal görünüyor şu anlık dedi inşallah böyle gider
bu arada aglamak istiyorum ya ne cok eşya varmış heryer dağıldı toplayayım derken-tatlicadiarzu-

evet.. benım sıpanın kafa capı 2 hafta ondeydı, ben cok uzuluodum, sımdı sadece 1 hafta onde mesela, 2 haftada hersey degısıo.. hakkımızda hayırlısı olsun

ben izmirdeyim canım doktorum alsancakta irenbeye gidiyorum,doğumuda karataş da istiyorum bakalım bu hafta gidicem doktora beraber karar vericez çınarlıda olabilir o seçimi bana bırakıyor..senin doğum gazide mi ??

bana da doktorum sneinki normal görünüyor şu anlık dedi inşallah böyle gider
bu arada aglamak istiyorum ya ne cok eşya varmış heryer dağıldı toplayayım derken-tatlicadiarzu-

taşınıyorsun değil mi okumuştum kolay gelsin canım yaa fazla yorma kendini yavaş yavaş yap malum sonlara yaklaştık çünkü,ben herşeyi dinlenerek yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…