2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- çatlak...:lepi:

Oy hepsini boşaltcan şimdi, valla kolay gelsin sana, ben yıkamadan önce kestim hepsini...

bı de hastane cıkıslarını hep takım halınde ayrı ayrı torbaladıydım akannehir amaaaannnnn napam bosaltırım artıkım, ıkı ayrı canta yapmanın kolaylıgı ıste benımkıne dokunmama gerek yok..

ya kızlar bişi sorcam sızın veletlerın de hareketı azaldı mı ya.. artık cok az hareket edıo eskıden at kostururdu ıcerde :gitme: 7x24 hareket edıodu sımdı keyfı gelcek de oyle bı sagdan soldan bastırcam o kdr.. yerlerı daraldıkca boyle mı olcak ben sımdıden ozlemeye basladım hareketlı halını oğluşumun

Son düzenleme:

gün gün değişiyo propp dün ve bugün çook hareketli benimki ama dçner gibi değil gerinme hareketi daha çok gögüs altından bi çıkıntı oluyoo kimi zaman karnımın yanlarından bişeyler çıkıyoo elimi kolumu daha anlayamadım ama hatta şuan yazarken bile karnım iniyo şişiyo sürekli ama bazende o kadar hareketsizki merak ediyorum acaba bişeymş oldu diye

evet artık tepıklemıolar da anca gerdırıolar sagddan soldan canım yanıo sadece benımkı ıkı uc gundur cok hareketsız bıraz oksayınca fln tepkı verıo snr yıne durgunlasıo ulan dıorum acaba dogum mu yaklastı o yuzden mı boyle.. artık herseyı doguma yoruyorum malum..

öff ben cok mrk etmeye basladım ya elı ayagı nasıl olcak, saçı olcak mı, gozlerı ne renk olcak, saglıklı olcak mı en onemlısı, babasıyla sureklı dusunup duruyoruz.. of offfff

prop gıcık oldum kocana niye öyle diyor ki yok doğuramazsın sen ben seni biliyorum falan diye, insan destek olur klava:
bu arada aso seni rüyamda gördüm. dün gece mesajında kocam sezeryan istiyor falan yazınca etkilendim herhalde. sezeryanla doğurmuşsun. ben de tebrik için seni telefonla arıyorum konuşuyorduk işte. nasıl oldu falan diye. bi de ismini ne kouydunuz karar verebildiniz mi diye soruyordum :roflol:

benimki sürekli tepikleyip duruyor. karnım acıyor bazen. sağ terafıma dayanıyor ama poposu mu bilmiyorum. dün gece çok hareketliydi. artık uyu dedim babası kulağını dayadı sıkı tekme salladı.

ben de gıcık oldum hem de ne gıcık :))
kaynanamı aradım şikayet etmek ıcın acmadı yüzüyo heralde, hala tatıldeler de akannehirakannehir ama kaynanam cok ıstıyo normal dogurmamı o ogluna saydırır bı guzel şimdi :)

aynen bende iştahım yok acaba sancımmı olucak diyorum dünden beri sol kasığımda ağrı var acaba doğummu olucak diyorum paranoyak olduk galiba

öff ben cok mrk etmeye basladım ya elı ayagı nasıl olcak, saçı olcak mı, gozlerı ne renk olcak, saglıklı olcak mı en onemlısı, babasıyla sureklı dusunup duruyoruz.. of offfff

sağlıklı oluslar inş.. cnmm düşünme bunlarıı testlerimizde sorunlar çıkmadı bu zamana kadar doğuncada sorun çıkmıycaktır ben inanıyorumm

herkese selam..uykusuz bi geecen sonra sabah 11e kadar uyumuşum benimkide artık daha az hareket ediyor ama çok hissediyorum canımı acıtıyor artık özellikle geceleri doğrusu gündüzde uyanık arada dürtüyor beni hiç uyumuyo mu merak ediyorum..

kızlar doğuma giderken ne giyeceksiniz?
birde doğumhaneye girerken gecelik mi giyiliyor?
ona göre birşeyler alayım.

ben deliksiz uyuyorum hava serinlediğinden beri tuvalete bile gözüm kapalı gidiyorum nerdeyse uykum kaçmasın diye ama sağdan sola soldan sağa dönerken karnıma kramp giriyo resmen uykudan uyanıyorumm

aynen bende iştahım yok acaba sancımmı olucak diyorum dünden beri sol kasığımda ağrı var acaba doğummu olucak diyorum paranoyak olduk galiba

sağlıklı oluslar inş.. cnmm düşünme bunlarıı testlerimizde sorunlar çıkmadı bu zamana kadar doğuncada sorun çıkmıycaktır ben inanıyorumm

dogurana kadar 9 dogurcaz heralde bız

kızlar doğuma giderken ne giyeceksiniz?
birde doğumhaneye girerken gecelik mi giyiliyor?
ona göre birşeyler alayım.

doğumhaneye girerken önlük giydiriyo hastane cnm kafayada bone takıyolar doğuma giderkende eşotman takımı giymek en rahatı bence

sağdan sola dönerken benimde karnım acıyor. yavaş dönmeye çalışıyorum.

doktorumu aradım hareketlerı az bı ıkı gundur dıye gunde 10-15 hareket normal ama sızınkı cok harkeetlıydı azalma varsa bı problem var demek olabılır garanıtye alın bı nst yaptırın dedı.. nereye gıdecem sımdı nst yaptırmaya pofffffffffff F*** F*** fuckkkkk

doraya git nasılsa nst o meymenetsim karıyı görmezsin için rahat eder hem

Son düzenleme:
sağol erencim. burda polar tarzı gecelik bulamadım. hepsi incecik. evde gecelikle donarım herhalde.

günaydın kızlarr artık üşüyorum gece yorgana sarılarak uyudumm ne büyük mutlulukk aylardan sonra titredimm hava soğudu istanbulda ve buna en çook ben sevindimmkaydirigubbakcemile3
Biz de yumuşacık battaniye ile yattıkzemuszemus
Ben önden düğmeli aldım pijama ve geceliği..Zaten herkes öyle almıştır muhtemelen
Azaldı canım ,doktoruma demiştim artık tekme atmıyorlar diye,çok normal yerleri daraldı demişti..Tek bebekken de de aynı şey sözkonusu sonuçta

Prop aldım mesajını,sağol canım..Hediye ulaşmış sevindim

Günaydın kızlar...Doktora kontrole diye gittik,acil ameliyata girmiş..Eşim de okula yetişeceğinden akşama kaldı doktor işi.Allahtan bugün nöbetçiymiş bizim doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…