2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet nalan cok guzelmıs bız de yenı seyrettık ıste..
dusunmemlazım adrıan brody nın oynadıgı fılmı mı dıosun? ben seyretmedım onu guzel mı seyredek oyleyse

nalancım maşallah bebişine sanada maşallah kilon süper valla bende saldım bugünlerde ama artık hakettik dimi yani şurda ne kaldı zaten tadını çıkaralım malum emzirmeden sonra uzuuuun süre katı rejimler bekliyor bizi

gününün belli olması çok güzel hayırlı olsun darısı başıma hadi bakalım senle günlerimiz aynı sanırım 20-25 iarasıda eğer sezeryan derse beni alır 3 hafta kalmış ayy çok heyecanlı

evet nalan cok guzelmıs bız de yenı seyrettık ıste..
dusunmemlazım adrıan brody nın oynadıgı fılmı mı dıosun? ben seyretmedım onu guzel mı seyredek oyleyse

evet nami diger piyanist.. boshayallersmile
ben cok begendim..
ben de taken e bayikim bi ara

kızlar sabah çok şiddetli kasık ağrısıyla kalktım hatta kalkamadım 3 e kadar yattım böyle batma şeklinde vajen bölgemin etrafında kasıklarda batma kramp gibi şimdi hafifledi ama çok telaşlandırdı beni eyvah dedim gene hastanelik oluyorum ablamda dalga geçiyo bu sefer gidersen doğurda gel bari diyo -tatlicadiarzu- üşüttüm heralde hava çok garip sabaha karşı soğuk gündüz 32-34 derece yanıyo bi klima bi balkon bi vantiratör off grip olmaya razıydım bu ağrıdansa umarım gene başlamaz

acıktım bişeyler yiyim kociş sofrayı hazırlıyo yemekleride yaptı sağolsun yemekten sonra geliyimde geçmişi geleceği okumaya devam ediyim

ben de gecen the experiment i seyrettim, gec kaldim izlemekte malesef. sahaneydi gercekten begendim

ay yok nalan ben senin eline su dokemem canim :1rolleyes:

Benimki aslında kendini boşuna yıpratmak ama napim yapı işte ya, sen kararınca yapıyosundur işlerinii bense abartıyorum biraz aramızdaki tek fark bu...kafamçokkarıştı

Filmin konusu ne dusunmemlazım...

selam kızlar nalancım duruya masallah külosu cok güzel biz kızımla biraz kiloluyuz 3000 olmusuzdur ama sekerden mi yoksa öylesine bilmiyorum 2 hafta ilerde bende 2 kilo aldım eylül ayında o kadar kasmısım ki kendimi valla kızıma yazık canım istediğini kanaatinde yiyorum valla...

doğum fotografcısı ile bende anlaştım sansıma üniversiten fotoğrafcı arkadaşlarım var düğün fotoğraflarımıda onlar cekmişti kısmetse doğumumu da onlar cekecek....

yarın kızımın karyolası gelecek daha halısını secemedim halı ve avize almam lazım.......

halılarımı yıkamaya verdim koltuklarım Allahtan heryeri yıkananlardan bu salı kadına kolyuk dderilerini ve sandalyelerimi sildiricem ve biz hazır olacağız ama en az 2 hafta daha kalsın içeride....

Sabahtan beri annemdeyim eve gidince camasır yıkamam lazım....

baya yazmısım vay beee

kocaya bak lan sempatiksalakcinni
geçmiş olsun bu arada

gecmiş olsun canım üsütmüssündür bazen banada oluyor... o kadar sürmüyor gerci grip olmaya razıyım deme Allah korusun son bir ayda 3 kutu antibiyotik içtim hala geciremedim. faranjit bronsit olddu bronsitte gribe döndüsempatiksalakcinni

filmin konusu su,
hapishanede bir deney yapilacak.. ucunda da yuklu miktarda para var. deneye katilacak kisiler elenerek seciliyorlar.
deney ise; bir hapishanede bazi insanlar gardiyan, bazilari da mahkum olucak ve bazi kurallara uyacaklar.
kimileri mahkum oluyor, kimileri gardiyan.. gunler gectikce isler karisiyor. gardiyanlar kendilerini fazla kaptiriyorlar, sacmaliyorlar hatta bir kisinin olumune sebep oluyorlar falan,,
sahte dahi olsa bir yetki ile insanlarin ne kadar degistiklerini gosteriyor, cok cok guzel bir psikolojik dram olmus..
eski alman yapimi da varmis 2000 yapimi belki bilemiyorum. onu seyretmedim. bu yenisi.
izleyin bence..

Geçmiş olsun semacım, aman dikkat et kendine, bakalım sen sezeryan mı normal mi yapcan...

Benimki aslında kendini boşuna yıpratmak ama napim yapı işte ya, sen kararınca yapıyosundur işlerinii bense abartıyorum biraz aramızdaki tek fark bu...kafamçokkarıştı

Filmin konusu ne dusunmemlazım...

Nalancım kısmetse ilk tanıstığımız an bana el ver olur mu bende cok tembelimdir yaaa...vereliniortak

aa kilosu gayet iyiymiş tam istediğin gibi maşallah ölçümler evet çoğunlukla yanlış çıkıyor bence de takılmamak lazım, ayrıca hiç mi kafası büyük çocuk doğurmadı annelerimiz yani..
ama geçende arkadaşım doğum yaptı ya, çarşamba benim dr um bebeği için 3.2 dedi, cumartesi 3.2 doğurdu :) tutturdu onda yani.

ben de evi toparladım, inş yarın temizlik yapmayı, ertesi gün de kışlıkları çıkarmayı planlıyorum. valla sabah nası kalkıcamı bilmiyorum bi de o var, bazen dayak yemiş gibi oluyorum hiçbişeye halim olmuyor :bbo: allah hepimize kolaylık versin..

eşim kalktı gitti işi varmış biraz dışarda, gece de işe gidicek. yemek sorunum da yok.. kayınvalidem arnavut böreği göndermiş valla bir iyi oldu çok üşeniyorum yemek yapmaya :bbo: en iyisi ben annemleri çağırayım artık benden haber bekliyolar gelmek için. ne kadar geç çağırırsan o kadar geç giderim demişti sanırım iflas ediyorum yavaş yavaş, totom kalkmamaya ayaklarım da sönmemeye başladı..

özlem mesaj atmış bana, gelen bebek tablomuz için bilgilerini yazmış. herkese de hayırlı doğumlar dilemiş. düzelttim bilgilerini, seni çok merak ettik dua ettik sana falan yazdım..

ay toprağın bu haftaki fotosu çok tatlıymış

Çok teşekkür ederiz yasemincim, sanada kolay gelsin demek işleri hallettirceksin bu hafta..

hııımmmm, ilginç bi filme benziyo buna bi bakim ben...çok saol...

Bijo evet ben de ustumden tır gecmıs gıbı uyanıyorum yemın ederım ayakta cok daha ıyıyım yatmak ve sonra kalkmak tam bır ıskence :S benım de kayınvalıdem gelcek ama taaaa 1kasımda gelcek (

cnm ya gecmıs olsun bızımde ıkızlerı olan kuzenler geldı onlarla parka gıderken ana da aynı oldu yolda kalakaldım zzor geldım eve cok korktum
yarın dr kont var bakalım catı olaına gırecekmı

Ne güzel ben de yine görümce ve kayınpederi bekliyorum yemeğe gelcekler!

vah canımmm:gitme:
dün Taken dıye bı fılm seyrettık cok begendık nalan fragmanına bı bakıp ındırın ıstersenız..

danzel washington un bı fılmı varmıs son bende onu merak edıyorum

Bijo evet ben de ustumden tır gecmıs gıbı uyanıyorum yemın ederım ayakta cok daha ıyıyım yatmak ve sonra kalkmak tam bır ıskence :S benım de kayınvalıdem gelcek ama taaaa 1kasımda gelcek (

sen de mi :bbo: valla hele ki uyandıktan sonra ayağa kalktığımda çektiğim ayaktabanı ağrılarım tarif edilemez.. yürüyemiyorum resmen sanki ayakta uyuyorum töbe töbe.. dün hastanede bi arkadaşımın annesi en güzel zamanların dedi sinirim tepeme çıktı yine..

senin doğum ne zaman ki 1 kasımda gelicekler, geç değil mi :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…