ya cok eskı o ultrason fln bıle cok eskı yanı :S hamılelıgımın basında olsam kesın gıtmezdım dei şimdi eşim onemlı dııl artık alet edevat dıyo.. poff bılemıorum kı..
Yavrum ev işini kolay bişey mi zannediyorsun onu yapmak için takati olmayanlarda var sonuçta..
Sen yinede oku üfle kendini benden söylemesi..
Sen bana bakma benim topuklularıma burada çalışan erkekler bile takmışlardı düşmeden önceki gün akşam hatta bir tanesi 8 aylıksın hala topuklu giyiyorsun yuh sana dedi öküzzz.. onun gözü kaldı işte üstümde: ((
Şimdi faceden mesaj attım bile cevap versin haber veririm sana ben.Olmadı akşam eşim gelisn de orayalım onu faceden cevap gelmezse.Ama yanlış hatırlamıyosam avrupa yakasında bi hastanede doğurcaktı.Neyse cevap gelsin de bakalım neymiş ne değilmiş ne kadarmış sorsun.Aso yes kuzenıne bı sor hangı hastanede yaptırcakmış dogumu adam ne kdr ıstıomus hastane ne kdr alıomuş.. valla bugun sorabılırsen cok sevınırım cnm burda olmazsm da telden msj atarsın
Bilemiyorum valla hiç hani bi ihtimal diyorum=))) Zaten benimkine kalsa yüzde yüz sezaryen istiyor.Hiç riske atma kendini diyor ama ne bilim öööf beynim aklım her yerim karıştı :SAso bu arada bu hafta bakmaz catına fln daha 35 yenı bıtmıs oluyo senın, 37den once bakmıolar, baksalar da sonuc yanıltıcı oluyo.. bı sonrakı muayenende bellı olur ancak..
ohaaaa.. sen de mi.. bi de bana laf edıodun dun normal dogumdan cayarmışsın dıye :))
ben ıkılem yasamıyorum, hıc korkmuyorum, cekıncek bı durum yok, normal dogum ıstıyorum, saglık problemı olmadıgı surece normal dogurcam, bı problem olursa amelıyata razı olcam, tamamen gonulsuz bı sekılde olsa da bebegım ve benım saglımız ıcın kabullenıcem el mahkum.. kocamın lafları aynen gaza getırıyo benı yanı, o da zaten ıkna etmeye calsımıyo hıc tanıyo benı ıkna edemez de psıkolojık baskı yapıyo ancak yok beceremezmişim.. ulan bacak kdr kadınlar gıdıyo 3er 5 er tane dogurup dogurup gelıo evelallah bu iş becerı de gerektırmıo yanı :) allah boyle yaratmış, ozel bı kabılıyetın olmasına gerek yok, gıder catır cutur dogurur gelırım .. bunları soyleyınce de guluyo :) hey allam nelerle ugrasıom :)) var ya dogumdan once tansıyonum dusse bayılsam fln ıkı dkda benı amelıyata sokar bu kocam kesın:roflol::roflol:
Senin ayağın hala şiş dimi, buz felan koyuyo musun yoksa sadece krem mi uyguluyosun, kırık çıkık felan yok kesin dimi...
yavrum ayağımın şişini sana şöyle anlatayım 37 numara ayağımda 39 numara babet var ve hala sıkıyor :S kırık çıkık yok buz ve krem uyguluyorum ama ayağımın canı ne zaman iyileşmek isterse o zaman iyileşecek galiba sempatiksalakcinni
nalan yoksa hamile misin sempatiksalakcinni
ay ben hastane cantasına koyarken kıyafetlerın etıketlerını sokmeyı unuttum bılıonuz mu( poffffffff cok usenıom tekrar cıkartıp sokmeye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?