ben deliksiz uyuyorum hava serinlediğinden beri tuvalete bile gözüm kapalı gidiyorum nerdeyse uykum kaçmasın diye ama sağdan sola soldan sağa dönerken karnıma kramp giriyo resmen uykudan uyanıyorumm
sağol erencim. burda polar tarzı gecelik bulamadım. hepsi incecik. evde gecelikle donarım herhalde.
doraya git nasılsa nst o meymenetsim karıyı görmezsin için rahat eder hem
burdada biraz da olse serinledi tatlım artık uurken terlemiyoruz en azından ama benim psikoloji bi garip oldu sürekli doğum düşünür oldum sanki uyuyunca bi sancıyla uyanacak gibi hissediyorum kocam bile farkında sen bu saatlerde çoktan uyumuş olurdun ne oldu diyor aman ne bilim son dönemlerin ruh hali galibakramp için magnezyum içiyorum canım ben çok da faydasını gördüm açıkçası ama benide gaz sancıları mahvetti
kız yok oraya gıdemem suyuna da baktır dedı doktor ıkı gunde azalmaz ama yıne de baktır kordonuna mordonuna dedı :) o karıyı gormemem lazım valla bogarım
hospıtalıum a gıtcem karar verdım
kız yok oraya gıdemem suyuna da baktır dedı doktor ıkı gunde azalmaz ama yıne de baktır kordonuna mordonuna dedı :) o karıyı gormemem lazım valla bogarım
ne güzel doktor her türlü ihtimale karşı uyarıyor ayy benimki çok rahat taa 25 ekime randevu verdi o arada bişey olur mu diye hiç düşünmüyor kocamla kafayı yicez bu saatten sonra doktoru değiştirsen bi dert değişitrmesen bi dert
bende her gece rüyamda doğurduğumu görüyorum doktorumla uğraşıyorumm ve daha bi ton saçmalık ama normalde doğumu düşünmemeye çalışıyorum stres oluyorum düşününce ilk doğumum sezeryan olduğu için yaşadım ve ne yapıcaklarını bildiğim için o ameliyat odası vs.. en iyisi düşünmemek
anam bak benımkı de cehennemın dıbınde oldugu ıcın baska hastaneye gıtmek zorunda kalıorum.. ısalla sancı mancı cıkmaz bı de sancı varmıs da ben hıssetmıomusum fln aboooo :))
anam bak benımkı de cehennemın dıbınde oldugu ıcın baska hastaneye gıtmek zorunda kalıorum.. ısalla sancı mancı cıkmaz bı de sancı varmıs da ben hıssetmıomusum fln aboooo :))
bugün gidicen dimii hospıtalıuma acele et içindeki kuşku gitsinn cnmmm ne olur ne olmaz bebek harketlerine dikkat diyo doktorlar hep bu haftalarda
orası neresi bu biirrrr..
çuku ye biraz yat hareketlerine bak öyle git bence boşuna evham yaptın bu ikiiii..
günaydın kızlarrr sabah eşimi gönderdim tekrar yattım 11 gibi kalktım benimde midem bulanıyor halsiz hissediyorum kendimi ağzımın tadı yok iştah sıfır yemesem hiç yemiycemm
bebeklerin hareketlerini paylaşmışsınız benimde azaldı çok tekmelemiyor kayıyor karnımda gece kalkıp dinliyorum hareket ediyor mu diğe kafayı bozdum bende iki gündür öskürüğümde geçmedi naptıysam olmadı nane limn ballı süt ılık su geçmedi
kızlar aksam ben dogurdum dıye gelırsem hakkınız helal edın heueheuheuehe cok eglendım hadı gıdıop geleyım ben gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?