2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hastaneden sonra da azıcık ayılıgım tuttu, yengen ıstıyodu canım kac gundur gıttım 2 tane yedım geldım :)))) camış oldum iice

propcum geçmiş olsun diim :) çok ii yapmişsin gitmekle doktora
diet yapmiosun artik galiba 2 yengen götürdüüne göre :))

maşallah bebişlere kızlar koccaman oldular büyüyo kuzularımız

saolun kızlar :)
fairycim bayramdna bır hafta once bıraktım dıyetı, yıne ekmegıme tuzuma dıkkat edıorum ama bayag bayag yıyorum :)) ama cok cnm ıstemıstı 1 tane kesmezdı benı kaydirigubbakcemile3

selamlar kizlar..
hastaneye korse götürcek olan varmi aranizda?
Ben götürmüycem sezeryan çünkü,zaten doğumun hemen akabinde takılmıyor,malum dikişler falan..Evde takarım artık
Maşallah canım,Asenam sana da maşallah
Oh iyi rahatladın sende,bişey yokmuş sevindim

bebeişlerini görenlerin gözleri adın.. ben de çarşamba günü görüce kuzucuğumu..zemuszemus

kaçar tane battanıye aldınız öyle yaa? benım toplam da hastane cıkısındakıyle beraber 4 tane var yemezmi acaba:??? kafam karıştı

ay bebişleriniz gormussunuz maşallah maşallah.. ben de pipisini gördüm, bayağ büyümüş :))))

çok şükür iimiş oğluşun canım . ohh pipiyide görmüşsün -tatlicadiarzu-
bende doktora kız demi herkes oğlan mı yoksa diyor dedim .
istedikleri iddaya gir bence dedi .
oğlan olsa bizde görürdük pipiyiii sempatiksalakcinni

yengen neydi ya izmirde meşhurdur ama ben hiç yemedim.
zaten yapan yerde yok pek fazla.

Canım birkaç tane daha al istersen,çünkü sadece üstünü örtmek için değil,koltuğa yatırırken bile altına battaniyelerden seriyosun ince d eolsa,hijyen açısından..
Benim toplamda 14 tane faln var sanırım,bazılarını babaanneleri almış...Fermuarlı,tulum gibi olanları gece uyurken kullanmayı düşünüyorum ben

akça bende 3 tane aldım. anneannemizde 2 tane dikti pazenden.
peluş almadım henüz.

akça hastane çıkışı harıç toplam 11 battanıye aldım.. 4 kalın gerısı ince ve boy boy... toplam 12 battanye oluyor benım.. ben daha hastane çıkışını almadım çunku.. bu hafta alacagız..

allah kismet ederse normal doğum olacaği için korse giymeyi düşünüyorum hemen.Annemde özellikle tembihliyo zaten hemen giy diye.ama sezeryandan bir haftasonra filanda takilabiliomuş.
bugün gidip nevresim takimi alicam taç tan.atlet almamişim hiç kuzuma onlarida aliim bugün.
offff çok endişeliyim yaaaaa eyvahedigeldismile

burcucuğum geçmiş olsun canım neyse bu sayede görmüş oldun ufaklığı 2 gün ara ile :)
karnınıda doyurdun daha ne olsun benimde bu sıralar iştahım arttı gibi ama artık yiyecek bişey bulamıyorum işyerinde

akça bende 3 tane aldım. anneannemizde 2 tane dikti pazenden.
peluş almadım henüz.

sağolun kızlarpuyorumnanaktan alayım bi peluş bi de fermuarlı tiplerden... zaten bişey almak için yer arıyorum:)) bi de korse bakayım faydası oluyomuş...

ayy ne çok battanie almişsiniz yaa bilmiyorumkismile
bende hastane çikişlari dahil 6 tane war.bi tanesi oldukça kalin.başka almayi düşünmüyorum şu an.

bebeğinizi nasil bir taşima çantasiyla çikaracaksiniz hastaneden?varmi satin alan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…