2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selammmm
bizde doktordan geldik şimdi..
kızım 2263 gram olmuş. boyu 45 cm
doktor herşey güzel , başı aşağıda hala dedi .
ağzını açıp kapatıyordu çikolata yemiştim çok tatlı geldi heralde pıtırcığıma :asigim:
nst ye girdim ilk defa . ama çok kötü oldum . son zamanlarda ter bastı gözüm karardı .
hemşireyi çağırdım . biraz yat hemen kalkma dedi. yattım biraz. çok sıkıcıydı..
3 hafta sonra gidicez

yaren ve asenam maşallah bebişlerinize.
asena kendini hiç üzme canım 36 haftaya kadar döner bebişin.

ikinizede maşallah zaman azalıyor artık şaka maka az kaldı iyice

melodicim bir seneyi doldurmadığım için kıdem tazminatını hak etmiyorum ihbar tazminatımıda verecekler hayırlısı olsun diyorum ne ediyimm eşim yanımdaydı ahh ahh eşim olmasaydı neer olurdu neler eşim istemedi boşver zati o çocuğu bırakamıycaksın kötü ayrılma bakarsın sonra tkrar işe başlarsın falan dedi

canım ben hasta bezide koycam orkidde benim sormak istediğimde kızlar çocuğun eşyalarının yanına ıslak mendil koycakmıyız biliyormusunuz ?

ben korse koydum çantaya..pedde koydum.göğüs pedi de koydum.Allahtan evim çok yakin hastaneye..

kizlar bebeklerinize maşallah
bende ayin 13 ünde göreceğim kuzumu..11 inde de troid testim war yine.
artik daha sık kasilma yaşiyorum özellikle geceleri.Hep dua ediyorum 37 yi doldurmadan doğmak istyemesin diye..Yinede hayirlisi tabi..

sağolun teyzeleri opuyorumnanaktan çok merak ediyodum guzumu .
nihayet merağım gitti. şimdi 3 hafta beklicez merakla ...
toplamda 6 kilo almışım bnde.

ya benım kızm ayıf olacak dogdugunda galıba... benım eşim de zayıf dogmuş bende oyle... galıba genetık bu bıraz... diye düşünüyorum...

selam guzel annisler nasilsiniz? opuyorumnanaktan

YAREN ve ASENA masallah bebeklerinize

Prop telas etmis bebek hareketleri azaldi die ama ALLAHTAN hersey yolundaymis son zamanlardada artik hareketleri icin endiseleniyoruz basan beri surekloi bi endise halindeyiz ama sukur cok az kaldi su son zamanlarida hayirlisi ile bi atlasaydik saglikla kucagimiza lairiz insallah bebeklerimizi :asigim: :Saruboceq:

cnm ben hasta bezi koymadim hastane veriomus ama islak mendil koydum

anladım canım hayırlısı olsun senin için. evet kötü ayrılma.
bende ikisindende alayım o zaman.
ıslak mendil koyarım çantama bulunsun. uni yenidoğan almıştım.

koyuluyor canım yani en azından ben koyacağım

burdan konuştuğum bi arkadaş doğum yapmış .
38.haftasında. sezeryanla ..çok ağrısı varmış..
çok sevindim kurtulmuş bebişi yanında artık :)
darısı bizim başımıza

taamm kızlar bende koyarım bulunsun bebeği yıkamıyorlarsa doğumdan heemn sora ıslak mendille siliyorlardır diğe düşündüm bende

doktordan gelen arkadaşlar maşallah bebişlerinizee

prop bebeğin hareketleri azaldı değince ne dediler benimde azaldı çok sık tekmelemiyor ama karnımda kaydığını hissediyorum hani dediğin gibi hareket ediyor ama eskiye oranla azaldııı bende çok endişe ediyorum gece tuvalete falan kalkınca hareketini hissetmeden uyumuyorum bitecek ama az kaldı sağlıklı alcez bebişlerimizi inşallah :)

ehuheue ya gıttım kadın bı doktor vardı cok tatlı kadınmış heee :S dedım bole bole benım bu velet cok hareket eder normalde 2-3 gundur az edıo, bı de cmts antıbıyotıge baslaıdm fln ya dedım bı bakalım ıcım rahatlasın :) e işe muayene etti suyunda, damarlarında kalp atıslarında fln bı problem yok her zamankı gıb ıdemır gıbıydı oglusum bı de nstye gırım dedım, herılt yanı dedı karı, nstde de bısı cıkmadı işte :) ama kadın tebrık ettı son haftalarda ani ölümler oluo bebeklerde ( allah hıcbırımıze gostermesın) annelerın ıhmalı yuzunden oluo cogu da dedı, sen ıyı kı geldın bısı olursa hıc bekleme hemen gel yıne dedı dedım tmm :) zaten ıkı dk durmam heeuhee oyle ıste

kızlar onemlı olan bı gun ıcınde ne kdr hareket ettıgı degıl benımkı doktorun verdıgı sayıyı 3-5 kat gecıo ama sonucta herkes bebegını bılır bebegın bı hareket duzenı var, benımkı de azaldı ıste, doktor da bebek sıkıntıda olabılır boyle bı durumda hareket duzenınde bı degısıklık olursa mutlaka kontrol edılmelı dıyo haklı olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…