2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya cok eskı o ultrason fln bıle cok eskı yanı :S hamılelıgımın basında olsam kesın gıtmezdım dei şimdi eşim onemlı dııl artık alet edevat dıyo.. poff bılemıorum kı..

ala ala senin doktor yeni geldi diye henüz odası tam hazırlanmamıştır belki bilmiyorumki benim doktorun ultrasonu falan iyi yaa eski diil şaşırdım bak şmdi

Hakkat öküzmüş, sana ne len elalemin karısının topuğundan, böle tiplerede gıcığım üzerine vazife sanki sen kendi karına bak hırt...

Haklısın bi okuyup üfleyeyim kendimi, sonlara yaklaştık bu saatten sonra bi terslik olmasın, ne güzel böle uslu uslu sona kadar gelmişken Allahım kem gözlerden sakınsın ...

Senin ayağın hala şiş dimi, buz felan koyuyo musun yoksa sadece krem mi uyguluyosun, kırık çıkık felan yok kesin dimi...

Aso yes kuzenıne bı sor hangı hastanede yaptırcakmış dogumu adam ne kdr ıstıomus hastane ne kdr alıomuş.. valla bugun sorabılırsen cok sevınırım cnm burda olmazsm da telden msj atarsın

Aso bu arada bu hafta bakmaz catına fln daha 35 yenı bıtmıs oluyo senın, 37den once bakmıolar, baksalar da sonuc yanıltıcı oluyo.. bı sonrakı muayenende bellı olur ancak..

Aso yes kuzenıne bı sor hangı hastanede yaptırcakmış dogumu adam ne kdr ıstıomus hastane ne kdr alıomuş.. valla bugun sorabılırsen cok sevınırım cnm burda olmazsm da telden msj atarsın
Şimdi faceden mesaj attım bile cevap versin haber veririm sana ben.Olmadı akşam eşim gelisn de orayalım onu faceden cevap gelmezse.Ama yanlış hatırlamıyosam avrupa yakasında bi hastanede doğurcaktı.Neyse cevap gelsin de bakalım neymiş ne değilmiş ne kadarmış sorsun.

ulan benım ust taraf 100B olmuş ohaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile kadın emzrıme sutyenını 100b satınca napıon demıstım de nası da bılıolar resmen tam oldu

Aso bu arada bu hafta bakmaz catına fln daha 35 yenı bıtmıs oluyo senın, 37den once bakmıolar, baksalar da sonuc yanıltıcı oluyo.. bı sonrakı muayenende bellı olur ancak..
Bilemiyorum valla hiç hani bi ihtimal diyorum=))) Zaten benimkine kalsa yüzde yüz sezaryen istiyor.Hiç riske atma kendini diyor ama ne bilim öööf beynim aklım her yerim karıştı :S

en yakın tanık olduğum 2 kişiden bahsedeyim sana ikiside normal doğum olacaktı hiç bir problem yoktu hatta bir tanesi sancıyla gitti hastaneye birde devlet hastanesi 2 saat sonra kaka yaptı diye hoop ameliyata aldılar.. diğeride keza öyle oldu başı büyük olmaz dediler son dakkada valla sen bi taraflarını da yırtsan bir şekilde doktor uğraşmak istemezse ikna eder seni kocana kalmaz ikna etmek kaydirigubbakcemile3

öff bu kocaların bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaları beni delirtiyo cidden..

fınfık haklısın doktora güvenmek lazım artık.. ama hakan a guvenmeye basladım o konuda ya ıkı lafından bırı sen nasolsa normal ıstıosun sen nasolsa normal dogurcaksın fln ..

Senin ayağın hala şiş dimi, buz felan koyuyo musun yoksa sadece krem mi uyguluyosun, kırık çıkık felan yok kesin dimi...

yavrum ayağımın şişini sana şöyle anlatayım 37 numara ayağımda 39 numara babet var ve hala sıkıyor :S kırık çıkık yok buz ve krem uyguluyorum ama ayağımın canı ne zaman iyileşmek isterse o zaman iyileşecek galiba sempatiksalakcinni

ben sırf epidural olsun bebeğimin çıktığı ilk anı görebileyim diye samsunda evimden uzakta yapıcam dogumumu( kırsehırde dr gelmeden kendın dogurabılırsen normal yapıyorsun onun dısında narkoz verıp oyle sezeryan yapıyorlar. eşim milli eğitmde çalıştığı için bi şekilde yanımda olmaya çalışıcak. yoksa ınsan kendı aılesı de olsa kendi evını ozluyor. ( ama uyuyup uyandıgımda bu seın bebegın denmesını ıstemıyorum norma yada sezeryan farketmez ama o ilk anlarını görmek istiyorum.. inşallah öyle de olur :Saruboceq:

Kötü burkulmuş demek, allah acil şifalar versin tatlım ya, umarım doğuma kadar tamamen düzelir, uzatabiliyosan ayağını uzat iş yerinde, bütün gün sarkık durursa kesin uzun süre inmez o şişlik..

Hoş benimki burkulmadığı halde balon gibi, hem ayak bileklerim hemde ayaklarım, bugün daha ii ler ama hafta sonu çok kötü görünüyorlardı, ıııyyyyyyyy...

ay ben hastane cantasına koyarken kıyafetlerın etıketlerını sokmeyı unuttum bılıonuz mu ( poffffffff cok usenıom tekrar cıkartıp sokmeye..

nalan yoksa hamile misin sempatiksalakcinni

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- çatlak...:lepi:

ay ben hastane cantasına koyarken kıyafetlerın etıketlerını sokmeyı unuttum bılıonuz mu ( poffffffff cok usenıom tekrar cıkartıp sokmeye..

Oy hepsini boşaltcan şimdi, valla kolay gelsin sana, ben yıkamadan önce kestim hepsini...

günaydın kıslar nasılsınız?
bugün benimde midem bulanıyor ve halsizim. havalar iyice serinledi.
kıyafetlerin hiçbiri olmadığı için kalakaldım.
cumartesi açrşıya indik gecelik bakmak için güzel birşey bulamadım.
hep anneme göre desenleri. daha pek mevsimlik gelmemiş. olanlar da incecik.
benim yerime yine oğluşuma aldık bir sürü şey.

gecelik alanlar için soruyorum önden düğmeli mi aldınız?
burada gögüs kısmı yırtmaçlı var hiç hoşuma gitmedi.

günaydın kızlarr artık üşüyorum gece yorgana sarılarak uyudumm ne büyük mutlulukk aylardan sonra titredimm hava soğudu istanbulda ve buna en çook ben sevindimmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…