- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
Yok prop farklı düşüneceğimi hiç zannetmiyorum.. O kadar yol gittikten sonra Avrasya Hospitala da giderim diyorum.. orada da bayağı kadın doğumcu var..
En kötü gidip Türkiye hastanesinde doğuracam kadınlara emanet edip kendimi :S
Benim için hastane önemli, tamam doktorda önemli tabi ama hijyen falan filan ben acayip takarım bunlara..Bu konuda da Türkiye hastanesi ön planda bu konularda tek eksiği bayan doktor olması : (((
Nasıl çok güzel karışmış kafam dimi :S
kızlar aksam ben dogurdum dıye gelırsem hakkınız helal edın heueheuheuehe cok eglendım hadı gıdıop geleyım ben gorusuruz
fınkfınk avrasya hastanesinin yeni doğan ünitesi ve yoğun bakımı cok iyi imiş. orada İstepan diye bir doktor var. acayip ilgili adam... tavsiye edilir. 7. kat VIP odaları var ben gördüm bildiğin 1+1 ev gibi genelinde hastane makyaj olarak cok güzel değil ama bilgin olsun. doktorları cok iyi
insallah canim artmistir herkes 2kiloyu gecti bende merak ediyorum nekadar oldugunu birde bas cevresini en son gittigimde bizimkiside kücüktü bakalim bugün nekadar olmus bilmiyorumkismile
Günaydın kızlar, nasılsınız...
Yeni bi haftanın açılışını her zamanki gibi çamaşır yıkamaya başlayarak yaptım, bir sürü çamaşır beni bekliyo bugün, bunun yanısıra 5 kilo taze fasulye ve 2 kilo da bamya ayıklicam, yani yoğun bi gün olacak...
Umarım hepiniz ii bi hafta geçirirsiniz...
ulan benım ust taraf 100B olmuş ohaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile kadın emzrıme sutyenını 100b satınca napıon demıstım de nası da bılıolar resmen tam oldu
günaydın kıslar nasılsınız?
bugün benimde midem bulanıyor ve halsizim. havalar iyice serinledi.
kıyafetlerin hiçbiri olmadığı için kalakaldım.
cumartesi açrşıya indik gecelik bakmak için güzel birşey bulamadım.
hep anneme göre desenleri. daha pek mevsimlik gelmemiş. olanlar da incecik.
benim yerime yine oğluşuma aldık bir sürü şey.
gecelik alanlar için soruyorum önden düğmeli mi aldınız?
burada gögüs kısmı yırtmaçlı var hiç hoşuma gitmedi.
ah canım hayırdır inşalllahprop gıcık oldum kocana niye öyle diyor ki yok doğuramazsın sen ben seni biliyorum falan diye, insan destek olurklava:
bu arada aso seni rüyamda gördüm. dün gece mesajında kocam sezeryan istiyor falan yazınca etkilendim herhalde. sezeryanla doğurmuşsun. ben de tebrik için seni telefonla arıyorum konuşuyorduk işte. nasıl oldu falan diye. bi de ismini ne kouydunuz karar verebildiniz mi diye soruyordum :roflol:
geçmiş olsun figen ohh evde oturmanın sefasını sürr 11 kadar yat ben hamileliğim boyunca hiç yatmadım o saate kadar inanırmısın
Geçmiş olsun figen,boıl bol dinlen evde
gripin güle güle kullansın bebişin sağlıcakla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?