Çok güzel olmuştu, yani pek fazla tadına varamadım koşuşturmaktan bugün tadını çıkartarak yicem artık, ama herkes çok beğendi, saki kadayıfı biraz çok gibi geldi bana, bugün yerken detaylı inceliyeceğim, çok saol tekrar tarif için canım..opuyorumnanaktan
Gözünaydın prop, maşallah oğlunakocaman olmuş..
Hastaneyi beğenmemen kötü olmuş, bi araştır bakalım belki daha ii bi hastane vardır sana yakın olan, olmadı dr.u değiştirir orda doğurursun, nede olsa hep ebeler ilgileniyo son ana kadar...
Geçmiş olsun asoşum acaba ayaklarını üşüttün ondan mı o kadar ağrı oldu, aman dikkat et kendine tatlım..
Geldimi Kerim, nasıl geçti, ne getirmiş...
Anacak girebildim kızlar, geçmişe bi göz attım..
Dün çok yorucu bi gündü, akşam ayaklarım ve ayak bileklerim balon gibiydi maalesef..
Sabah saat on buçuk gibi siemens servisten gelip kurutma makinasının garantisini onaylayıp kurulumunu yaptılar, nasıl kullanılacağını anlattılar..
Ardından biz apar topar hazırlanıp saat onbir buçuk gibi dr.a doğru yol aldık, gittiğimizde allahtan çok yoğun değildi...
Kuzucuğumuz 2453 gr. olmuş, kilosu çok ii dedi dr., suyu gelişimi her şey yolunda gidiomuş, hatta yine biraz geriden gelmeye başlamış, yani şekerimle çocuğumun pek bi alakası yokmuş anlaşılan, herhalde 3200 le felan doğuma gircem..
Toplamda 11 kilo almışım, son 4 haftada 3 kilo almışım maalesef ama olsun napalım hamileliğimin son ayının tadını çıkarim bari..
evet nalan cok guzelmıs bız de yenı seyrettık ıste..
dusunmemlazım adrıan brody nın oynadıgı fılmı mı dıosun? ben seyretmedım onu guzel mı seyredek oyleyse
ben de gecen the experiment i seyrettim, gec kaldim izlemekte malesef. sahaneydi gercekten begendim
ay yok nalan ben senin eline su dokemem canim :1rolleyes:
kızlar sabah çok şiddetli kasık ağrısıyla kalktım hatta kalkamadım 3 e kadar yattım böyle batma şeklinde vajen bölgemin etrafında kasıklarda batma kramp gibi şimdi hafifledi ama çok telaşlandırdı beni eyvah dedim gene hastanelik oluyorum ablamda dalga geçiyo bu sefer gidersen doğurda gel bari diyo -tatlicadiarzu- üşüttüm heralde hava çok garip sabaha karşı soğuk gündüz 32-34 derece yanıyo bi klima bi balkon bi vantiratör off grip olmaya razıydım bu ağrıdansa umarım gene başlamaz
acıktım bişeyler yiyim kociş sofrayı hazırlıyo yemekleride yaptı sağolsun yemekten sonra geliyimde geçmişi geleceği okumaya devam ediyim
kızlar sabah çok şiddetli kasık ağrısıyla kalktım hatta kalkamadım 3 e kadar yattım böyle batma şeklinde vajen bölgemin etrafında kasıklarda batma kramp gibi şimdi hafifledi ama çok telaşlandırdı beni eyvah dedim gene hastanelik oluyorum ablamda dalga geçiyo bu sefer gidersen doğurda gel bari diyo -tatlicadiarzu- üşüttüm heralde hava çok garip sabaha karşı soğuk gündüz 32-34 derece yanıyo bi klima bi balkon bi vantiratör off grip olmaya razıydım bu ağrıdansa umarım gene başlamaz
acıktım bişeyler yiyim kociş sofrayı hazırlıyo yemekleride yaptı sağolsun yemekten sonra geliyimde geçmişi geleceği okumaya devam ediyim
nalancım maşallah bebişinesanada maşallah kilon süper valla bende saldım bugünlerde ama artık hakettik dimi yani şurda ne kaldı zaten tadını çıkaralım malum emzirmeden sonra uzuuuun süre katı rejimler bekliyor bizi
gününün belli olması çok güzel hayırlı olsun darısı başıma hadi bakalım senle günlerimiz aynı sanırım 20-25 iarasıda eğer sezeryan derse beni alır 3 hafta kalmış ayy çok heyecanlı
Benimki aslında kendini boşuna yıpratmak ama napim yapı işte ya, sen kararınca yapıyosundur işlerinii bense abartıyorum biraz aramızdaki tek fark bu...kafamçokkarıştı
Filmin konusu ne dusunmemlazım...
2350 olmuş cnm kilosu, başı ıkı hafta onden gıdıodu sımdı bır hafta onde 35+2 gıbı bısı cıktı işte.. ya ama doktor dıo kı bunlar mılımetrık olcumler yanlıs olcuyo olma ihtimalımız yuksek sen kafayı dert etme sımdıden dedı :)
selam kızlar nalancım duruya masallah külosu cok güzel biz kızımla biraz kiloluyuz 3000 olmusuzdur ama sekerden mi yoksa öylesine bilmiyorum 2 hafta ilerde bende 2 kilo aldım eylül ayında o kadar kasmısım ki kendimi valla kızıma yazık canım istediğini kanaatinde yiyorum valla...
doğum fotografcısı ile bende anlaştım sansıma üniversiten fotoğrafcı arkadaşlarım var düğün fotoğraflarımıda onlar cekmişti kısmetse doğumumu da onlar cekecek....
yarın kızımın karyolası gelecek daha halısını secemedim halı ve avize almam lazım.......
halılarımı yıkamaya verdim koltuklarım Allahtan heryeri yıkananlardan bu salı kadına kolyuk dderilerini ve sandalyelerimi sildiricem ve biz hazır olacağız ama en az 2 hafta daha kalsın içeride....
Sabahtan beri annemdeyim eve gidince camasır yıkamam lazım....
baya yazmısım vay beee
filmin konusu su,
hapishanede bir deney yapilacak.. ucunda da yuklu miktarda para var. deneye katilacak kisiler elenerek seciliyorlar.
deney ise; bir hapishanede bazi insanlar gardiyan, bazilari da mahkum olucak ve bazi kurallara uyacaklar.
kimileri mahkum oluyor, kimileri gardiyan.. gunler gectikce isler karisiyor. gardiyanlar kendilerini fazla kaptiriyorlar, sacmaliyorlar hatta bir kisinin olumune sebep oluyorlar falan,,
sahte dahi olsa bir yetki ile insanlarin ne kadar degistiklerini gosteriyor, cok cok guzel bir psikolojik dram olmus..
eski alman yapimi da varmis 2000 yapimi belki bilemiyorum. onu seyretmedim. bu yenisi.
izleyin bence..
Ne güzelben de yine görümce ve kayınpederi bekliyorum yemeğe gelcekler!
dün Taken dıye bı fılm seyrettık cok begendık nalan fragmanına bı bakıp ındırın ıstersenız..
Bijo evet ben de ustumden tır gecmıs gıbı uyanıyorum yemın ederım ayakta cok daha ıyıyım yatmak ve sonra kalkmak tam bır ıskence :S benım de kayınvalıdem gelcek ama taaaa 1kasımda gelcek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?