2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım havalarında etkisi var heralde şu anda doğum iznindeyim ama izin dönüşü istifa etmemi istediler çalışmıycam yanii napalım bende bebeğimi büyütürüm sonra tekrar iş bakarım

ben bir tane basit ucuz bir gecelik aldım bir tanede gene ucuz pijama takımı aldım ilk gün çok batıyormuş sarı su falan oluyormuş onlarda çıkmıyormuş

bir tanede güsel şık bir pijama takımı aldım yeter kilotta 5 6 tane koyduk atlet koydum iki üç tane çok terliyormuşsun lohusa sütyeni koydum bir tanede bir tane daha almayı düşünüyorum sütyen mi alsam atlet mi karar veremedim

ayy ne güzel benim hala bir sürü eksiğim var
sağlıklı ve güzel günlerde kullanın inşallah canım

sağol canım öyle yapıyorum bol bol dinleniyorum taze meyve suyu içiyorum havaalr kötü koruyamıyoruz kendimizi

güle güle kullanın arkadaşım cicilerini :)

ayy ne güzel benim hala bir sürü eksiğim var
sağlıklı ve güzel günlerde kullanın inşallah canım

teşekkürler canım,bence sende biran önce tamamla eksiklerini artık bu göbeklerle ordan oraya dolaşmak çok zor oluyor,zaman geçirme daha fazla derim ben

kızlar ben ütü yapayim biras iki üç parça ütü yapıyorum bilg.başına oturuyom devam edeyim bali buralardayım :)

teşekkürler canım,bence sende biran önce tamamla eksiklerini artık bu göbeklerle ordan oraya dolaşmak çok zor oluyor,zaman geçirme daha fazla derim ben

çok haklısın canım ama işte hala çalışıyorum ben haftasonuda pek vakit olmuyor ama artık bu haftasonu bütün çirkefliğimi yaparak kocamı çıkarmam lzm alışverişe. Bir kısmını da internetten halledicem inş.

bencede halletmeye bak,birde bebeğin erken gelebilme ihtimalini de düşün canım.Şu önümzdeki 2-3 hafta içinde tamamla bari

Aso bişeyv sorucam,battaniyeleri yıkadınmı? yıkamak gerekiyomuymuş? Ço0k tatlılar bu arada gülegüle kullansın bebiş
Ben yıkadım bütün battaniyeleri hemde ütüledim. ne var ne yok yıkadım bişey kalmadı.Hatta haftasonu aldığım bişeyler vardı onları da yıkadım şidmi kuruyor:)

neden istifa ediyorsun onlar çıkartsınlar ve tazminatını alırısın. sen istifa et biz hakkını veririz derler ama bence onlar çıkarsın. sigortalısın değilmi? sigortadan işsizlik maaşıda alırsın. en az 500 tl veriyorlar az değil. bebeğine harcarsın.
bende alıcam ama beğenmedim bir türlü. olanlar çok ince.
ev için pijama takımı alıcam. 2 hafta sonra tekrar gideriz çarşıya çeşitler ancak gelir.
çamaşırlarıda geceliklerle alırım.
hastane için orkid mi aldın hasta bezi mi?

Ben yıkadım bütün battaniyeleri hemde ütüledim. ne var ne yok yıkadım bişey kalmadı.Hatta haftasonu aldığım bişeyler vardı onları da yıkadım şidmi kuruyor:)

tamam bende yıkayayım bari,giysileri hallettim ama battaniyeler aklıma gelmedi açıkçası,gidip makinaya atayım şimdi

Burcuyu aradım şimdi doğurmamışsempatiksalakcinni
Demir iyiymiş kendisi gelincede detaylı anlatır artıkın..

slm kızlar ben geldim...
geçmişi okuyamadım...
doktora gıttık bugun bebeşim 31 haftalık 1675 gr dedi doktor.. diger doktor a göre de 32 haftalık....!!!!!

bebegım gine dönmuş.. başı yukarda idi.. doktor 36 ya kadar döner dedi.. yoksa sezeyan.. ben istemıyorum sezeryan yaaaaaaa...... offffffffffff

bu arada gece çok kaburgam agrıyrdu gıne.. yatakta sızlanıyorum.. kaburgam agrıyor dıye.. ve uykum kaçıyor uyuyamıyorum... eşim de uyandı tabı.. ben ona kaburgam agrıyor dedim bana dedıkı "kaburga yıyelım mı yarın akşam dışarda.. guzel olur." dıyor.. olur dedım bende.. bu sefer "hangısıne gidelım diye sordu... :))))))))))))

slm nasılsınız kızlar.işler çoğaldı.işlerimi devretmeye başladım yavaş yavaş.işten çıkmama son 18 :)

selamlar kizlar..
hastaneye korse götürcek olan varmi aranizda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…