2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalarrrrrrrrr
prop nalan maaşallah bebişleriniz kocaman olmuş
nalan doğum tarihin belli olmuş ayy okuyunca bende heyecan yaptım
bakalım bizim sıpalar ne zaman dünyaya gelecek?

slm kızlar. nasılsınızz? ben ekim annelerindemin tabi inşallah diyelim. malum bizim ay girdi herkes pıtır pıtır doğuruo bi kaç arkadaşla topik beklioz. bi bakayım dedim. aynı eylül ayındaki durumumuzdasınız. gün alındımı kaç kiloymuş, bu kasılma normal mi nişan gelir mi???
sanki hiç doğurmıcakmışım gibi gelio :S
allahım sağ salim kucağımıza almayı naip etsin inş.
sevgiler

Nalan bencede kimseye kimseden hayır yok aynen öyle.Benimkiler de aynı merak etme zorla yemeğe davet ettiriyolar kendilerini bir de yemek saati geliyolar üstüne üstlük kimse yardım dahi etmiyo masa toplamaya. geçen sefer sinirden ağladım.Hatta bugün de bize gelicekler dışardan balık söyledim aman napayım valla.2 saat sonra fln gelirler herhalde

Sizinkiler daha da yakın ne güzel=))) Sen normal düşünüyorsun sanırım. Biz de bu ayın 20sinden sonra ptır pıtır başlıcaz doğumlara=)))))) hayırlı olsun doğumun ve bebeğin şimdiden:)

Sizinkiler daha da yakın ne güzel=))) Sen normal düşünüyorsun sanırım. Biz de bu ayın 20sinden sonra ptır pıtır başlıcaz doğumlara=)))))) hayırlı olsun doğumun ve bebeğin şimdiden:)

bakalım son anda değişmezse normal düşünüorum hiç vakit geçmio :S
allah yardımcımız olsun

bakalım son anda değişmezse normal düşünüorum hiç vakit geçmio :S
allah yardımcımız olsun
Hadi hayırlı olsun sana da.Ben de normal düşünüyordum ama şu an muallakta kaldım kocam yüzünden. Sezaryen istiyor benimki ama bakalım cuma doktora gitcez kontrolüm var.O gün doktorla ayrıntılı bir kez daha konuşup karar vericez artık. Hayırlısı ne diyim :S

prop demir in kilosunu kaçırdım ben ne kadar olmuş? bi de baş ölçüsü nasılmış ondan korkuyodun ya biraz..

2350 olmuş cnm kilosu, başı ıkı hafta onden gıdıodu sımdı bır hafta onde 35+2 gıbı bısı cıktı işte.. ya ama doktor dıo kı bunlar mılımetrık olcumler yanlıs olcuyo olma ihtimalımız yuksek sen kafayı dert etme sımdıden dedı :)

selam kizlar, nalan cimcimenin kilosu masallah ii cikmis..

dun ben de senin gibi cook yoruldum. sonunda dun aksam kvbalidemler geldiler turkiyeden, ben evlerfinde yemek yaptim,
karniyarik, corba, pilav ve pirasa yaptim. oyle iste aksama kadar ayakta kaldim. cok yorucu gecti.
bu gun de kendi evimi biraz toparlayayim dedim. orumcek aglari sarmis evimi :bbo: bi soluklanayim sonra dolaptaki kislik giysilerimizle ilgilenicem

amiin.. :Saruboceq:

pırasa hariç çok güzel menü :) ellerine sağlık.. benım evımı de bok goturuyo cıddı anlamda bu hafta kadın almayı dusunuyorum, halıları temızlemey verıp koltukları fln da temızletcem fırmadan adam cagırıp kadın da dıger ıslerı yaparsa evım bı aklansa paklansa super olur..

Ayaklarım balon gibiydi sabah, şu an baya inmiş durumdalar, bizde paso film izlioz kocamla, bugün tam pazar keyfi yapıyoruz valla...

Herkesin işller birikmiş. Benim de çamaşırları yıkamam lazım evi bi toparlamam lazım kışlıkları artık çıkarmam lazım tamamen.Bir daha nerde vaktim olcak çıksın dursun.Yarın inşallah yaparım üşenmeden.

kaydirigubbakcemile3 bence de.. kpederimin kolestrol, tansiyon vs sorunlari var. ona sebze yaptim zaten bi tek o yedi :roflol:
evet dogum yaklasiyo evleri iice bi temizlemek lazim.

ben de gecen the experiment i seyrettim, gec kaldim izlemekte malesef. sahaneydi gercekten begendim

Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullan...

cnm ben senin kadar iş yapmış olsam hastanelik olurdum valla iyi beceriklisin hergün bi iş yapıyosun otur artıkk doğuma 2 haftan kaldı sefasını sür birazda boşverrra.s.

Bende çok yoruluyorum artık, bide ayaklarım artık vucudumu taşımıyo maalesef..

Çok teşekkür ederiz zeyn teyzesi, inşallah sende ii haberlerle dönersin dr.dan...

merhabalarrrrrrrrr
prop nalan maaşallah bebişleriniz kocaman olmuş
nalan doğum tarihin belli olmuş ayy okuyunca bende heyecan yaptım
bakalım bizim sıpalar ne zaman dünyaya gelecek?

opuyorumnanaktan saol barays cım, çok teşekkür ederiz...

Sana tamamen katılıyorum bu konuda, hem bize faydaları yok hemde üstüne bi de daha çok yoruyolar bizi...

Çok saol dusunmemlazım, aslında kendimizi bu kadar yormamamız lazım ama elimizde değil tabi, içimiz el vermiyo yapıyoruz işte...Ben bu huyumdan nefret ediyorum..

Ne güzel ben de yine görümce ve kayınpederi bekliyorum yemeğe gelcekler!

Daha dönmedimi onlar kız ne zaman dönecekler? K.valden gelmedi demek, ii sevindim valla...

Bende yarın çamaşırları yıkarım belki bide yemek yaparım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…