-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- çatlak...:lepi:
Oy hepsini boşaltcan şimdi, valla kolay gelsin sana, ben yıkamadan önce kestim hepsini...
Gidim artık, işlerim bitince gelirim yine, ne zaman bitecekse artık...
bı de hastane cıkıslarını hep takım halınde ayrı ayrı torbaladıydım akannehir amaaaannnnn napam bosaltırım artıkım, ıkı ayrı canta yapmanın kolaylıgı ıste benımkıne dokunmama gerek yok..
ya kızlar bişi sorcam sızın veletlerın de hareketı azaldı mı ya.. artık cok az hareket edıo eskıden at kostururdu ıcerde :gitme: 7x24 hareket edıodu sımdı keyfı gelcek de oyle bı sagdan soldan bastırcam o kdr.. yerlerı daraldıkca boyle mı olcak ben sımdıden ozlemeye basladım hareketlı halını oğluşumun
prop gıcık oldum kocana niye öyle diyor ki yok doğuramazsın sen ben seni biliyorum falan diye, insan destek olurklava:
bu arada aso seni rüyamda gördüm. dün gece mesajında kocam sezeryan istiyor falan yazınca etkilendim herhalde. sezeryanla doğurmuşsun. ben de tebrik için seni telefonla arıyorum konuşuyorduk işte. nasıl oldu falan diye. bi de ismini ne kouydunuz karar verebildiniz mi diye soruyordum :roflol:
evet artık tepıklemıolar da anca gerdırıolar sagddan soldan canım yanıo sadecebenımkı ıkı uc gundur cok hareketsız bıraz oksayınca fln tepkı verıo snr yıne durgunlasıo ulan dıorum acaba dogum mu yaklastı o yuzden mı boyle.. artık herseyı doguma yoruyorum malum..
öff ben cok mrk etmeye basladım ya elı ayagı nasıl olcak, saçı olcak mı, gozlerı ne renk olcak, saglıklı olcak mı en onemlısı, babasıyla sureklı dusunup duruyoruz.. of offfff
herkese selam..uykusuz bi geecen sonra sabah 11e kadar uyumuşum benimkide artık daha az hareket ediyor ama çok hissediyorum canımı acıtıyor artık özellikle geceleri doğrusu gündüzde uyanık arada dürtüyor beni hiç uyumuyo mu merak ediyorum..
aynen bende iştahım yok acaba sancımmı olucak diyorum dünden beri sol kasığımda ağrı var acaba doğummu olucak diyorum paranoyak olduk galiba
sağlıklı oluslar inş.. cnmm düşünme bunlarıı testlerimizde sorunlar çıkmadı bu zamana kadar doğuncada sorun çıkmıycaktır ben inanıyorumm
kızlar doğuma giderken ne giyeceksiniz?
birde doğumhaneye girerken gecelik mi giyiliyor?
ona göre birşeyler alayım.
doktorumu aradım hareketlerı az bı ıkı gundur dıye gunde 10-15 hareket normal ama sızınkı cok harkeetlıydı azalma varsa bı problem var demek olabılır garanıtye alın bı nst yaptırın dedı.. nereye gıdecem sımdı nst yaptırmaya pofffffffffff F*** F*** fuckkkkk
Biz de yumuşacık battaniye ile yattıkzemuszemusgünaydın kızlarr artık üşüyorum gece yorgana sarılarak uyudumm ne büyük mutlulukk aylardan sonra titredimm hava soğudu istanbulda ve buna en çook ben sevindimmkaydirigubbakcemile3
Ben önden düğmeli aldım pijama ve geceliği..Zaten herkes öyle almıştır muhtemelengünaydın kıslar nasılsınız?
bugün benimde midem bulanıyor ve halsizim. havalar iyice serinledi.
kıyafetlerin hiçbiri olmadığı için kalakaldım.
cumartesi açrşıya indik gecelik bakmak için güzel birşey bulamadım.
hep anneme göre desenleri. daha pek mevsimlik gelmemiş. olanlar da incecik.
benim yerime yine oğluşuma aldık bir sürü şey.
gecelik alanlar için soruyorum önden düğmeli mi aldınız?
burada gögüs kısmı yırtmaçlı var hiç hoşuma gitmedi.
Azaldı canım ,doktoruma demiştim artık tekme atmıyorlar diye,çok normal yerleri daraldı demişti..Tek bebekken de de aynı şey sözkonusu sonuçtabı de hastane cıkıslarını hep takım halınde ayrı ayrı torbaladıydım akannehir amaaaannnnn napam bosaltırım artıkım, ıkı ayrı canta yapmanın kolaylıgı ıste benımkıne dokunmama gerek yok..
ya kızlar bişi sorcam sızın veletlerın de hareketı azaldı mı ya.. artık cok az hareket edıo eskıden at kostururdu ıcerde :gitme: 7x24 hareket edıodu sımdı keyfı gelcek de oyle bı sagdan soldan bastırcam o kdr.. yerlerı daraldıkca boyle mı olcak ben sımdıden ozlemeye basladım hareketlı halını oğluşumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?