selamlar kizlar..
hastaneye korse götürcek olan varmi aranizda?
slm kızlar ben geldim...
geçmişi okuyamadım...
doktora gıttık bugun bebeşim 31 haftalık 1675 gr dedi doktor.. diger doktor a göre de 32 haftalık....!!!!!
bebegım gine dönmuş.. başı yukarda idi.. doktor 36 ya kadar döner dedi.. yoksa sezeyan.. ben istemıyorum sezeryan yaaaaaaa...... offffffffffff
bu arada gece çok kaburgam agrıyrdu gıne.. yatakta sızlanıyorum.. kaburgam agrıyor dıye.. ve uykum kaçıyor uyuyamıyorum... eşim de uyandı tabı.. ben ona kaburgam agrıyor dedim bana dedıkı "kaburga yıyelım mı yarın akşam dışarda.. guzel olur." dıyor.. olur dedım bende.. bu sefer "hangısıne gidelım diye sordu... :))))))))))))
selammmm
bizde doktordan geldik şimdi..
kızım 2263 gram olmuş. boyu 45 cm
doktor herşey güzel , başı aşağıda hala dedi .
ağzını açıp kapatıyordu çikolata yemiştim çok tatlı geldi heralde pıtırcığıma :asigim:
nst ye girdim ilk defa . ama çok kötü oldum . son zamanlarda ter bastı gözüm karardı .
hemşireyi çağırdım . biraz yat hemen kalkma dedi. yattım biraz. çok sıkıcıydı..
3 hafta sonra gidicez
melodicim bir seneyi doldurmadığım için kıdem tazminatını hak etmiyorum ihbar tazminatımıda verecekler hayırlısı olsun diyorum ne ediyimm eşim yanımdaydı ahh ahh eşim olmasaydı neer olurdu neler eşim istemedi boşver zati o çocuğu bırakamıycaksın kötü ayrılma bakarsın sonra tkrar işe başlarsın falan dedi
canım ben hasta bezide koycam orkidde benim sormak istediğimde kızlar çocuğun eşyalarının yanına ıslak mendil koycakmıyız biliyormusunuz ?
melodicim bir seneyi doldurmadığım için kıdem tazminatını hak etmiyorum ihbar tazminatımıda verecekler hayırlısı olsun diyorum ne ediyimm eşim yanımdaydı ahh ahh eşim olmasaydı neer olurdu neler eşim istemedi boşver zati o çocuğu bırakamıycaksın kötü ayrılma bakarsın sonra tkrar işe başlarsın falan dedi
canım ben hasta bezide koycam orkidde benim sormak istediğimde kızlar çocuğun eşyalarının yanına ıslak mendil koycakmıyız biliyormusunuz ?
Doğurmadan geldim kızlar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?