2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fınkfınk avrasya hastanesinin yeni doğan ünitesi ve yoğun bakımı cok iyi imiş. orada İstepan diye bir doktor var. acayip ilgili adam... tavsiye edilir. 7. kat VIP odaları var ben gördüm bildiğin 1+1 ev gibi genelinde hastane makyaj olarak cok güzel değil ama bilgin olsun. doktorları cok iyi

burcucum merak etme birşey yoktur ben ara ara sancılanmaya o kadar alıstım ki bebişte her zzaman aynı hareket etmez zaten.. benim bazen geceleri hic hareket etmiyor gündüz cosuyor yada tam tersi.. sen tabi ki git ve içini rahatlat bizede haber ver yawruzzz

tünaydın kızlar.. gece bölük pölçük bir uykudan sonra 11 de kalkılır tabi.... benim de bugün kızımın karyolası gelecek.. camasırlarım var yıkanacak yarın kadın gelip diğerlerini halledicek Allahtan.... ama kızım doğduktan sonra kadının günlerini azaltıp bende ilgilenicem ev ile şimdiye kadar calıstığım için kendime hak görüyordum ama artık bende işlerin ucundan tutmam lazım

Nalan bana el vericeği için kolay olur zannımca

Sağol yasemincim bir gidip bakacam alıcı gözüyle hastane aslında fena değil 2008 de eltim doğum yaptı orada odaları falan gayet güzeldi..

insallah canim artmistir herkes 2kiloyu gecti bende merak ediyorum nekadar oldugunu birde bas cevresini en son gittigimde bizimkiside kücüktü bakalim bugün nekadar olmus bilmiyorumkismile

hadi bakalım,iyi haberlerle gel inşallah,baş çevresi benimkininde küçük çıktı,belki büyür ilerleyen haftalarda,bekliyorum bakalım

maşallah,o sebze ayıklama işi beni acayip kasıyo,almıyorum artık ayıklanacak şeyler bendekaydirigubbakcemile3
Ama bi dolu çamaşırım var benimde bebeğimin,onları yapayım senden gaz alıp

ulan benım ust taraf 100B olmuş ohaaaaaaaaaaaaaohaoldumsmile kadın emzrıme sutyenını 100b satınca napıon demıstım de nası da bılıolar resmen tam oldu

Abooooo ohaoldumsmile nettin senkaydirigubbakcemile3 maşallah maşallah,benimki sadece 80a,inşallah doğumdan sonra biraz daha büyür,merak içindeyim

bende hala bulamadım gecelik falan,offf sıktı artık bu gecelik işi beni iyice
Bu hafta sonu izmire gittik söylediğin mağazayada gittim mina bebeye ama hiç beğendiğim bişey bulamadım,aslında oradaki satıcının birini hiç beğenmediğim için eşyalarıda beğenemedim otomatik olarak ama karşısındaki barış bebekten baya şeyler aldım,nerdeyse 1saatten fazla oyalandım orda,ama eksiklerimizi tamamladık

ah canım hayırdır inşalllah ben de rüyamda hep doğum fln görüyorum.Bilinçaltımız doğumla dolu baka rüya göremez oldukkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun figen ohh evde oturmanın sefasını sürr 11 kadar yat ben hamileliğim boyunca hiç yatmadım o saate kadar inanırmısın

canım normalde bende uyumam ama işte rahatsız olduğum için bir halsizlik var üstümde uyumakta istemiyorum aslında gün bitiyor hemen birde sersem gibi oluyorsun çok uyuyunca

Aso bişeyv sorucam,battaniyeleri yıkadınmı? yıkamak gerekiyomuymuş? Ço0k tatlılar bu arada gülegüle kullansın bebiş

figencim geçmiş olsun. bende halsizim bugün senin gibi ve midem bulandı sabah.
bende evde olsam kesin yatardım. 4 hafta oluyor çok yoruldum.

canım iş konusunda ne yaptın istifa mı ettin, doğum iznini mi kullanıyorsun.
ayy millet bana diyor burda doğurucan diye tövbe yarabbim.

Son düzenleme:
bia bu hafta sonu çook işler başardık,tabi benim cılkım çıktı saat sabah 10dan akşamın 7sine kadar dolaştım durdum arada bi yemek ve 1 çay molası verdik okadar.Hayret etti herkes azmimekaydirigubbakcemile3Tabi eve döndüğümde karnım kaskatı kesilmiş,ayaklarım şişmişti..
Sonunda kızımın odasını,pusetini ve diğer küçük eksikleri tamamlamayı başardık.Odamız 1 ay içinde teslim edilecek. Üzerimden büyük bi yük kalktı,çok hevesleniyorum döşemek için

figen geçmiş olsun canım bende bi haftadan fazladır gribim geçmiyor bi türlü doktorrada gittim yapacak bişey yok dinlen sende bol bol canım fırsatını bulmuşken..gripin güle güle kullansın yavrucuk ii yapmışsın bi günde hallederek eksikler durudukça insanın kafasında büyüyor çünkü..

hasta olanlara geçmiş olsun.
normalde zaten ilaçlar iyi gelmiyor en iyisi yatıp dinlenmek ve portakal suyu içmek.
benim tek ilacım portakal+greyfurt suyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…