2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben deliksiz uyuyorum hava serinlediğinden beri tuvalete bile gözüm kapalı gidiyorum nerdeyse uykum kaçmasın diye ama sağdan sola soldan sağa dönerken karnıma kramp giriyo resmen uykudan uyanıyorumm

burdada biraz da olse serinledi tatlım artık uurken terlemiyoruz en azından ama benim psikoloji bi garip oldu sürekli doğum düşünür oldum sanki uyuyunca bi sancıyla uyanacak gibi hissediyorum kocam bile farkında sen bu saatlerde çoktan uyumuş olurdun ne oldu diyor aman ne bilim son dönemlerin ruh hali galiba kramp için magnezyum içiyorum canım ben çok da faydasını gördüm açıkçası ama benide gaz sancıları mahvetti

doraya git nasılsa nst o meymenetsim karıyı görmezsin için rahat eder hem

kız yok oraya gıdemem suyuna da baktır dedı doktor ıkı gunde azalmaz ama yıne de baktır kordonuna mordonuna dedı :) o karıyı gormemem lazım valla bogarım

hospıtalıum a gıtcem karar verdım

bende her gece rüyamda doğurduğumu görüyorum doktorumla uğraşıyorumm ve daha bi ton saçmalık ama normalde doğumu düşünmemeye çalışıyorum stres oluyorum düşününce ilk doğumum sezeryan olduğu için yaşadım ve ne yapıcaklarını bildiğim için o ameliyat odası vs.. en iyisi düşünmemek

kız yok oraya gıdemem suyuna da baktır dedı doktor ıkı gunde azalmaz ama yıne de baktır kordonuna mordonuna dedı :) o karıyı gormemem lazım valla bogarım

ne güzel doktor her türlü ihtimale karşı uyarıyor ayy benimki çok rahat taa 25 ekime randevu verdi o arada bişey olur mu diye hiç düşünmüyor kocamla kafayı yicez bu saatten sonra doktoru değiştirsen bi dert değişitrmesen bi dert

bugün gidicen dimii hospıtalıuma acele et içindeki kuşku gitsinn cnmmm ne olur ne olmaz bebek harketlerine dikkat diyo doktorlar hep bu haftalarda

orası neresi bu biirrrr..
çuku ye biraz yat hareketlerine bak öyle git bence boşuna evham yaptın bu ikiiii..

anam bak benımkı de cehennemın dıbınde oldugu ıcın baska hastaneye gıtmek zorunda kalıorum.. ısalla sancı mancı cıkmaz bı de sancı varmıs da ben hıssetmıomusum fln aboooo :))

eet canım ben bilmediğim için sende bildiğin için strese girersin keşke düşünmesek ama işte dediğin gibi kendim düşünmesem rüyasını görüyyorum ben zaten hep pimpirikliyimdir
her konuda bu mevzuda tavan yaptı artık hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeim

arkadaşlar doktor bana sezeryan gibi duruyor durumun dedi(((((bebeğimin kafası büyükmüş bir de ben minyon tipliyim o sebeple şu anda sezeryan gibi duruyormuş...ama genen de son ana kadar belli olmaz dedi(((
bende düşünmemeye çalışıyorum ama artık rüyalarıma giriyooo......

anam bak benımkı de cehennemın dıbınde oldugu ıcın baska hastaneye gıtmek zorunda kalıorum.. ısalla sancı mancı cıkmaz bı de sancı varmıs da ben hıssetmıomusum fln aboooo :))

Yok kız amma da senaryo yazdın,vesvese yapıyosun bence.Ama kendini rahatlatmak için,Demir in iyi olduğunu öğrenmek için git yine de,kurma kafanda bişeyleri

yok canım yok sancı falan yoktur havadan nem kapıyoruz artık hepimiz ..gaz falan vardır belki ama için rahat etsin git tabi yaw hepsinin derdi ayrı bu doktorların prop oldum olası sevmem hastane doktor ama napacan işte mecburuz keyiften değil

bugün gidicen dimii hospıtalıuma acele et içindeki kuşku gitsinn cnmmm ne olur ne olmaz bebek harketlerine dikkat diyo doktorlar hep bu haftalarda

orası neresi bu biirrrr..
çuku ye biraz yat hareketlerine bak öyle git bence boşuna evham yaptın bu ikiiii..

cıkıyorum sımdı kızlar gıyındım gıdıom hemen..
fınfıkcım zaten hareket edıyo etmıyo dııl ama azaldı hareket sayısı.. gunluk hareketı tmm ayvallah da hakan dedı kı senınkının bı hareket mıktarı vardı azalması normal de olabılır baska bısıden de olabılır o yuzden nstye gır o zmn dedı.. yoksa cıkolatadan sn rfln kıpır kıpır oluyo yıne ama durgunlasıo snr işte...

günaydın kızlarrr sabah eşimi gönderdim tekrar yattım 11 gibi kalktım benimde midem bulanıyor halsiz hissediyorum kendimi ağzımın tadı yok iştah sıfır yemesem hiç yemiycemm

bebeklerin hareketlerini paylaşmışsınız benimde azaldı çok tekmelemiyor kayıyor karnımda gece kalkıp dinliyorum hareket ediyor mu diğe kafayı bozdum bende iki gündür öskürüğümde geçmedi naptıysam olmadı nane limn ballı süt ılık su geçmedi

kızlar aksam ben dogurdum dıye gelırsem hakkınız helal edın heueheuheuehe cok eglendım hadı gıdıop geleyım ben gorusuruz

geçmiş olsun figen ohh evde oturmanın sefasını sürr 11 kadar yat ben hamileliğim boyunca hiç yatmadım o saate kadar inanırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…