2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafo çatı olayına girmez sanmıyorum, çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyormuş. o yüzden 37-38 de yapıyorlarmış en erken..

Son düzenleme:
Nalancım kısmetse ilk tanıstığımız an bana el ver olur mu bende cok tembelimdir yaaa...vereliniortak

Aman al elim senin olsun yasemin, bende rahat edim valla, seve seve veririm ama bi daha geri vermemen şartıyla...

özlem mesaj atmış bana, gelen bebek tablomuz için bilgilerini yazmış. herkese de hayırlı doğumlar dilemiş. düzelttim bilgilerini, seni çok merak ettik dua ettik sana falan yazdım..

Nasılmış özlem hastaneden çıkmış mı?

Nasılmış özlem hastaneden çıkmış mı?
onu yazmamış nalancım. bilgilerini vermiş liste için sadece, bi de hayırlı doğumlar dilemiş dediğim gibi.. inşallah bi gün topiğe gelir de ayrıntılı yazar..

kadayıfı bol mu oldu tatlının öle bişe okudum sanki.. ben de aynı ölçüden yapıyorum muhallebisi fazla gibi gelmişti bana da.. dikdörtgen borcamda yaptığım halde. neyse bundan sonra kendi damak tadına göre koyarsın ölçüleri :)

bu ulkede kadın olmak ne zor .fatmagullerın sucu ne?
ulan mustafa oyun posun devrilsin emi...klava:

salı 37.haftaya gırıcem ama ınsallah pof

poflamaaaa :) normal doğum istiyosan senin rahatlığın için yapılacak bir muayene. belki dar çıkıcak ve sen boşuna o kadar sancı çekmekten kurtulacaksın.. 1 dk bile sürmeyecek yaa :)

Son düzenleme:
Bijo SAT a gore 15 kasım ama ultrasonlarda degısmekle beraber 5-10 kasım arası gıdıp gelıyo ıste.. kayınvalıdem erkenden gelıp evde kalabalı ketmek ıstemıorum dıyo, bılmıorum kı.. gelse super olurdu ama..
ayak tabanlarım hamılelıgın basında cok agrıodu sımdı agrımıo ama o belım var yaaa o alt taraftakı butun kemıkler kıtır kıtır agrıo ayaktayken ıyıyım dedıgım gıbı yatınca cok kotu oluyorum annem de daha son ıkı hafta tam ıskence oluyo dıyıp duruo pöffff

Bafo hangısını dıosun book of eli mi?

poflamaaaa :) normal doğum istiyosan senin rahatlığın için yapılacak bir muayene. belki dar çıkıcak ve sen boşuna o kadar sancı çekmekten kurtulacaksın.. 1 dk bile sürmeyecek yaa :)
ınsallah. ben narkozsuz ılacsız rahım fılmı cektırmıs, yumurta toplama yaptırmıs bırıyım çatıdan mı korkucamsempatiksalakcinni

Bilmiyorum ki afişinde yıkılmıs yakılmıs ır amerikanya klasik. Danzel amcamızın elinde bir silah, o fit muhtesem vucuduy ıle yıkıntılar onunda duruyo

unu hatrlıyorum sadecesositososito

eh işte 15 gün önce gelcekmiş. benimkiler de doğumdan 15 gün önce gelicekler öyle düşünmüştük. ama demir beklerse sen onu 40.haftaya kadar taşicaksın belin de ağrıyosa işin çok zor :bbo: ben de belim ağrır diyodum ama şükür hiç ağrımıyor şaşırttı beni..

heey gidi annanemler çaylıkta çay toplarken sancılanıp doğuma gidiyolarmış. biz şurda elektrikli süpürgeyle evi süpüremiyoruz :bbo: çürük nesil olduk harbiden..

İnşallah gelirde son durumunu yazar bende özlemi merak ediyorum...

Ya ben dört köşe büyük borcama yaptım acaba o borcam küçük mü geldi o miktara annamadım, dikdörtgen borcama yapsaydım keşke o zaman...

ınsallah. ben narkozsuz ılacsız rahım fılmı cektırmıs, yumurta toplama yaptırmıs bırıyım çatıdan mı korkucamsempatiksalakcinni
aferin kız çak kaydirigubbakcemile5 aynı şekilde düşünerek doğuma da gidersen çok iyi olur senin için..

bana da ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın diyorlar. inşallah çok pozitif olucam ve özellikle çocuk hasreti çeken arkadaşlarıma dua edicem:Saruboceq:

Ya ben dört köşe büyük borcama yaptım acaba o borcam küçük mü geldi o miktara annamadım, dikdörtgen borcama yapsaydım keşke o zaman...
tüh bak onu söylemeyi unuttum sana :bbo: neyse tadı farketmemiştir sonuçta yine de güzel olmuştur eminim.. uzat bi dilim kızz cokacimcoook

Son düzenleme:
evet book of eli diosun :)

valla bence beklemesın 20 ekımden snr cıksın gelsın, doktor da 25 ekımden snr gelsın dıyo, gercı onun bıze sordugu yok keyfı bılır sıpanın.. kaynanam cok zorlasırsan gelırım hemen dedı ama bı durum olmazsa erkenden gelmeyım dedı, bakalım gıttıgı yere kdr işte..
evet yenı nesıl cok saglıksız, yok kansız, yok enfeksıyonlu, yok belı agrır yok bası agrır.. 50 yasında gıbıyız

hemen bakiim sen nerden izliyorsun

aynen öyle gittiği yere kadar dedi benim annem de. ama sanırım gittiği yere geliyorum ben :))

bu çocuk oturmamı hiç istemiyo. tepeme çıkıcak az kaldı :bbo: artık elimle ittiriyorum aşa in diye bazen iniyo bazen iplemiyo :) doğum yapan arkadaşım diyo ki hareketlerini çok özlüyorum, hala yan yatınca hareket edicekmiş gibi geliyor falan diyo. değerini bilmemiz lazım aslında :)

uzaniyim ben biraz bari, hadi iyi akşamlar..

tüh bak onu söylemeyi unuttum sana :bbo: neyse tadı farketmemiştir sonuçta yine de güzel olmuştur eminim.. uzat bi dilim kızz cokacimcoook

Uzatayım tatlım ne demek al hepsi senin olsun, afiyetle ye...

Bi dahakine öle yaparım bende, bu seferlik böle oldu napalım, peki bi şi sorim, ben buğday nişastası kullandım ama kayınvaldem mısır nişastası kullanmış, fark edermi tat olarak, sen hangisiyle yapıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…