figencim geçmiş olsun. bende halsizim bugün senin gibi ve midem bulandı sabah.
bende evde olsam kesin yatardım. 4 hafta oluyor çok yoruldum.
canım iş konusunda ne yaptın istifa mı ettin, doğum iznini mi kullanıyorsun.
ayy millet bana diyor burda doğurucan diye tövbe yarabbim.
bia bu hafta sonu çook işler başardık,tabi benim cılkım çıktı saat sabah 10dan akşamın 7sine kadar dolaştım durdum arada bi yemek ve 1 çay molası verdik okadar.Hayret etti herkes azmimekaydirigubbakcemile3Tabi eve döndüğümde karnım kaskatı kesilmiş,ayaklarım şişmişti..
Sonunda kızımın odasını,pusetini ve diğer küçük eksikleri tamamlamayı başardık.Odamız 1 ay içinde teslim edilecek. Üzerimden büyük bi yük kalktı,çok hevesleniyorum döşemek için
figen geçmiş olsun canım bende bi haftadan fazladır gribim geçmiyor bi türlü doktorrada gittim yapacak bişey yok dinlen sende bol bol canım fırsatını bulmuşken..gripin güle güle kullansın yavrucuk ii yapmışsın bi günde hallederek eksikler durudukça insanın kafasında büyüyor çünkü..
bia bu hafta sonu çook işler başardık,tabi benim cılkım çıktı saat sabah 10dan akşamın 7sine kadar dolaştım durdum arada bi yemek ve 1 çay molası verdik okadar.Hayret etti herkes azmimekaydirigubbakcemile3Tabi eve döndüğümde karnım kaskatı kesilmiş,ayaklarım şişmişti..
Sonunda kızımın odasını,pusetini ve diğer küçük eksikleri tamamlamayı başardık.Odamız 1 ay içinde teslim edilecek. Üzerimden büyük bi yük kalktı,çok hevesleniyorum döşemek için
ayy ne güzel benim hala bir sürü eksiğim var
sağlıklı ve güzel günlerde kullanın inşallah canım
teşekkürler canım,bence sende biran önce tamamla eksiklerini artık bu göbeklerle ordan oraya dolaşmak çok zor oluyor,zaman geçirme daha fazla derim ben
kızlar ben ütü yapayim biras iki üç parça ütü yapıyorum bilg.başına oturuyom devam edeyim bali buralardayım :)
çok haklısın canım ama işte hala çalışıyorum ben haftasonuda pek vakit olmuyor ama artık bu haftasonu bütün çirkefliğimi yaparak kocamı çıkarmam lzm alışverişe. Bir kısmını da internetten halledicem inş.
Ben yıkadım bütün battaniyeleri hemde ütüledim. ne var ne yok yıkadım bişey kalmadı.Hatta haftasonu aldığım bişeyler vardı onları da yıkadım şidmi kuruyor:)Aso bişeyv sorucam,battaniyeleri yıkadınmı? yıkamak gerekiyomuymuş? Ço0k tatlılar bu arada gülegüle kullansın bebiş
canım havalarında etkisi var heralde şu anda doğum iznindeyim ama izin dönüşü istifa etmemi istediler çalışmıycam yaniinapalım bende bebeğimi büyütürüm sonra tekrar iş bakarım
ben bir tane basit ucuz bir gecelik aldım bir tanede gene ucuz pijama takımı aldım ilk gün çok batıyormuş sarı su falan oluyormuş onlarda çıkmıyormuş
bir tanede güsel şık bir pijama takımı aldım yeter kilotta 5 6 tane koyduk atlet koydum iki üç tane çok terliyormuşsun lohusa sütyeni koydum bir tanede bir tane daha almayı düşünüyorum sütyen mi alsam atlet mi karar veremedim
Ben yıkadım bütün battaniyeleri hemde ütüledim. ne var ne yok yıkadım bişey kalmadı.Hatta haftasonu aldığım bişeyler vardı onları da yıkadım şidmi kuruyor:)
tamam bende yıkayayım bari,giysileri hallettim ama battaniyeler aklıma gelmedi açıkçası,gidip makinaya atayım şimdi
Yıka yıka canım ne var ne yok yıka sen.tamam bende yıkayayım bari,giysileri hallettim ama battaniyeler aklıma gelmedi açıkçası,gidip makinaya atayım şimdi
fınfık prop a ne oldu...??????????????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?